"Възраждане" ще се яви самостоятелно на изборите

Според Костадин Костадинов партията му е първа политическа сила
10 авг 2022 13:23, Нели Христова
147
"Възраждане" ще се яви самостоятелно на изборите
Снимка: БГНЕС

"Възраждане " ще се яви самостоятелно на изборите, както винаги досега, каза в студиото на "Денят започва" лидерът на партията Костадин Костадинов.

"Целта ни е да спечелим тези избори. Към настоящия момент "Възраждане" е първа политическа сила, според данните, с които разполагаме", каза Костадинов.

Теза данни, според него са от социологически проучвания.

"Разбира се, че сте чели други данни, защото социологическите агенции, по-голямата част у нас работят като социологически фирми и имат цел да подготвят общественото мнение за резултати, който някой е написал някъде", каза той и заяви, че винаги резултатите на "Възраждане" социолозите ги представят два пъти по-малки, отколкото всъщност са.

Категоричен е, че не е възможна голяма патриотична коалиция, както предложи ВМРО, защото по думите му "ВМРО е част от престъпния бивш управляващ режим на ГЕРБ".

"Хората, които претендират да са патриоти, не бива да бъдат обвързани с корупционни практики или с управления, които продават българските национални интереси, както го правят от ВМРО. Нямат нищо общо с патриотизма и няма как да има такава коалиция, защото единствената българска национална организация е "Възраждане", каза той.

По темата с "Газпром" заяви: "Позицията на "Възраждане" е позицията на всеки един нормален гражданин, че трябва да има газ, а газът не се влияе от евроатлантически ценности, защото те не топлят. Очевидно е, че българското правителство действаше в абсолютно чужд интерес, в интерес на САЩ. Направи се всичко възможно зависимостта от "Газпром" да се превърне в зависимост към САЩ от производство на ток", каза Костадинов.

Каза, че и служебното правителство не е самостоятелно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оооооо Мусолини Стойката, баси палячото
114
8
 
4
 
! Отговори
Точен преди 1 година
Варненец съм и познавам Коста от 20 години, Ще гласувам за Възраждане, както и все повече мои близки. Не вярвам на нито една дума срещу него. Голям българин!
113
4
 
6
 
! Отговори
Кико преди 1 година
И погледа му е дебилски!
112
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коце те ВМРО ако мислиш, че те искат само би ги разсмял. Единствено с Бялата Златка и руското посолство може да се коалираш. А социолозите ти студенти, вярваме ти, на запой в ст.град с руска музика се питат кой за кого ще гласува. Това ще да е, много ясно, че на други социолози няма да вярваме, първа сила си. Отваряй шампанското.
111
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алооо , Копейкин моли се и 2% да вземеш, че от високо най-лошо се пада и най-боли! Процентите на Коцето ще покажат , колко процента са хората с умствени увреждания в БГ !
110
5
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
имаше скандал преди време с някакъв апартамент сега пък си вземал безотчетните пари на депутатите скандали и все за пари какво доверие търсиш
109
4
 
8
 
! Отговори
браво преди 1 година
Газът не се влияе от евроатлантически ценности, защото те не топлят.
108
3
 
5
 
! Отговори
Математически поглед преди 1 година
По скоро малко под или над това, което получиха, като гласове. Може би първото, защото сега я няма вълната от негодувание с мерките и ваксините за Ковид. А има и други сходни по идеи играчи в тяхното поле, които могат да се припознаят от гласоподавателя. Но това са прогнози, които търпят развитие. Възможно е да останат и под прага, това зависи от обаянието на сходните с тях конкурентни политически играчи. Просто електоратът им в по- голямата си част е общ и зависи, кого, с колко ще подкрепи.
107
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има неща от политиката на Възраждане, които изобщо не приемам - едно от тях са тия антиваксърски призиви. Но, на фона на тоталните национални предатели и сopocoиди от ДБ и ПП, а също и сopocоидното крило на ГЕРБ, които ще вкарат България в една война само да угодят на САЩ и да си напълнят банковите сметки, считам, че гласуването за Възраждане на предстоящите избори е най-удачния вариант за България.
106
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин е за затвора и за отнемане на гражданството заради държавна измяна в особено големи размери
105
5
 
5
 
! Отговори
toti преди 1 година
Ако тоя фотограф се помъчи,може копейкин да стане цент ха ха
104
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За нова хасиенда ли се стяга този?
103
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Личи си кой коментар е дирижиран от някъде и кой е наистина лично мнение. Хората са с Възраждане!
102
6
 
15
 
! Отговори
МЕЧО ПУХ преди 1 година
КОЛКОТО ПО-КРАДЛИВ СИ ТОЛКОВА ПО-ИЗОБРЕТАТЕЛЕН СТАВАШ В ИЗМАМИТЕ!!!
101
22
 
11
 
! Отговори
x преди 1 година
Ще гласувам за Възраждане, защото просто вече не остана за кого. Дано не излъжат очакванията ми.
100
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен "Минимум 20%..." __ ЩЕ СТАНЕ!!! В НЯКОЙ ДРУГ ЖИВОТ,НА НЯКОЯ ДРУГА ПЛАНЕТА,В НЯКОЕ ДРУГО БЪДЕЩЕ,НО В НАСТОЯЩИЯТ ЖИВОТ,НА ТАЗИ ПЛАНЕТА,В ТОВА НАСТОЯЩЕ НЯМА ДА ГО БЪДЕ ТОЗИ ИМИТАТОР ЕРЗАЦ ВЪЗРОДИТЕЛ!!! ЩЕ СТАНЕ,ЩЕ СТАНЕ, ЩЕ СТАНЕ...
99
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
четох статия, че Възраждане ще получат поне 20% благодарение на САЩ и фалшифициране на вота.. ще видим
98
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Минимум 20 % за Възраждане ! Мачкай Коста !
97
9
 
9
 
! Отговори
КОСЕ БОСЕ преди 1 година
ХАЙДЕ,ХАЙДЕ,ИЗБОРИТЕ БЪРЗО,БЪРЗО ЩЕ ПОЛУЧИШ КОСЕ БОСЕ ШУТ В Г+Ъ+З+Ъ , ЗА НАЧАЛНА СКОРОСТ ДА СЕ ВЪЗРОДИШ !!... ИЗБОРИТЕ БЪРЗО,ИЗБОРИТЕ БЪРЗО,КОСЕ БОСЕ ДА СЕ ВЪЗРОДИШ...ХАЙДЕ,ХАЙДЕ, ИЗБОРИТЕ БЪРЗО!!...
96
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този ще ни довърши ! По лакомо за власт и пари същество няма ! Примамва с риторика слабоумните и те като овце му се връзват ! Този смени 6 партии , това показва че е готов да се продаде на всеки , само и само да е под прожекторите !