Социалистите не били разколебани в подкретата си за Радев

Според Вигенин имало шанс за стабилно мнозинство след вота
80
Социалистите не били разколебани в подкретата си за Радев
Снимка: БГНЕС

Социалистите не са разколебани и ще подкрепят двойката РуменРадев – Илияна Йотова и на втория тур на изборите за президент, убеден е Кристиан Вигенин от БСП.

„Работим за това Румен Радев и Илияна Йотова да победят на предстоящите избори. Социалистите масово ги подкрепиха на първи тур. Не са разколебани, ще го направят и на втори тур”, заяви той пред Нова телевизия.

„Вярно е наистина, че с появата на новата партия шансовете и на БСП да постигне по-добър резултат на изборите намаляха. Това се видя с всички партии, с които се борехме за промяната в предишното Народно събрание и очевидно не успяхме”, каза още Вигенин.

Още по темата

По думите му благодарение на победата на „Продължаваме Промяната” сега има шанс за „едно стабилно мнозинство на реалната промяна, в което БСП има всички възможности да участва”.

„В това Народно събрание има само една лява партия. Това е БСП и от тази гледна точка имаме възможността, ако подходим умно да прокараме и нашите идеи и принципи, както и да разширяваме влиянието си. Беше сложна година, но трябва да подходим с разум”, коментира Вигенин.

Според него има ясен разлом между кандидатурите на Радев и Герджиков.

„Трябва да сме наясно в каква посока пращаме държавата. Единият олицетворява промяната и окончателното скъсване с модела ГЕРБ. През Герджиков ГЕРБ има шанс за реванш и връщане в управлението. Когато трябва да избираш между тези две неща, мисля, че изборът е ясен и тук партийните емоции трябва да излязат на заден план”, категоричен бе Кристиан Вигенин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако Радев загуби - супер. Ако спечели - ще стискаме зъби пак 5 години докато изчезне и да не го виждаме повече. Ревльо без работа. Орева света, а нищо не направи ,защото няма как. За всяка глупост има изкупителна жертва. Сега ДПС били с ГЕРБ, за това са лоши, а 2016та подкрепиха Радев, но той не е той виновен. Щял да махне "терора с ограниченията", а неговите министри въведоха зеления сертификат, но не е той виновен. Цяла софия стои блокирана половин година, но не е той виновен.
66
1
 
1
 
! Отговори
Сигурно преди 2 години
Пак ще гласуват ''с омерзение'' ! :)))
65
1
 
2
 
! Отговори
Хаха преди 2 години
Толкова жадни за власт, че готови дали жат зад ника дори на тоя, който им се изплю в лицето ! По-голямо падение от това не знам дали има !
64
3
 
2
 
! Отговори
следва/ преди 2 години
В момента БСП организационно се намира в насипно състояние. Г-жа Нинова вярна на манталитета си "с рогата напред" стигна до края на кариерата си.Преди изборите през юли успя да се скара с ген.Радев,опита се да го притисне и в отговор стигна до спадане подкрепата за БСП до 500 хил.гласа.Вместо да си извлече поука тя продължи с атаката с/у президента и сега за БСП гласуваха 267 хил.души - т.е. общият спад на гласовете досега е е 533 хил! За оставката си тя обвини президента,кабинета, вътр.опозиция
63
3
 
3
 
! Отговори
НИЩО ПОДОБНО... преди 2 години
СЛЕД СВАЛЯНЕТО НА НИНОВА.....ИЗБИРАТЕЛИТЕ ОТ БСП , РАЗБРАХА КЪДЕ Е "ЗАДКУЛИСИЕТО"...И НЯМА ДА СЕ ИЗЛЪЖАТ ПАК!!!!....РАДЕВ Е НЕГОДНИК И ПРЕДАТЕЛ , НАЗНАЧЕН ОТ ХЕРО МУСТАФА!...ВИДЯХМЕ , КАК ТЯ ПОДКРЕПЯШЕ ПУЧА СРЕЩУ ГЕРБ И ЗАЕДНО С ЯНЕВ И РАДЕВ-----ИНСПЕКТИРАХА ОГРАДАТА ПО ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ!
62
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев се оказа абсолютен психопат, злобен, лицемерен и неблагодарен кариерист! Но...заблуди глупаците, които в омразата си към Борисов са съгласни на високи цени на ток, вода и храни...
61
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е най-големият предател в 32 годишния ни преход! Чакаме приемане на Истанбулската конвенция, натовските бази, прехвърляне на ядрените глави от Турция към България, съгласие с всички искания на Македония !
60
4
 
7
 
! Отговори
Бесепар преди 2 години
Радев и Йотова предадоха БСП няма да гласувам за тях.
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не смятам, че авторът на к.59 е гербаджийски ***. К.Н. в началото на т.г. имаше около 800-хиляден електорат, но МД на БСП не беше нейн, а и с ИБ имаше противоречия. На юлските избори електоратът й намаля с около 300 хил.души,причините са известни -срита се и с президента. Вместо да си направи изводите тя продължи с рогата напред, за да остане на тези избори с 267-хиляден електорат.Сега след ината й тя да се договаря за състава на кабинета, К.Н. отново ще загуби и БСП-арите от НС ще я изгонят.
58
8
 
2
 
! Отговори
Стига глупости преди 2 години
До Анонимен 59: Е. това вече е долна лъжа (прекалена е даже за гербаджийки т'рол). Никакви преговори с Бойко никога не е водила Нинова. Бат'ти Бойко е бита карта, никой не иска дори и да говори с него.
57
6
 
1
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 2 години
До Анонимен 54: Това, което ти наричаш кавги (защото такава е гербаджийската опорна точка) е борба със задкулисието в БСП. И тя съвсем не е завършила с отстраняването на Георги Гергов, който получи от Бойко 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна и то за да мъти водата в БСП. Има и други хора, които ще си отидат от ръководните ограни на БСП, а Корнелия Нинова ще я преизберат. А ПП отне гласове от всички партии, да видим докога ще ги задържи.
56
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде бе, вие май вярвате в таласъми! Оная *** от Крущовица не водеше ли среднощни преговори с Боце от Банкя за коалиция ГЕРБ-Агаларите на чистокръвния българин от турски произход, който все още срича българския език - БСП за тройна коалиция? Сега уж подаде оставка, но ще постави мини и фугаси под краката на ген.Радев и двамата харвардчени. Жената си е жена и без предателства и изневери не може да живее. А Корнелия хем е жена, хем бивша седесарка, хем влахкиня от дунавското село Крушовица.
55
1
 
4
 
! Отговори
Малко за политика преди 2 години
Тези, от електората на БСП, които изляват да гласува, ще подкрепят Радев. Но да видим колко ще бъдат. А Карадаир гласовете от Турция ще ги подари на Герджиков, така че може да има и изненади в резултата.
54
3
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
всички си подаваите оставки и напуснете нс не водете никакви преговори скорпорацията на кирил и методи а делегираите права на млади и необремененихора
53
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
гробарите си мислят че в БСП са верни на Нинова като те на Вожда. Така и не нсучиха как са схемите в БСП. То дори в Тошовото БКП не е било така.
52
2
 
12
 
! Отговори
ние знаем преди 2 години
Снишаване другари, снишаване-е-е!
51
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен # 40 Членовете, а още повече електоратът на една партия не са крепостни селяни на председателя/лидера на партията. Да си припомним как преди 2-3 месеци К.Нинова заповяда на президента да не вземат двамата ексминистри в своята партия хора от БСП. Но 15-20% от бесепарите се прехвърлиха в ПП и затова са си виновни К.Н., ИБ и НС на БСП. Писна им от неразбориите и кавгите на Нинова с Гергов, Янков, Кутев, Лечева, К.Паргов и др.
50
8
 
18
 
! Отговори
Царя е гол преди 2 години
На това с Радев се казва - "Недай си боже, сляпо да прогледа"!
49
10
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Радев е толкова гну-сен, че после ще се отрече и от канадските ментета, както се отрече от БСП, даже ще ги ЗАКОПАЕ!
48
5
 
15
 
! Отговори
РАДЕВ СА СПИЧА преди 2 години
НИНОВА МЪ ЗАКОПА...ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ