Костадинов: Ще искаме касиране на вота в Турция

Мерките срещу коронавируса у нас са дискраминационни, подчерта той
17 ное 2021 09:13, Ния Христова
140
 
На изборите в неделя партия "Възраждане" за първи път премина 4-процентовата бариера за влизане в Народното събрание.
 
"Резултат е съвсем закономерен, втора година полагаме усилия да представим действаща алтернатива в българската политика. Има алтернативи, които са предлагани и лансирани от турското и американското посолство. Влизането в парламента е просто една от целите, основната ни цел е промяна на България", заяви председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той подчерта, че от партията са изключително диалогични, нямат "червени линии" и ще разговорят с всеки.
 
Костадинов се обяви за спешни мерки за преодоляване на здравната катастрофа, а по думите му мерките срещу коронавируса у нас са дискриминационни. 
 
"Президентът Радев каза преди две седмици, че е въвел "зеления сертификат" заради натиск от ЕС. Нормално е да имаме толкова заразени, намираме се в сезона, в който острите респираторни заболявания растат. Това ще бъде през следващата и по-следващата година. Ако сега не се противопоставим на тези абсурдни мерки, ще свикнем всяка година да бъдем затваряни", настоя Костадинов.
 
По думите му хората се вълнуват повече от съвсем други неща - от битовите сметки и доходите.
 
"Миналата година имаше много сериозен страх, сега този страх го няма. По-важното е да направим България достойно място, в което хората получават достойно заплащане за своя труд. И държава, която сама да взема своите решения за бъдещето. Реденето на бъдещия кабинет ще става под американско влияние", категоричен бе Костадинов.
 
Той обяви, че от посолството на САЩ между 2 и 8 ноември са провеждали срещи с представители на всички формации, които се предвижда да влязат в бъдещия парламент - без партия "Възраждане".
 
"С идеята да се направи правителство на всяка цена. Вижте обрата в поведението на Слави Трифонов", отбеляза гостът в студиото.
 
"Не ни притеснява това, че щели сме да бъдем в изолация. Ние сме в изолация от 7 години, откакто съществува "Възраждане". Не смятам, че имаме общи политики с ГЕРБ и ДПС. За 12 г. показаха, че тяхната политика надминава в антибългарските си измерения политиката на всички османски султани и византийски императори", каза още Костадинов.
 
"Ще искаме касиране на изборите в Турция, защото смятаме, че са продукт на чужда намеса. Те са брутално външно вмешателство във вътрешните ни работи. Имаме парламентарна група на Турция. Цялата държавна медийна машина в Турция беше впрегната да гласува за "нашия сънародник". Искаме ли незаконна етническа партия да бъде първа сила в България?!", обяви той.
 
Гледайте целия разговор във видеото. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С хартиените бюлетини този има 1% С машините има 4%
101
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин, ти си измислен герой!!!
100
18
 
8
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Не се разбра, щял да иска спешни мерки за преодоляване на здравната криза, пък бил против ваксинацията! Ами как ще стане бе Костя, дори и твоят любим Путин още не е измислил друга начин! Това че Радев се оправдава ,че ЕС го натиснали , не учудва никого! На него все някой друг му е виновен, когато се зацапа! А след него е ...мазало!
99
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този се държи като Волен Сидеров.Той и другите патриоти винаги искаха касиране на изборите в Турция.На следващитр избори очаквам обединение на Тези с псевдопатриотите.
98
2
 
3
 
! Отговори
Бгг преди 2 години
До 105. Да така е но не казваш напълно истината . А тя е че ти имаш в предвид тези % от гласувалите. Има още 60% не гласували. Бъдете коректен а не манипулирайте
97
17
 
16
 
! Отговори
Анархист преди 2 години
По добре да се ваксинирам от колкото ти да дойдеш на власт мазен-надут-папагал
96
12
 
20
 
! Отговори
ха ха преди 2 години
Костадинов, прави номерата на Волен :)))
95
14
 
17
 
! Отговори
Читател преди 2 години
Според този *** само 4.86% са "истински българи", а останалите 95.14% са американци, руснаци, турци, арменци, евреи, канадци и т.н. Този е дори по-зле от Бойко.
94
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяка изява на Костадинов по медийте удря като парен чук егото и нарцисизма на Сидеров.Златката в скоро време ще изперка!
93
21
 
28
 
! Отговори
Варненски преди 2 години
Заради "сладките" приказки, че ще забрани зеленият сертификат, не особено съобразителните хора вкараха нацист социопат в парламента. Този човек е изпълнен с омраза, алчност. Той е продажен. По протести във Варна той организира агресивни провокатори. Много близък до Борислав Гуцанов. Съответно и до БСП. За пари е готов да продаде и майка си. Трябва със закон да се забранят партии като неговата. Бог да пази България от "патриоти" като него.
92
8
 
9
 
! Отговори
Вин преди 2 години
Този *** в казармата бил ли е? Много приказва, но пъпчивия го опердаши като момченце!
91
18
 
20
 
! Отговори
Българофил преди 2 години
Незабавно касиране на резултатите на Възраждане!
90
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промиват мозъци.Българина не разбр ,че мюсли е много по зле от афро.
89
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто трябва да се промени закона. Защо всички тези които не живеят в България трябва да гласуват?!Познавам хора които 10 години не са се прибирали в България и гласуват ...
88
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Един Българин Радвай се че при теб е нямало грешка, защото 90% от хората не си четат бележките. Но на 20 бележки една сгрешена ти дават 5% нали? А и никак не бяха малко тези които не си пуснаха бележките поради разминавания особено в следобедните часове. Това го има отразено и от изборните комисии.
87
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сидеров 15 г. "уж"мачкаше соростите,15 години "уж" щеше да забранява ДПС,15години "спираше"новините на турски(дорде Доган му не напълни алчната уста)....Та така и този майцепродавец
86
1
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 2 години
До 93 Това, което твърдите е абсурдно и пълна дезинформация. 90% от хората четат разписките, вкл и аз. Ако има масови разминавания щяха да касират изборите от скандали! При мен нямаше грешка въпреки че не гласувах за Радев, че и различни партии бяха за президент и НС :)))
85
15
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва да се касира вота на Възраждане защото е манипулиран. Зад този вот стои дългата ръка на Москва.
84
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българи имали ?Или шайбу или мюслиии
83
2
 
12
 
! Отговори
Един Българин преди 2 години
До Митака Всъщност не са, а управляващите го вкараха в НС със "бембения сертификат". Никога нямаше да влезне ако не бяха въвели тази дискриминационна селяния!!! Ако продължават ***-ите мерки включително и маски на закрито (от какво точно пазят???) Костадинов не само ще влезне в НС, но ще има решаваща роля за управлението на следващите избори. Това трябва да е червена лампа т.к. по-добре бедна свобода с Русия отколкото богат заключен роб вкъщи с работещи набодени с разклатено здраве близки!