Радев и Герджиков получили малка допълнителна подкрепа на балотажа

Вече всички говорели, че трябва да има обединение около общи приоритети
Обновена: 22 ное 2021 09:17 | 22 ное 2021 09:17, Камелия Цветанова
16
Радев и Герджиков получили малка допълнителна подкрепа на балотажа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ниската избирателна активност на балотажа в неделя е свързана с факта, че и двамата кандидати за президент Румен Радев и Анастас Герджиков са получи по един малък бонус, който е равностоен, смята проф. Румяна Коларова, която е представител на Инициативния комитет издигнал проф. Анастас Герджиков и полк. Невяна Митева за кандидат-президентска двойка.

Още по темата

„Реално съотношението наистина не беше променено. Което означава, че към техните първоначални симпатизанти се добавиха много малко нова подкрепа”, коментира тя пред Нова телевизия. 

По думите й обаче Анастас Герджиков е променил целия стил не само на предизборната кампания, но и на говоренето в България.

„В началото се говореше за изчегъртване. Това, за което всички говорят сега, е че трябва да има обединение около общи приоритети”, подчерта тя.

„Професор Герджиков не успя да пребори нещо, което е най-типичната характеристика на популизма. За него е характерно нещо, наречено негативна партийна идентификация. Хората не гласуват за своя партия, а срещу тази, която мразят”, заяви професор Коларова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 13 до 10Ти си доста много зле ! Това от ежедневното дрогиране ли е или е ефект от ваксината ?
12
5
 
1
 
! Отговори
до 10 преди 2 години
Що бе, не ти ли е достатъчен оцъкления поглед на любимия руски агент? Глей как хубаво се е облещил в светлото бъдеще дето ни предстои. Скоро ще ни го носят с кофи от Русия и ще ни го изливат на главите.
11
1
 
4
 
! Отговори
Shark преди 2 години
Стига с тази ниска избирателна активност. ДА СА ГЛАСУВАЛИ!!! Който не е гласувал, няма право да мрънка и да има претенции!!! Този бил такъв, другия бил онакъв, никого не харесвам! Като не харесват никого, да млъкнат и да продължават да не харесват, но да не занимават всички с тяхното нехаресване!! Така или иначе един от двамата трябваше да бъде избран!Щом не го проумяват, тяхна работа, но да спрат с тоя рев! Хората, които решиха да упражнят ПРАВОТО СИ НА ГЛАС, си казаха думата.Другите нямат дума
10
2
 
4
 
! Отговори
SS преди 2 години
да де, ама мнението на таа измислена "професорка", обилно платена от ГЕРБ, не е меродавно. Сега търси за какво да се хване, за да замазва разгрома на нейния измислен кандидат за президент.Но каквито и сладки и безсмислени приказки,митове и легенди да ръси, истината е една- два пъти е разликата в гласовете, над 34% . Буда-браселонски напразно е хвърлял пари- той и затове не се показва вече - само цока от мъка за провала си, и псува поголовно... Проблемът си е техен... нещата се уредиха перфектно!
9
1
 
5
 
! Отговори
MЛАДО ГЕРБЕРЧЕ преди 2 години
Абе къде е Баце. Искам Баце да го показват дневно 38 пъти по телевизиите, а Коларова по 127 пъти да примлясква и да го коментира
8
2
 
3
 
! Отговори
радевщина в действие преди 2 години
Има ли цивилизована държава по света, упълномощила частна фирма безконтролно да брои изборните гласове? Явно участвахме в договорен мач с купен рефер.
7
2
 
2
 
! Отговори
Стиви преди 2 години
Комунизмът е когато мързел..ви и крадл...ви вземат властта.НИКОГА няма да има обединение!!!!!Гответе се за нови събития
6
2
 
2
 
! Отговори
АНТИ КОМУНИСТ преди 2 години
Ало , Ваше Превъходителство Херо Мустафа КЪДЕ СТЕ?Ало ХЕРО , ало МУСТАФА?Ни вопъл ни стон !Ало ХАМЕРИКА!!!? Къде ви отиде свободата , която дестилетия пропагандирате или тя е само за янките в САЩ?Българина не е глупав , можеби по бавен ,но винаги намира правилното решение ,дори по трудния начин!НО ГО НАМИРА!
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Още преди месец Плевнелиев каза че президента трябва да бъде учен човек и спомена професор и че говорил с Борисов ,та честито плевнилийски кандидат хвана мукаря )
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази баба пак е гледала друг мач. Радев има близо 215 хил. гласа повече от първи тур. Герджиков още 122 хил. гласа. Колко малък да е този бонус и на кого е по-малък?
3
5
 
11
 
! Отговори
Коларова е преди 2 години
гербава noдлога!
2
2
 
7
 
! Отговори
Откри топлата вода преди 2 години
Хората не гласуват за своя партия, а срещу тази, която мразят
1
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължавам да се кефя, а и вироса се скапа като ГЕРБ, все добри новини. Задава се прекрасна седмица.