Радев събира министри заради предстоящите избори

В срещата ще участват и представители на ЦИК
6
Радев събира министри заради предстоящите избори
Снимка: БГНЕС

Президентът Румен Радев и представителите на институциите, отговорни за подготовката и провеждането на предстоящите на 2 октомври предсрочни парламентарни избори, ще се срещнат на „Дондуков“ 2, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

В срещата ще участват председателят на Централната избирателна комисия Камелия Нейкова, служебният заместник министър-председател по обществения ред и сигурност и служебен министър на вътрешните работи Иван Демерджиев, служебният заместник министър-председател по икономическите политики и служебен министър на транспорта и съобщенията Христо Алексиев, министърът на външните работи Николай Милков, както и представители на Министерството на електронното управление, Главна дирекция „ГРАО“ в Министерството на регионалното развитие и благоустройството и на „Информационно обслужване“ АД.

На 1 август президентът Румен Радев подписа указ, с който разпусна 47-ото Народно събрание и насрочи предсрочните парламентарни избори на 2 октомври.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: избориЦИКРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Комунистите на Янев, Крадев, Корнела и Слафчоучиндолеца ще се сринат на предстоящщите избори заради многото лъжи и провали във властта. Специално БСП и ИтН държаха министерствата на отбраната и МвНр чрез което изпращаха оръжия за Украйна без знанието на народа...
3
0
 
7
 
! Отговори
x преди 1 година
Итн ще прескочат ли 4% след като им лъсна истинското лице? А Възраждане ще увеличат ли процентите? Янев къде ще? БСП ще се сриват ли още? Все интересни въпроси.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
'задължително ли ще е гласуването както беше при герб' --- Звездите ли ти говорят? При ГЕРБ гласуването никога не е било задължително.
1
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
задължително ли ще е гласуването както беше при герб и колко ще е глобата?