Костадинов: Ще искаме касиране на вота в Турция

Мерките срещу коронавируса у нас са дискраминационни, подчерта той
17 ное 2021 09:13, Ния Христова
140
 
На изборите в неделя партия "Възраждане" за първи път премина 4-процентовата бариера за влизане в Народното събрание.
 
"Резултат е съвсем закономерен, втора година полагаме усилия да представим действаща алтернатива в българската политика. Има алтернативи, които са предлагани и лансирани от турското и американското посолство. Влизането в парламента е просто една от целите, основната ни цел е промяна на България", заяви председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Той подчерта, че от партията са изключително диалогични, нямат "червени линии" и ще разговорят с всеки.
 
Костадинов се обяви за спешни мерки за преодоляване на здравната катастрофа, а по думите му мерките срещу коронавируса у нас са дискриминационни. 
 
"Президентът Радев каза преди две седмици, че е въвел "зеления сертификат" заради натиск от ЕС. Нормално е да имаме толкова заразени, намираме се в сезона, в който острите респираторни заболявания растат. Това ще бъде през следващата и по-следващата година. Ако сега не се противопоставим на тези абсурдни мерки, ще свикнем всяка година да бъдем затваряни", настоя Костадинов.
 
По думите му хората се вълнуват повече от съвсем други неща - от битовите сметки и доходите.
 
"Миналата година имаше много сериозен страх, сега този страх го няма. По-важното е да направим България достойно място, в което хората получават достойно заплащане за своя труд. И държава, която сама да взема своите решения за бъдещето. Реденето на бъдещия кабинет ще става под американско влияние", категоричен бе Костадинов.
 
Той обяви, че от посолството на САЩ между 2 и 8 ноември са провеждали срещи с представители на всички формации, които се предвижда да влязат в бъдещия парламент - без партия "Възраждане".
 
"С идеята да се направи правителство на всяка цена. Вижте обрата в поведението на Слави Трифонов", отбеляза гостът в студиото.
 
"Не ни притеснява това, че щели сме да бъдем в изолация. Ние сме в изолация от 7 години, откакто съществува "Възраждане". Не смятам, че имаме общи политики с ГЕРБ и ДПС. За 12 г. показаха, че тяхната политика надминава в антибългарските си измерения политиката на всички османски султани и византийски императори", каза още Костадинов.
 
"Ще искаме касиране на изборите в Турция, защото смятаме, че са продукт на чужда намеса. Те са брутално външно вмешателство във вътрешните ни работи. Имаме парламентарна група на Турция. Цялата държавна медийна машина в Турция беше впрегната да гласува за "нашия сънародник". Искаме ли незаконна етническа партия да бъде първа сила в България?!", обяви той.
 
Гледайте целия разговор във видеото. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
16
 
16
 
! Отговори
Елеонора Ст. преди 2 години
Изключително харизматичен човек! Спечели ме за каузата си!
81
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Митака Проблема е че за него са гласували 1-2% а радевите машини му дадоха 5%. Мой приятелза който съм сигурен че е гласувал за ДБ ми показа бележката си от гласуването на която пишеше Възраждане и естествено той не я е пуснал в урната и е направил малък скандал на комисията е била убедена че той е сбъркал избора си. Така или иначе гласът му е отчетен за руския поклонник Копейкин.
80
3
 
6
 
! Отговори
Един Българин преди 2 години
До 82 Не съм чул Радев да си признава подобно нещо, но е факт че Янев се оправдаваше и че го въведоха преди среща в Брюксел на Радев. Т.е. и да не епризнал натиск е имало на 200%. Друг е въпросът дали Радев е успял да издейства нещо в замяна.За дискриминационния сертификат и касирането на вота в Турция съм съгласен (и кой не би бил дори и турците знаят че е така). Това с многото секции извън ЕС е тъп0тия и трябва да се премахне. За излизането от ЕС и НАТО обаче не съм, г-н Костадинов.
79
2
 
20
 
! Отговори
Селянин преди 2 години
Някой помни ли кой разреши толкова много секции в Турция? Това беше много скоро и благодарение на това, инициаторите вече са вън от парламента.
78
4
 
12
 
! Отговори
Лидер или Гюле преди 2 години
Е Волен Сидеров?!От партия с почти 300 000 гласа стопи хАтака до десетина хил. гласоподаватели-половината са алкохолици,а другата-с ментални отклонения.
77
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В тая държава няма ли българи.Или ще са шайбу или мюсли и афро американ.
76
2
 
15
 
! Отговори
ED преди 2 години
Да сезират Конституционния съд да заличи етническата партия ДПС
75
15
 
16
 
! Отговори
Митака преди 2 години
Няма по голям измамник и крадец от тоя лъжец. А тези който са гласували за него са заблудени от лъжливите му приказки.
74
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Венелин 74 Венелинчо, в Русия управляват фашисти хубаво си набий това в простата глава и недей да преиначаваш на кого служи Копейкин. Служи единствено на управляващите в Русия фашисти.
73
9
 
5
 
! Отговори
1 преди 2 години
Русия и Турция винаги са играли заедно в България срещу България, всеки според своите интереси, тъй че тоя руски слуга като казва "ще искаме" всъщност цели да си направи поредния евтин популистки ПиАр, защото знае, че останалите руски партии няма да го допуснат. Имаха тази възможност и на предните и по-предните избори и не го направиха. И сега пак няма да го направят. А Радев, ако е казал, че зеления сертификат бил въведен под натиска на ЕС, лъже. Един от двамата лъже.
72
4
 
2
 
! Отговори
Атаман Сирко преди 2 години
Турчин, ха ха, не реви дьонме, българското робство не е тежко.!. Ти султан чорт турецкий на проклетия дявол брат и другар на самия Луцифер секретар! Какъв по дяволите рицар си ти, като не можеш с гол г **таралеж да смачкаш! Дяволът с *р* твоето стадо яде!
71
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега разбрахте ли защо Мадуро винаги печели изборите във Венецуела? Защото се гласува със същите машини които ни натресе Радев.
70
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавата трябва да вземе мерки съобразно Конституцията и да спазва закона.Друг е въпросът че Законодателния орган ,представляващ една от властите не е гласувал закон които да допуска придобиване на българско гражданство само при раждане в Страната или по натурализация,ако се докаже,че един от двамата родители е българин по рождение.Всичко друго е популизъм
69
0
 
13
 
! Отговори
Трагедия преди 2 години
Човек като чете написаното от троловете тук, му е ясно защо сме на това положение.
68
2
 
9
 
! Отговори
Влади преди 2 години
Че няма да го касират тоя вот е ясно, но което може да се направи е да се въведе уседналост за гласуващите. Щом не си живял у нас много време и не си внасял нито данъци , нито осигуровки, сори , без гласуване. Тук ще си определяме съдбата. А и тези менте машини, дето уплашиха сума ти възрастни българи , да се махнат! В турските села е лесно - едно окумуш момче гласува за всички баби там, ама не е редно, нали?
67
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Държавата трябва да вземе мерки съобразно Конституцията и да спазва закона.Друг е въпросът че Законодателния орган ,представляващ една от властите не е гласувал закон които да допуска придобиване на българско гражданство само при раждане в Страната или по натурализация,ако се докаже,че един от двамата родители е българин по рождение.В Сичко друго е популизъм
66
12
 
5
 
! Отговори
Подвиг преди 2 години
Тоя голям шизофреник, хем да за спешни мерки за справяне с корона вирус, хем тотално разхлабване на мерките, май е по - зле от Волен.
65
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много умен и еродиран политик. Напълно съм съгласен с него.
64
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо винаги има един луд в парламента, даже сега са двама, явно нацията полудява
63
5
 
22
 
! Отговори
А-Джамиев преди 2 години
Със закон незабавно трябва да се забрани на турските гастърбайтери да гласуват ! Що за безобразие е това ? Та тези хунвейбини дори не знаят български език !