Целта на ПП е антикорупционна коалиция в следващото НС

Как ще се явят на изборите зависи от анализа на данните
10 авг 2022 09:52, Елка Василева
62
Целта на ПП е антикорупционна коалиция в следващото НС
Снимка: архив, БГНЕС

Нашата цел е да имаме една антикорупционна коалиция от 121 души минимум в следващия парламент. Как и по какъв начин ще се явим на изборите, това зависи от данните, които анализираме. Това заяви пред БНТ Йордан Терзийски от "Продължаваме промяната".

Още по темата
Според него силата на ПП е в това, че тя е позиционирана в центъра на политическото пространство и не взима леви или десни решения, а има свободата да взима верните решения във всяка една ситуация.

"В много случаи бяхме критикувани, че взимаме леви решения - ние повишихме пенсиите, вдигнахме минималната пенсия, за да няма пенсионери под прага на бедността, направихме данъчни облекчения за младите семейства и доста антикризисни мерки. От друга страна ние подкрепихме и вдигането на регистрацията на ДДС на 100 000 лева, което е една дясна мярка. Ние имаме свободата да взимаме правилните решения и това е нашата сила и големия ни потенциал", подчерта Терзийски.

По думите му нагласите са да се формира едно мнозинство в следващия парламент, което да може да прокара всички реформи, които са заявени пред избирателите.

"Ние сме припознали и "Демократична България", и БСП като партньори и вярвам, че в един следващ парламент ние ще направим една голяма, сериозна коалиция - антикорупция, която да може да прокара всички закони, които вече започнахме и всички заявки, които сме дали пред нашите избиратели", допълни Йордан Терзийски.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гаранция това им е целта...и дядо Коледа да се обръсне брадата също.
27
0
 
11
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
КОРУПЦИЯТА НЕ Е ПАТЕНТ НА ЕДНА ПАРТИЯ!!! ИМА КОРУМПИРАНИ ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ПАРТИЯ!! ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВЪВ ВАШАТА!
26
1
 
14
 
! Отговори
Ясен преди 1 година
Целта на ПП е да продължи да продава българските интереси на ФАЩ, демек да досъсипе България.Мислете братя, като гласувате!
25
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До овцете гласуващи за тези: "пътя към ада е осеян с добри намерения"
24
0
 
11
 
! Отговори
хей ръчички,,,, преди 1 година
целта ви ни е ясна но тоя път машинките няма да ви помогнат .
23
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Целта на тия е да разкарат Бойко, гласовете на ГЕРБ да им пристанат чрез вътрешно лидерски преврат и с 1 файтон хора финансиран от хамериканците и още 1 файтон от ДБ да управляват чрез три файтона елит без да имат представителност в действителност. И да ни поведат към светлото зелено бъдеще като останем голи съвсем. Сега да видим Митов дали ще почне да скача на Бойко, че Роско взе да си отваря устата преди 2 месеца по темата
22
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще борят корупцията като се включат в нея и действат подмолно..
21
0
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Пази боже от такива аматьори като ПП, от дъртите *** от БСП, от пребоядисаните такива от ДБ и чалгарите. Не ви искаме коалициите! Достатъчно показахте, че за нищо не ставате.
20
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Xaxa Ати за кого ще гласуваш, нахилен?
19
0
 
14
 
! Отговори
Гражданин преди 1 година
Хи-хи-хи, значи без вас.
18
0
 
10
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Терзийски ти още ли си мислиш че ще влезете в парламента и ще имате мнозинство? И за каква борба с корупцията говорите като по ваше време беше най голямата такава! Не стига че докарахте страната до фалит във всяка една област с безпринципната си коалиция , ами искате пак да управлявате! Спрете се , достатъчно поразии направихте , от мамините и таркови синчета на комунисти нищо не става!
17
0
 
13
 
! Отговори
Xaxa преди 1 година
По правдоподобно звучи "целта ни е да минем 4%-вата бариера". А иначе вече видяхме "антикорупционната" четворна коалиция, която освен че се доказа като медико-фашистка организация се доказа и като послушна маша на глобалистите, чиито официален представител у нас е Козяк.
16
0
 
9
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Тия много са седели на слънце. Чака ги съдбата на НДСВ в съкратени срокове - пълно политическо забвение. Така е с плужеците в политиката
15
10
 
3
 
! Отговори
до 12 преди 1 година
Киро изобщо не е излъгал, защото когато подаваш декларация за отказ, това е безприкословен акт на волята. Това е АБСОЛЮТНО всичко, което би могъл да направи към онзи момент. Друг е въпроса, че буквоядите на законите не ги разбират тия неща. "Пазете правото, включитено от закона" К. Таков
14
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха-ха ,герберастката тролска низова ОФ-организация пак се активирала в изпълнение на безмозъчни форумни изцепки !
13
0
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
аморални хора няма да управляват българия вие сте позор за българия на тезиизбори няма да гласуваме отиваме за гъби за избори 2023 ще му мислим послениска изб активност кого ще управлявате само платените гласове не сезанимаваите с политика видяхте че не ставате
12
1
 
13
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Това е несериозно! След вашата борба с корупцията година и половина тя нали не остана . Пълен Провал
11
12
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Точно обратното на целта на ГЕрП ! То затова е тоз вой на умряло ,след като номерата със сателитната ИТН (Имами Търгуват с Нагаждачи) не минаха ,само изгубиха историческо време , за което ще си платят , разбира се ...
10
0
 
13
 
! Отговори
До 7 преди 1 година
Виж какво - законът добър или лош трябва да се спазва. Конституцията е върховен закон и никой друг не може да му противоречи. Киро излъга юнашки и продължава да лъже още по-юнашки и безочливо.
9
6
 
0
 
! Отговори
Куръпшън преди 1 година
До 2: Има - ГЕРБ.