Психолог: Ако и сега няма кабинет, ще настъпи партийна разруха

ПП предлагали американски подход за решаване на проблемите
16 ное 2021 19:39, Анисия Иванова
41
Психолог: Ако и сега няма кабинет, ще настъпи партийна разруха
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

"За пореден път не се обръща внимание на избирателните списъци. Според тях към 6,7 млн. са имащите право на глас в България, което е абсурд. През септември от НСИ съобщиха, че населението ни е около 5,7 млн., което означава, че с право на глас са около 4 млн. Крайно време е да се обърне внимание на този факт", каза психологът проф. Людмил Георгиев.

Според него предпочитанията на хората към ПП са резултат от желанието им вече да има редовно правителство.

"Това, което от ПП предлагат, е типично американски прагматичен подход за решаване на проблемите - проблемът се идентифицира, събират се експерти, които предлагат начини за разрешаването му и се върви към неговото решаване. Тук няма ляво - дясно", допълни той пред БНР.

Проф. Георгиев подчерта, че пътят за решаване на вътрешнопартийните проблеми на партиите от лявото и от дясното политическо пространство е в отговорност и загриженост към ситуацията в България - съставяне на редовно правителство.

"Корнелия Нинова успя да преобърне позициите на други формации, които да идентифицират БСП като партия на промяната, а не на статуквото, никой досега не е правил това. Парадоксът е, че въпреки това ѝ се поиска оставката", смята психологът.

Той е категоричен, че ако и този път няма правителство, ще настъпи тотална партийна разруха: "Винаги съм смятал, че тази партийна система на т.нар. "демокрация" е овехтяла".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


41
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
1
 
! Отговори
Имаме един изход преди 2 години
Сега ще има кабинет. На два пъти - през април и юли дупетатите се караха и не сториха нищо полезно: Слави и Тошко си разхождаха панталоните, Ристо от ДБ-то се правеше на ревизор, а президентът направи 3 служебни кабинети. Накрая му писна и създаде ПП. Оказа се, че и на хората им писна от некадърни и несговорчиви депутати и ПП отявя и БСП, и десните партии, и на Боце крадливата партия. С две ръце ще гласувм за радев, а не за този професор-пишман политик, защото иначе турците от ДПС ще ни поробят
29
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
1934 няма партии борис си прави каквото иска влиза в оста рим берлин токиои резулата го знаем и как 1939 се оказва много добра за икономиката амиобщ поръчки за изт фронт цигари вино жито ботуши кожуси и никога незабравяите 111 ооо кв км и 7 милиона
28
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре е, че се включиха психолозите, защото досега социолозите правеха неверни интерпретации и внушения.
27
3
 
3
 
! Отговори
Исти преди 2 години
Точно това довежда до създаването на диктатори - така е създаден Хитлер, това ще доведе и до диктатурата на Радев!
26
0
 
7
 
! Отговори
Дреме Минков преди 2 години
Близо 30 години гласувам за тоя или оня и времето мина в чаканде, надежди и преход, а аз побелях. Гласуването е преброяване на глуп.аците. Фасадна демокрация. И пародия на пазарна икономика. Това е. Мощни финансови групировки контролират къде ще има развитите къде спад. Тия в Калифорния се къпят в пари и рискови инвестиции и се чудят каква *** иновация и стартъп да направят - тука народа скоро неможе си плати тока. Не е случайно. И не е защото сме глупави. Така е ришил световния елит. Фъкт ъп!!
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То отдавна е настъпила, избирателната активност стремглаво върви надолу и скоро само политици внесени от вънка ще имат някакъв шанс, тукашните са доста зле.
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американския подход е обвяване на война за да се правят военни разходи и едни хора да печелят от смъртта на другите. Ирак и Афганистан са скорошни примерни и до някъде Либия. Да не говорим за здравната им система дето едно ухапване от змия струва 50К долара. Коронавируса го направиха фарма мафията за да се налапат с пари, Пфайзер имат над 2.5 млрд печелба от бъркочите и това е без подсилващите дози.
23
0
 
0
 
! Отговори
Нашият подход преди 2 години
Разбира се, е византийски. По-точно вулгарно византийски, т.е. балкански.
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тея от Възраждане ще им хареса този подход :)
21
0
 
3
 
! Отговори
сс преди 2 години
Кога започва анархията та да си направя пуканки?
20
5
 
3
 
! Отговори
Социолог преди 2 години
Не се безпокойте. Правителството на новия ОФ (Отечествен фронт) е в процес на съставяне и в него полека лека новите Комунисти нарекли се Либерали ще вземат властта за да ни поведатне под червеното знаме, а под знамето на дъгата. Резултата ще е същият. Разликата е в размаха: Комунистите подменяха съзнанието на подрастващите като построиха желязните завеси, а либералите подменят хората с миграция като построиха Ковид бариерите.
19
0
 
10
 
! Отговори
Лелеее..смех преди 2 години
РАДЕВ ВЕЧЕ ГИ ЗАКРИВА ...ПО СПИСЪК---СЪБИРА ОСТАВКИТЕ НА ЛИДЕРИТЕ ИМ!
18
1
 
15
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 2 години
..АМИ , ТЯ ВЕЧЕ Е ФАКТ.....И ЗА ДА СЕ ЗАДЪРЖАТ МАЛКО НЕЩАТА , РАДЕВ ИСКА "ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА" /ДЕМЕК...ДИКТАТУРА/... А И ЗА НЕГО , ТОВА Е "СПАСЕНИЕТО"...!
17
0
 
2
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Психолога определя на момента ситуацията, а не вбъдеще време, като вpaчка.
16
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя разрухата е настъпила отдавна и народа го полазва с ниската избирателна активност. Повечето кадри на партиите на прехода са с едни и същи хора участвали в разграбеането на страната чрез схеми, изнасяне на пари в чували или са там единствено заради облагите и луксозният начин на живот, които им осигурява данъкоплатеца.
15
3
 
5
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Милиционерът Узунов, неслучайно бърза да нареди правителство, което напълно да се управлява от масонската ложа "Слънце Ориент" Пловдив. Затова, още ЦИК не е обявил резултатите и трите партии БСП, ДБ и ИТН беха *** изнасилени да си бъркат по дупките. Днес мина ревюто, кой става за груповият секс, кой ще е мъжът, кой жената във връзката и кой третият пол;))), чи то, на балотажа с ане знай, ку падне Мундьо, поне да им остане Изпълнителната Власт!
14
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека настъпи! За какво са ни толкова много партии? Двупартийна система е напълно достатъчно, едните като не стават, слагаме другите.
13
1
 
19
 
! Отговори
АСПИРИНСКИ преди 2 години
Партийната разруха започна още след първите избори тази пролет !@?
12
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новата Златка от възраждане е поставил условие да подкрепи кабинет само ако отпаднат всички мерки свързани с Ковид..
11
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще има правителство!! Президентската партия ще състави правителство с премиер любимия офицер на Генерал Радев, а именно Кирил Петков!!