Нинова преди балотажа: Аз доведох Радев на "Позитано", той подкрепи ПП

Лидерът на БСП в оставка определи като "рамков" първия разговор с "Продължаваме промяната"
16 ное 2021 18:52, Красимир Ангелов
356
Нинова преди балотажа: Аз доведох Радев на "Позитано", той подкрепи ПП

"Хората в БСП са умни, с глави на раменете си и те решават за кого да гласуват". Това заяви лидерът на БСП в оставка Корнелия Нинова пред bTV в отговор на въпрос за кого ще гласува на втория тур на предстоящите президентски избори.

Макар ЦИК все още да не е потвърдила окончателно е ясно, че в неделя един срещу друг се изправят сегашният президент Румен Радев и проф. Анастас Герджиков.

Още по темата
"Аз го доведох на "Позитано" преди 5 г. и си спомням съпротивата срещу него. Нищо драматично не се е случило между нас от това, което виждате публично. Може би имаме различни разбирания по някои въпроси. Аз не приех, когато президентът дойде в парламента и каза: "Вие тука сте статуквото, промяната е отвън на площада", каза лидерът на БСП.

Нинова категорично не прие противопоставянето от страна на Румен Радев на партиите срещу гражданите и подчерта, че че през последните 5 години е била категорична опозицията на управляващата партия ГЕРБ.

"Задкулисието около Борисов сега се премести в служебния кабинет. Партията, която спечели изборите е президентска – на основание подкрепата на Радев към Кирил Петков. Той им помагаше с публичните си изяви и коментари" заяви Нинова.

"Днес депозирах оставката си до членовете на БСП, черно на бяло – оставката е факт и връщане назад няма", посочи Нинова. Тя уточни, че ще продължи да управлява партията до свикването на Национален конгрес на партията.

Нинова определи като "рамков" първия разговор с "Продължаваме промяната". Лидерите на двете партии са обсъждали бъдещото коалиционно управление над час.

"Беше покана за съставяне на общо правителство, начертахме една пътна карта как това ще се случи. В следващите дни ще съставим работни групи по теми. Ще направим обща програма, която ще бъде официална – писмено коалиционно споразумение за правителство", обясни Нинова.

Тя уточни, че са обсъждали съдебната реформа и функциите на КПКОНПИ. Тя изрази оптимизъм за евентуалната бъдеща коалиция, но подчерта, че има много работа да се свърши.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


356
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Самата Нинова съобщи за огромна корупция и олигархични зависимости в служебното правителство.
169
2
 
8
 
! Отговори
С.Д. преди 2 години
Това е краят на БСП. Сбогом!
168
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, това за Йотова е идея! Ако се откаже в знак на протест, само ще вдигне процентите на Радев. Дано да го направи!
167
0
 
6
 
! Отговори
Мхмм преди 2 години
Та, за какОв кабинет бленувате? С ПП, дб, итн и бсп? Оттук итн и бсп са на ден втори под голям въпрос. Да не кажа, че бсп вече би отбой. А пп и дб заедно са с 30%. Успех за кабинет.
166
0
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
САМО ПЪЛНИ ***-ФРЕНИЦИ КАТО НИНОВА МОГАТ ДА ПРИЕМАТ ДА СЕ БРОЯТ РАЗПИСКИТЕ НА 100% БЕЗ ДА СЕ БРОИ СЪДЪРЖАНИЕТО В ТЯХ! МАШИНИТЕ НАЙ-ЛЕСНО МОГАТ ДА СЕ НАСТРОЯТ ДА КРАДАТ ГЛАСОВЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ В ПОЛЗА НА ОПРЕДЕЛЕНА И ДА ПУСКАТ РАЗПИСКИ, ЧЕ СИ ГЛАСУВАЛ ЗА КАНДИДАТА КОЙТО СИ ИСКАЛ, ДОКАТО ГО СМЯТАТ ГЛАСА ТИ ЗА ОПОНЕНТА!
165
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще се изпотрепете да крадете тя го била завела сега той сам ейййй алчни бе!! Комунисти кво да ги правиш братче
164
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен..."Статуквото" НАЙ-МАЛКО се изразява в това,коя "партия" е на власт..Има ДРУГ МОМЕНТ :..-НЕЩАТА да се променят!!..НИКОЙ ДО СЕГА НЕ ПОЖЕЛА да се променят "нещата",защото ВСИЧКИ до сега ги използваха за да се възползват /прилича на повторение/ ЕДИНСТВЕНО за ЛИЧНИЯ си интерес..Е,Ако има мераклии да променят нещата,добре дошли да са!.."Партията" НЯМА значение..
163
1
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
САМО ПЪЛНИ ***-ОТИ КАТО НИНОВА МОГАТ ДА ПРИЕМАТ ДА СЕ БРОЯТ РАЗПИСКИТЕ НА 100% БЕЗ ДА СЕ БРОИ СЪДЪРЖАНИЕТО В ТЯХ! МАШИНИТЕ НАЙ-ЛЕСНО МОГАТ ДА СЕ НАСТРОЯТ ДА КРАДАТ ГЛАСОВЕ ОТ ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ В ПОЛЗА НА НЯКОЙ И ДА ПУСКАТ РАЗПИСКИ, ЧЕ СИ ГЛАСУВАЛ ЗА КАНДИДАТА КОЙТО СИ ИСКАЛ ДОКАТО ГО СМЯТА ЗА ОПОНЕНТА ТИ!
162
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интригантът Радев предаде БСП.
161
1
 
14
 
! Отговори
хаха преди 2 години
Корни, ти докара машините, бабите се мотаха по десет минути и им даваха инструкции.
160
1
 
17
 
! Отговори
Станислав Трифонов преди 2 години
Руменчо заряза майката на децата си за да си живурка с пиарката си, вие си мислите че се е загрижил за вас и за държавата ви. Ако беше такъв блюстител на борбата с корупцията нямаше да лансира човек подал декларация с невярно съдържание и нарушил конституцията. Нямаше да допусне директор на НАП да бъде гей продал фирма с милиони задължения към бюджета на един бездомник.
159
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е невероятно амбициозен човек, който планира всеки свой ход. Нинова беше захвърлена в момента в който Радев повече нямаше нужда от нея.
158
2
 
0
 
! Отговори
От 183 преди 2 години
Говоря за Сидерое
157
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев изигра всички БСП итн дб като са некадърни и не виждат как ги работи така е коьрав на карти не играе
156
2
 
1
 
! Отговори
Нема се косиш преди 2 години
Как се опитва да се държи бодряшки(не му се получава баш),а от две години е без Субсидия без доходи ,без работа...Ама разправя,че има малко, но ТВЪРД електорат,!Вика-половин процент(по малко е всъщност-0,46),ама ТВЪРД!!!Айде,без драми.,cестро!Знем,че умственият ти багаж не е толкова много.
155
1
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
РАДЕВ ПУБЛИЧНО ОБРА ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ С МАШИНИТЕ И ЩЕ СТАНАТ ЗА СМЯХ АКО СЕ КОАЛИРАТ С ЛИЧНАТА МУ ПАРТИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА! АКО СТАНИСЛАВ НЕ Е ОБРАН ОТ РАДЕВ, А Е ЗАГУБИЛ ГЛАСОВЕТЕ СИ, ЗАЩОТО НЕ СЪСТАВИ ПРАВИТЕЛСТВО ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ И С ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ПО ЛОГИКА!
154
0
 
2
 
! Отговори
Еее каза го преди 2 години
Ха-ха, ами кой да подкрепи *** како, знае че и да ви подкрепи ше вземете половин процент отгоре.
153
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правителството на Радев - вдигнаха се цените на всичко хпанителни стоки горива, храна, липса на дърва за огрев, ново обедняване, ваксинация с американските ваксини само , зелен сертификат, едни деца на училище други заразяват, написк върху родители за тестване на малките ученици и пр. Как да гласувам за г-н Радев ?
152
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Разликата между БСП и мафията ГЕРБ е, че БСП ще съществува и след Нинова. Веднъж, да започне сериозен съдебен процес срещу Тиквата или когато Тиквата пyкне от преяждане, препиване и дрога, слугите му от ГЕРБ ще се разбягат като плъxoве.
151
2
 
10
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ЕМИ ТАКА СТАВА КАТО СИ ТВЪРДЕ " УМНА" И АМБИЦИОЗНА, И ОСЛАНЯЩА СЕ НА ИНСТИТУТА РЕШЕТНИКОВ! ТОВА СИ ГО ИЗРАБОТИ САМА И ТО Е : ПРЕДАТЕЛСТВО. ИЗИГРАНА. СКОРО ЩЕ Я УНИЩОЖАТ НЕ ФИЗИЧЕСКИ, А ЧРЕЗ ПОДИГРАВКИ. ТЯ СИ ИЗИГРА РОЛЯТА УСПЕШНО, НО НЕ ЗА НАС И НЕ ЗА САМАТА НЕЯ.