Радомир Чолаков: Българите избраха статуквото

Извършвали се репресии срещу симпатизанти на ГЕРБ в държавните институции
22 ное 2021 11:19, Ния Христова
77
Радомир Чолаков: Българите избраха статуквото
Снимка: БГНЕС
"При тази ниска избирателна активност мисля, че сме изправени пред сериозен политически проблем в бъдеще. След седем месеца служебно правителство, атаки срещу симпатизантите на ГЕРБ, демотивация на огромна част от хората изобщо да гласуват". 
 
Това мнение изрази в ефира на bTV Радомир Чолаков, председател на Инициативния комитет за издигане на кандидатурите на Анастас Герджиков и Невяна Митева. 
 
"Българите предпочетоха статуквото. Рано или късно съм сигурен, че човек с профил като проф. Герджиков или самият той ще бъдедържавен глава. Ние се гордеем с тази кандидатура. Показахме друга възможност, алтернативата за плезидент на България", каза още той. 
 
"Пред Радев в момента има три много големи предизвикателства, за да разберем дали той може да бъде ефективен президент - отношенията с Турция, Украйна и ЕС; ще бъде ли потърсен мост с ГЕРБ и други партии, които бяха морално засегнати през последните седем месеца; какво ще бъде отношението към Герджиков, Митева и нейното семейство, ще им се отмъщава ли", допълни Чолаков. 
 
Той изтъкна, че в държавните институции се извършват репресии срещу симпатизанти на ГЕРБ. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя па натегач - отношенията ни с Украйна били важни?!? Какво точно ни е ползата от Украйна - нищо, пълна нула. Просто те са важни на задокеанския им господар, докато направят някоя и друга провокация и изгорят като кибритена клечка. Радомире, гербаджийски натегачо, приоритетите ни са - България и положението на обикновените Българи в нея, взаимоотношенията с ЕU - до колкот оможе достойно да отстояваме интересите си, отношенията ни с Русия. Украйна може напролет изобщо да я няма.
63
1
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Този е нов гербер калинка като Биков една зодия са везни охлюви като Бареков
62
2
 
7
 
! Отговори
4 преди 2 години
Говори се , че Герджикав е купен от ГЕРБ за над милион евра!Много ли са , малко ли са?Трудно ми е да кажа , но мисля , че са повече!
61
0
 
4
 
! Отговори
пурко преди 2 години
Този бил много *** .
60
3
 
9
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Отношенията с Турция и ЕС са важни,но с Украйна са ми през ***.
59
12
 
3
 
! Отговори
Нови избори преди 2 години
До Анонимен 59Всяка година фондацията на Сорос налива 300 000щатски долара за обучение на бъдещите послушковци и национални предатели като Кики и Кокорчо , протежетата на Иво Прокопиев!Тези курсове се водят в СУ , със знанието на проф.Герджиков , тука има само Хардварски курсове .Да получаваш документ , че си учил някакъв материал , но и в средното специализирано образование учиш по специални предмети!!Та така многознайко!
58
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Репресиите започнаха от Март-Април и няма да спрат докато тоталната червена диктатура с лицето на сжендърски либерализъм не наложи ботуш с висок ток на врата на всеки българин! А българите знаем са плах народ, даже ги ецстеах да кажат кой харесват, та камо ли кой не харесват, затова и не гласуваха! Абе, българска му работа - някой да го оправи, бе той нищо да прави! Викайте сега неволята и все оправени, ама изотзад, ще бъдем!
57
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обидно ми е, че професор Герджиков, не успя да изиграе докрая ролята си на "ОБЕДИНИТЕЛ", показа, че не умее да губи и тона му от обединител, се превърна в обвинител и засипа с обиди, хората, които са гласували за опонента му...Агресията на езика вече е нещо обикновено и това е много жалко...След обявените резултати, не видях от Герб да се говори за съвмв работа в името на народа и бъдещето на тази страна...Хората, които потърсиха сметка за парите си, бяха наречени вулгарно, че са "ниско ниво"..
56
0
 
8
 
! Отговори
Един от митинга преди 2 години
До АхаТотално си се объркал драги , или си комунистпо рождение или си необразован или образовн след 2000 година.Просто непознаваш историята и събитията в държавата в която живеем.Оставам с впечатлението че искаш да живеем в ***! Да ама моите синове и семейството ми нежелаем , за това сме си избрали ЦИВИЛИЗОВАНО ОБЩЕСТВО В КОЕТО ЗАКОНИТЕ СЕ СПАЗВАТ!Преди да излежеш да гласуваш или пишещ пак , незабравяй да си почистиш твоята *** ,след това държавата!
55
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи,когато ГЕРБ смениха всички с свои хора не беше репресии. Сега когато новите искат да си сложат техни хора - репресии. Освен това, доказано е,че гербавите хора са крадци. Не можеш да ги оставиш, щого ще бъркат работата.
54
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има късметлии, които са учили при Кирил Петков и няма такова ниво на преподаване и отношение....Но за съжаление, не се показа. Така, че се надявам простотиите на все още обикалящите медиите и плашейки как идва потопа след Герб, малко да се кротнат, че затова загубиха....в Германия вече хората се отопляват с дърва, това чудо не е било и не мисля, че Радев и ПП са виновни за световната икономическа криза...Това е положението и живи и здрави, ще се справим. Предизвикателството на ковид живота ни !
53
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ст***м***т: а ти защо се гърчееш с този "псевдоним"?
52
6
 
23
 
! Отговори
абе преди 2 години
"какво ще бъде отношението към Герджиков, Митева и нейното семейство, ще им се отмъщава ли". Герберите хептен са превъртяли.Затова че техен боку,гешеФ и сие практикуваха тази мафиотска политика,как им е хрумнало възпитани,ерудирани интелекуалци да правят същите магарии като групировката герП.....
51
9
 
13
 
! Отговори
Ст@м@т преди 2 години
Тоя па и той с турска фамилия :) Чолак-Герджик :) ГЕРБ все зайчета вадят от ръкавите си :) Толкова ли не си харесаха някой с хубава и звучна БЪЛГАРСКА фамилия, нали все пак би следвало да ни представлява пред света!
50
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герджиков ще бъде изритан утре от СУ. Има толкова много турски университети
49
5
 
20
 
! Отговори
Аха преди 2 години
Лисицата като неможела да стигне гроздето викала чее кисело Така този невзрачен индивид говори за гласуване за статуквото Ако беше така хората с щяха да узберат преставителите на стату0 пишман професора и незаслуженото звание полковник на една безлична булонка
48
13
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герджиков печели 93% от вода в Турция. Май, майГерджиков ще е президент, не Радев
47
13
 
5
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Тва герберите сега ли го разбраха? Това е начин на действие на Ром Крадлев Узунов срещу враговете му;))) Защо? Защото бивш шеф на МВР, няма, а Ром Крадлев Узунов е и бивш шеф на МВР в гр. Пловдив, освен, че е член на масонската ложа "Слънце Ориент"! Аз също бях преследван цял месец от Първо РПУ гр. Пловдив из цяла България под въздействието на един кметски наместник назначен пряко от Ром Крадлев Узунов в едно село! И то съвсем, без да съм направил нищо, освен това, че съм политически противник!
46
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Репресии? Да уволниш калинка репресия? Да уволниш полицейски и ДАНС шефове, служещи не на закона, а на мафията е репресия? А, гледай ти!
45
4
 
19
 
! Отговори
мак преди 2 години
Вече има ппритеснения, дали ще отмъщават на ректора, и таз добра. Какво още ще измислят. Горките "репресирани" гербери, сърдете се на електората си, че не можа или не искаше да помогне на вашия кандидат. Пък и т.лупа и останалите кандидати имат пръст в това поражение, ако си бяха мерили думите и не нападаха Радев за щяло и нещяло, нямаше да отвратят хората от себе си.