Йотова: Гласувах децата ни да се върнат от чужбина

Да работим така, че беззаконието да бъде минало
Обновена: 21 ное 2021 12:20 | 21 ное 2021 12:20, Анисия Иванова
79
Йотова: Гласувах децата ни да се върнат от чужбина
Снимка: БГНЕС

Гласувах за решителен и смел човек за президент на България. Гласувах за човек на дълга, човек, който е показал, че за него най-важно е България и българският интерес тук в страната, и навън, каза кандидатът за вицепрезидент Илияна Йотова, която гласува в училище в столичния ж.к. Изгрев.

"Гласувах да има разбирателство между институциите, но това не е достатъчно. Да има общи приоритети, общи интереси. Да работим всички за българските граждани, без значение къде се намират те.

Да работим така че беззаконието, корупцията, престъпленията да бъдат минало и то да бъде само за урок", каза вицепрезидентът и кандидат за втори мандат Илияна Йотова.

Гласувах децата ни да се върнат от чужбина - да отглеждат тук семействата си, да работят за България - това, което те пожелаха миналата година на площадите на протеста,  допълни още тя.

По думите й от утре президентската институция, заедно с очертаващото се мнозинство в народното събрание, заедно със стабилно правителство трябва да отвори нова страница в историята на България.

"Нова страница за нейния просперитет и за нейното бъдеще, за нейното равноправно място в европейските структури; за това България да има своя решителен глас там, когато се определят политиките", каза още Йотова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
Бг преди 2 години
Твойте да не се връщат....и на руското протеже....
72
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък си ги изпратих в чужбина с еднопосочни билети ,доволни и щастливи са, въпреки трудностите,да учат и работят,ама знаеха защо то правят.Завършиха успешно,реализираха се и сега ходя да си гледам внуците.Вярно сватбената рокля на дъщерята не беше от 10 бона,като на Йотовата снаха,ама пък тя си е хубава .
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изгони децата си в Турция и сега ще ги връща с нови имена.
70
0
 
6
 
! Отговори
Димо преди 2 години
А къде са вашите деца,че ще връщате нашите?
69
0
 
7
 
! Отговори
До 5779 преди 2 години
Това се случи преди повече от 25 години!Точно нещата бяха почнали да се нормализират и тези 7 месеца изправиха отново огромна част от българите на нокти !Кой е луд да се върне днес в тази напълно непредвидима и объкана от най високо ниво страна ???
68
0
 
7
 
! Отговори
Възрастен преди 2 години
Да се върнат ли ? Нали вие изпратихте милион и половина веднага в началото на 90те и при Виденов с еднопосочен билет бе како? Днес ходят,връщат се ,пак отиват,мигранти щвъкат по цялото земно кълбо. С чегъртане ,хаос и,,промяна"които осъщетвихте последните 7 месеца,няма да ги върнете,а напротив ще ги изпъдите! С хора като Рашков и Кацаров ли ще има разбирателство ?Със злобно стистнатите устни на Радев ли ще привлечете симпатия? НИКОГА!Обречени сте на неуспех!
67
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вашите може и да се върнат, защото веднага ще са на постове, които и навън не могат да сънуват. Другите - могат само в редки случаи да се върнат. И то ще е свързано с лични и семейни въпроси.
66
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вашите може да се върнат. Нашите заминават.
65
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая няма връзка с реалността.
64
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Га яде кифтетата ни рива . Ся кредити искаш да ти опрощават
63
3
 
2
 
! Отговори
5779 преди 2 години
Спешно трябва да се въведе СЛУЖЕБНО ПРЕМАХВАНЕ НА КРЕДИТ С ИЗТЕКЛА ДАВНОСТ и ще видите как много семейства ще се върнат в България! Почти всички хора от невъзможност да живеят нормално в БГ и да си пращат кредита и да имат храна,избягаха от мизерията в България.И ЧСИ в БГ не им пука,че давността е изтекла и правят врътки и олихвяват кредитите и хората се побъркват.При нас за 100 лева една вноска,вече искат над 4000 лева,а давността е изтекла отдавна,но те го препродават и викат адвокати някакви
62
0
 
8
 
! Отговори
Силва преди 2 години
За кои деца на куч,....-_Ко ***.За лекетата които сте създали и отгледали.Че те са същите мошеници и наглеци като вас.Да се задавите дано от собствената си помия.Бял ден да не видите всичките негодници
61
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма за кога да се връщам, имам си собствен бизнес, къща, нищо не ми липсва, живея новече от нормално, от нищо не се оплаквам.За връщане не мога и да помисля.
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България, как може младеж, на 24-5 години, да си купи ново Бентли и къща, без да е крадец, а ? Възможности имало маа ТЪРНКЛИИИ!
59
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те децата избягаха от вас червените комунисти.
58
1
 
11
 
! Отговори
Европата преди 2 години
Ще се върнат когато им осигурите съвременна държава. Без корупция и шуробаджаначевщина. Достойна работа и заплащане и в провинцията. Това е което им предлагат навън. Не е много, но тук и това го няма.
57
0
 
15
 
! Отговори
йойотова преди 2 години
е тогава що се кандидатирате с фигуранта ?
56
0
 
15
 
! Отговори
даа бе преди 2 години
Ако тази се върне да чете новините, вместо да се прави на политик, бутан от другарите, може и да се върнат. Дотогава, едва ли искат да припарват до територията, управлявана от нея и обкръжението й.
55
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЕКА ДЕЦАТА СИ СТОЯТ В ЧУЖБИНА, В ДЪРЖАВАТА НА ЗЕЛЕНИТЕ ЧОРАПИ НЯМАТ РАБОТА И ТЕ ГО РАЗБРАХА ВЕЧЕ.
54
0
 
22
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Такива като теб изпращаха децата си в чужбина и то не в рассия, още по времето на тошо с парите на данъкоплатците, а ние останалите трябва да търпим червени *** като теб да живеят на гъба ни ... !!!