Лена Бориславова: Не всеки, който иска промяна, е готов да бъде част от нея

Продължаваме, добави тя
9 авг 2022 19:31, Нели Христова
238
Лена Бориславова:  Не всеки, който иска промяна, е готов да бъде част от нея
Снимка: БГНЕС

"Промяната на система, изграждана години наред, за да служи на малцина хора за сметка на едно цяло общество, е дълъг и труден процес. Не всеки, който иска промяна, е готов да бъде част от нея. Промяната означава да напуснеш комфортната си зона и да поемеш риска, че по пътя няма да ти се случат само хубави неща. В тези моменти обаче е важно да имаш екип от също толкова вярващи и мотивирани хора, а още по-важно е те да започнат да работят като една смазана машина и да порастват. Продължаваме".

Това написа в профила си във Фейсбук шефката на кабинета на бившия премиер Кирил Петков - Лена Бориславова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
0
 
0
 
! Отговори
ushi преди 1 година
Аз искам да стана чадт от Ленчето
169
0
 
6
 
! Отговори
Истината преди 1 година
Що е то достойнство и чест тя не знае,само знае да държи...,а после не било тъй,повредата е във вашия телевизор ъгъла на сниман и бил виновен..бля..бля.Вземеш ли да се оправдава ясна е работата.Не ти е чиста работата.
168
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Моето момиче, вземи се скрий, ако ти е останало достойнство някакво. Добре е, че се махнахте, че народа със сопи щеше да ви гони за простотиите, които сътворихте под диктата на Американското посолство. Нямаш ли и си хоби или сподели някой цитат във фейсбук! Стига цвъка само политически лозунги! Ако се беше родила по време на соца щеше да си комсомолска и после партийна секретарка или дружинна. Само дето нямаше видеокамери да снимат парапетите, а на твоите години щяха да те смятат за стара мома.
167
0
 
7
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Тази, ударената току що с тухла по главата, разбира ли нещо от политика? Доколкото се шири информация за нея, тя разбирала и действала по други параграфи, пара-пети, среднощни партита... Изхвърлянето с леви и десни крошета от СУВЕРЕНА на целия, бъкан с доказани нека-дърници, лъж-ци и бан-дюги от п.п.-то е доказателство, че повече задкулисието не може да им помогне. Хак им е. Така им се пада.
166
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ни занимавате с някаква ***? Всеки разбра защо е там и на кой дедовия държи.
165
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ти и кохортата около теб компроментирахте т.н.ПРОМЯНА,както и бъдещето на всички българи учили в чужбина,сега всички мислят ,че са като вас:лъжливи,аморални,неграмотни,алчни,развратни.
164
0
 
10
 
! Отговори
Офф преди 1 година
Промениха само банковите сметки на крадците
163
3
 
18
 
! Отговори
чичо преди 1 година
Еленке, не се прави на политик, че си смешна. Дръж си там парапета и тихо, че иде зима и с нея да не дойдат сопите.
162
0
 
16
 
! Отговори
2022 преди 1 година
Това дете да вземе да се занимава със женските дела.Да си роди дечица и да си гледа семейството.Защо толкова младичко влиза в материя която ще е превърне в най мразените хора в България и света.Политиците са най големите ид .о..и и заради тях страдат милиарди хора.
161
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Промяната на система, изграждана години наред, за да служи на малцина хора за сметка на едно цяло общество, е дълъг и труден процес." -- за да служи на бай дън и сина му и на вашата измамническа клика. С подобни лозунги щяхте да можете да лъжете избиратели, ако не беше операцията в украйна да ви свали маските.
160
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Леле,тази решила още експерименти да прави,още да се " учела".Край!Държавната работа не е стажантска програма,а управление на компетентни,можещи,патриоти с действителен план,а вие бяхте марионетки на олигарси и криминали избягали в чужбина крадци от прехода.Подходяши хора за измамата.Единственото" успешно "беше да забатачите делата в милиарди на най големите багаботни,да обслужите статуквото,както и посредници и такива които дават комисионни.Жалки сте!
159
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е какъв е плана другарко парапетна,или имахте с/у "системата"?Кой го пише,не,че ще има де,щото др.Прокопиев който ви подсказва е точно от корумпираната система на прехода,алчен олигарх които с манипулации опорки,купуване на тв участия цели да държи всичко в ръцете си,но единственото което постига е тотална дестабилизация ,деморализация и усвояване на ресурси.Ако чакате онова посолство да подсказват чрез НПО-та,още по зле,те също нямат намерение,освен лобизъм .Иначе,хубави приказки,без покритие
158
0
 
25
 
! Отговори
Гуг-ленче, преди 1 година
дръж се здраво за парапета, Гриндера ще те подпира!
157
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това само някой го подкокоросва да говори тези глупости. Нещо като нашенска Грета. На външен вид не изглежда да е толкова неадекватна.
156
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горката Лена, тя си повярва, че е велика. Като казват, че върти кабинета на пръста си, това не означава, че го прави за успеха на правителството. Точно обратното, некадърната върти некадърните и така се завъртяха, че изхвърчаха от властта, с вот на недоверие, първият в историята на България.
155
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нямаш моралното право да се показваш и да говориш глупости на хората. Родителите не те ли посъветваха,че е по добре да се махаш от България, достатъчно се изложи.***
154
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-важното е да се дърляте, иначе не сте интересни
153
5
 
43
 
! Отговори
Popо преди 1 година
Нямаме нужда от подобна промяна! Благодаря на Ленчето и Ко ,но подобни измекяpи не са нужни на България! Радев,ти върна България 10 години назад с експерименталните си партийки!
152
1
 
34
 
! Отговори
Учуден преди 1 година
Тая излезе от зоната си на комфорт в парламента, нас народа ни изкара от зоната на комфорт, говорят за зима на свещии дърва, какво майта си иска още. Да се самобичуваме, да се гръмнем, да се самозапалим? Какъв комфорт има българския народ кифльонък?
151
45
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Красива,млада и много умна жена.