Най-много гласували у нас в Младост: Това ли е най-будният квартал?

Кварталът стана по-скъп, коментира актьорът Александър Дойнов
22 ное 2021 21:15, Красимир Ангелов
22

23-ти избирателен район в София се превърна в мястото с най-висока активност в цяла България.

Избирателната активност тук надхвърли 30%, а част от него е и вторият по големина квартал на столицата - "Младост". Сред популярните жители на квартала е актьорът Александър Дойнов, който няма обяснение защо тук гласоподавателите са били най-активни.

"Кварталът стана по-скъп, има всякакви неща, ама това да е причина да гласуват повече -  не знам!", коментира Дойнов пред телевизия Bulgaria ON AIR.

Кв. "Младост" влезе в окото на бурята преди 5 години, когато издигнатият от ГЕРБ районен кмет д-р Цвета Авджиева подаде оставка след протести на граждани. Тогава жителите подкрепиха гражданския кандидат и борец срещу презастрояването Десислава Иванчева .

"Аз бях когато се събрахме пред общината да я правим кметица, сега какво е правила после не можем да разберем, дадоха ли и пари, не й ли дадоха…", каза Дойнов.

"Младост" е сред най-модерните и бързоразвиващи се квартали в София, тук е Бизнес парка и е предпочитано място за живеене от младите хора, които гласуват

Гражданската активност в този район продължава тенденцията от изборите две в едно преди седмица. И тогава 23-ти район стана национален рекордьор по активност.

Вижте повече в репортажа на Даниела Владимирова

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
3
 
! Отговори
Краси преди 2 години
Ми там преди 1973-1974г. бяха ливади и ниви!Кви софиянци са тези?
14
1
 
2
 
! Отговори
не повече от 20% преди 2 години
Тия се изтърваха!Щом "най-будния" квартал има избирателна активност 30% ,и това страшно ги е впечатлило,можем да си представим каква трагедия е било в страната!?Баси загубената работа!!!
13
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В София има най-много мислещи хора, за това и краха на ГЕРБ тръгна от тук и по-точно от Младост.
12
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей все да има разделение. КАКВО ЗНАЧЕНИЕ ИМА КЪДЕ БИЛИ ГЛАСУВАЛИ ПОВЕЧЕ И КЪДЕ ПО-МАЛКО. ЧУДИТЕ СЕ КАК ДА НАСТРОЙВАТЕ ХОРАТА ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ. СЕГА ПО КВАРТАЛИ ЩЕ СЕ КАРАМЕ.
11
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там са се нагледали ежедневно на корупционните практики на Герберската хунта. Презастроен и мръсен, без инфраструктура, навсякъде кал и дупки. Ежедневни аварии с тока, водата и парното имено поради липсата на планиране и системата не издържа. С очите си виждат вече повече от 15 години как изтичат парите на данъкоплатците.
10
3
 
1
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 2 - А сигурно предпочиташ да бяха гласували за оня другия дето никой не му знае името? Кажи ми, ние ако сме заспали, колко заспал е бил кандидата на ГЕРБ и ДПС, да не знае, че партиите, които представлява окрадоха цялата държава и контролират разпространението над наркотиците в цялата държава. Колко трябва да е сляп техния кандидат, за да позволи да го използват като агитационна салфетка? И ако не е сляп има ли морал въобще да гласува за тия, които са организирана престъпна група?
9
0
 
1
 
! Отговори
xaxsasбв преди 2 години
До 7 - Е как няма да върви строителството след нея, тая разпродаде половината квартал на 10лв кв/м под предлога, че е нива. И тя и ждроб играха една и съща игра. Петте дръвчета на Балан с предизборна агитация е единственото зелено, което видяхме от нея. Чудна кметица, нема що.
8
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен11 Ама чорапогащника не може да произведе 2 изречения накръст и затова е в международна изолация. И заради генерал Деси де. Той я разкара, ама късничко.
7
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Естествено,че ще изберат мъжкаря Радев,а не розовия чорапогащник.
6
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Смърдите ли герботроловете?
5
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами щото е кв.Младост.Ако беше кв.Старост щеше да има най-малко гласували.
4
3
 
14
 
! Отговори
Младост Сити преди 2 години
Откакто наредиха Иванчева, строителството върви с пълни темпове.
3
17
 
6
 
! Отговори
Жител на Младост преди 2 години
Да, Младост е доста добър квартал, да не каже един от най-добрите. Добре че разкараха/се разкара Иванчева. Сега разбира се след Радев, и този квартал ще потъне в разруха, както и цялата държава.
2
8
 
13
 
! Отговори
Demonaz преди 2 години
Младост е начин на живот и мироглед. Младост на три морета. Младост Сити.
1
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев е президент на олигарсите клиенти на прокуратурата. В Младост вероятно има най- много клиенти на прокуратурата. Това е връзката.