БСП се разграничи от служебните министри от левицата

Те обаче остават членове на партията
106
БСП се разграничи от служебните министри от левицата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Националният съвет на БСП излезе с официална позиция за служебните министри, назначени от президента Румен Радев, които са членове на левицата. Това са правосъдния министър Крум Зарков, Весела Лечева, която пое спорта и младежта и Явор Гечев, който смени в земеделието Иван Иванов.

Още по темата


„Позицията е, че се разграничаваме от тях. Те са назначени за министри в нарушение на устава на партията“, коментира червената шефка Корнелия Нинова.

„Не носим политическа отговорност за действията им, както и на цялото правителство. Смятаме за недопустима намесата на президента във вътрешно партийни дела на партии, които и да са те и в частност на БСП“,допълни тя.

„Назначените за министри, заместник-министри, областни управители от БСП  участват в лично качество а не с мандат на БСП и БСП не носи отговорност“, настоя соцлидерката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бабоооооо Възраждане ще ви покаже нагледно как се управлява държава Как се отстояват национални интереси и как се вкарват във затвора обръчи от фирми които ограбиха милиарди.
27
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И д'емент вече не би гласувал за бсп. Само пара'зитите ще се самоподкрепят.
26
0
 
11
 
! Отговори
транс министри преди 1 година
Хем са членове хем не са,
25
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
кюфтетаджииката
24
2
 
14
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
щом с толкова лека ръка се ОТКАЗВАТ ОТ СОБСТВЕНИТЕ си активисти,помислете дали изобщо ще им мигне окото,когато се отказват от българския народ!!!!...Ептян ойде у ряката тая,ептян!..Но може и да е за добро,знае ли чиляк?
23
1
 
10
 
! Отговори
Екзорсист преди 1 година
Нинова е обладана от зли демони. Чета го в очите и , виждам ги изчадията в сянката и. Ако се погледне в огледалото сама ще се уплаши. Но аз имам специален лек .
22
1
 
8
 
! Отговори
Времето не прощава преди 1 година
Като няма закони за старите крадливи бесепари то те са на пределна възраст и времето и деменцията ще ги убие също кака обикновените старци умиращи всеки ден гласовете за избори на БСП се топят хората си умират. Младите хора пък са добре с акъла си и не страдат от старческа демевция и няма как да се излъжат да гласуват за БСП
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво е това "разграничи се"?! Хайде, сега, простичко, моля!!! Като за партизани! Изключваме ги от БСП или само се правим, че не са от нас? Поне един път кажи нещо,че да те разбере суверена! Или работата е като с оръжието за Украйна. Хем, не продаваме, ама...то пък отишло там:)
20
2
 
5
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Партията, партията, но предпочитат софрата! Така, през есента на 1943 година в Трънския партизански отряд пристигнали нови партизани! Командира пита един, защо брат му го няма, както е уговорката! - Ами, назначиха го учител в съседното село и той се отказа да става партизанин! Та, толкова за Крум Зарков!
19
1
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
леле!...То бива завист и злоба,но нейното вече надхвърля границите на търпимостта....Умира от яд тая крушовица че Радев не я направи служебен премиер..
18
1
 
18
 
! Отговори
вижда се преди 1 година
Тази ще получи инсулт от злоба!!!!
17
1
 
3
 
! Отговори
Аз пък преди 1 година
Си мислех, че БСП пак ни управлява. Е ще си покаже - ако продължим да се Ноам понадплнището, теглейки дълг след дълг или фалират банки значи са БСП.
16
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** управляваше реално държавата и затова сме дотук, как пък един път не и гъкна на нея малоумното Киро, а всеки път скачаше на ИТН?
15
2
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
...........Те обаче остават членове на партията......... Да, ама те дали ще искат да останат членове на партията, а? :)))))))))))))) БСП умре, але, але, але.....!!!
14
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Крайно време е България да се разграничи от БСП и комунизмът като цяло
13
0
 
8
 
! Отговори
пришълеца преди 1 година
Пак ще развръщаваме младите:)))
12
9
 
5
 
! Отговори
Чук и Гек преди 1 година
Призови ги да напуснат, Корнелия! Те няма да те послушат, но ще проличи моралния им алчен и жаден за власт хищен облик! Редно беше да те уведомят, че стават министри в едно фашистко правителство!
11
1
 
15
 
! Отговори
Ще дойде ден преди 1 година
Предстои велик ден голям празник след поредните избори БСП да умре напълно като партия и да изпадне от Парламента.
10
1
 
11
 
! Отговори
Калина преди 1 година
Корни и ти като Манолова доста оредя в гривата от проклетия. Но както си я развяла ми напомни ,когато беше яхнала една кобила( пак предизборно) .Хайде пак,идат избори
9
5
 
14
 
! Отговори
Жалка картинка преди 1 година
Старческата партия на пенсионери в деменция и внучета с купени дипломи от чужбина деца на крадци и грабители на България. Загиват с всеки нови избори ще се стопят докато не изпаднат от властта окончателно. ОПРЕДЕЛЕНО трябва трайно и завинаги да се дистанцират изобщо от държавата. БСП са умрели ходещи зомбита почти живи мъртъвци.