За "Възраждане" властта не била самоцел, а средство

Партията ще предложи на останалите в НС програма
Обновена: 16 ное 2021 09:40 | 16 ное 2021 09:33, Камелия Цветанова
93
За "Възраждане" властта не била самоцел, а средство
Снимка: БГНЕС

В парламента всички са управляващи, защото това е законодателната власт. ще имаме право да внасяме законопроекти да предлагаме решения, заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов пред БНТ.

Нека да видим какви ще са нагласите на тези, които искат да правят правителство, защото имаме изисквания по отношение на някои политики, коментира той.

Още по темата

"За "Възраждане" властта не е самоцел, за "Възраждане" властта е средство за постигане на целта. нормализация на обществения живот в страната, план за програма за преодоляване на демографската катастрофа, възстановяване на образователната и здравна система", обясни Костадинов.

До момента "Възраждане" не виждат политическа сила, които да заявяват намерения за разговор в тази посока

"Това, което за нас и избирателите на "Възраждане", а и за част от избирателите на другите партии е най-важно, е постигане на пълна нормализация на живота в страната, премахване на ограничителните мерки и на дискриминационния зелен сертификат", заяви Костадинов

"Възраждане" ще предложат програма на всички парламентарно представени сили.

"Обяснявам си резултата ни с това, че на практика имаше двойно застраховане при гласуването и машинният вот беше дублиран с броене на хартиените отрязъци, което превърна шанса да се манипулира вотът в отрицателен", заяви Костадинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смели хора, дано да успеят.
80
4
 
8
 
! Отговори
Свобода преди 2 години
Браво на др Костадинов и Възраждане.
79
2
 
10
 
! Отговори
Възрожденец преди 2 години
Браво на Възраждане. Първа стъпка, премахване на серификата и сегрегацията в България.
78
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво!
77
1
 
10
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ОЩЕ ОТ ИСПАНСКИЯ ГРИП СЕ ЗНАЕ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ОСТАНАТ САМО МАСКИТЕ И ХИГИЕНАТА, ЗА ДА СЕ ПРЕОДОЛЕЕ ПАНДЕМИЯТА. ВАКСИТЕ ВОДЯТ ДО НОВИ ЩАМОВЕ И САМО УДЪЛЖАВАТ АГОНИЯТА . ОСВЕН ТОВА ИМА И ЕФИКАСНО АЛТЕРНАТИВНО ЛЕЧЕНИЕ.
76
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки ден умират хора а тоя че махал мерките ,голем овчар
75
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И тоя баш патриот )
74
10
 
6
 
! Отговори
Писмо до Дядо Коледа преди 2 години
Мили Дядо Коледа, Тази година за себе си не искам нищо. Искам само на избирателите на Възраждане да донесеш малко мозък...Тези бедни душици нямат нищо. Продадоха и задниците си на един престъпник.
73
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е те сега копейкин ще може да си спретне още една вила, а и колата може да смени. Не става само с една гола субсидия!
72
0
 
3
 
! Отговори
Баце ви Билчо преди 2 години
Системата е имаш човек горе-имаш проект и,ако буташ то по-тънката лайсна.Немаш човек буташ буташ цифра за да изместиш другия,като нема цифра седиш отстрани и се облизваш,кредите висат и ту требва да намериш човек да ги прехвърли на държавата.Е това ще чуеш както у Харвард така и у селската кръчма.Останалото са лакърдии и ако умееш да ги теглиш лакърдиите ставаш политик
71
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин, що не го удари един Ковид19 да миряса?
70
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Демокрация е и мотото всеки луд с номерът си,е валидно и тук,проблемът обаче идва от това безобидно Грипче което стриже доста яко и всякакви призиви от тоя сорт които се пропагандират от елементи като тоя,не само че не трябва да се толерират а по скоро трябва да се носи наказателна отговорност!
69
6
 
16
 
! Отговори
До 70 преди 2 години
Гласувах за Възраждане за да ни опазят от ваксините и сертификатите.Че и они шъ краднат на всеки му е ясно,но в тия времена поне ЗДРАВЕТО И МИЗЕРНАТА РАБОТА да ни опазят,че и на тях посегнаха,а друго не ни остана.
68
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора-помнете! Костя Копейкин изяде белия хляб на Болен Лидеров. Нема форсийзън, нема Варадеро, нема мацки, нема бело...Болен ще разкриви очичките съвсем...
67
7
 
14
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Костадине, ти за мене си непознат. Не са ми много ясни идеите ти. Хората казват, че "Възраждане" е като "Атака", че ти си новият Волен Сидеров. Може би наистина програмите да са ви еднакви. Не зная. Но както Сидеров отече в канала, същото ще се случи и с тебе, ако го имитираш точно!
66
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора, лесно манипулируеми, без грам критично мислене!
65
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Бойко ще го купи евтино, щом досега е бил на рубли, сега вече ще е на евро.
64
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Т..ъ.пи сте вие с обрабитени мозъци, които само повтарят това, което чуят по тв-то, западна собственост, политици като Христо Иванов получили милиони от Америка, ПП директно поставени от Щатите да им служат, Байдън лично е казал, че Кирил Петков тр да е премиера на БГ и т.н.
63
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко което пропагандира тоя нещастниик е старо,претоплено,фалшиво,неизпълнимо,за жалост обаче в чумаво време като това то вече си е ако не смъртоносно то поне опасно!
62
4
 
11
 
! Отговори
До 60 преди 2 години
Сега почва яростна кампания против Възраждане.Споко не си давайте парите,никоя от буржуазните партии го не ще.Естествено избира Европа къде им дават парите.А народът пак излъган,барем отворете книгите да видите за кво ви лъжат.като например какво е КОМУНИЗЪМ