"Възраждане" ще се яви самостоятелно на изборите

Според Костадин Костадинов партията му е първа политическа сила
10 авг 2022 13:23, Нели Христова
147
"Възраждане" ще се яви самостоятелно на изборите
Снимка: БГНЕС

"Възраждане " ще се яви самостоятелно на изборите, както винаги досега, каза в студиото на "Денят започва" лидерът на партията Костадин Костадинов.

"Целта ни е да спечелим тези избори. Към настоящия момент "Възраждане" е първа политическа сила, според данните, с които разполагаме", каза Костадинов.

Теза данни, според него са от социологически проучвания.

"Разбира се, че сте чели други данни, защото социологическите агенции, по-голямата част у нас работят като социологически фирми и имат цел да подготвят общественото мнение за резултати, който някой е написал някъде", каза той и заяви, че винаги резултатите на "Възраждане" социолозите ги представят два пъти по-малки, отколкото всъщност са.

Категоричен е, че не е възможна голяма патриотична коалиция, както предложи ВМРО, защото по думите му "ВМРО е част от престъпния бивш управляващ режим на ГЕРБ".

"Хората, които претендират да са патриоти, не бива да бъдат обвързани с корупционни практики или с управления, които продават българските национални интереси, както го правят от ВМРО. Нямат нищо общо с патриотизма и няма как да има такава коалиция, защото единствената българска национална организация е "Възраждане", каза той.

По темата с "Газпром" заяви: "Позицията на "Възраждане" е позицията на всеки един нормален гражданин, че трябва да има газ, а газът не се влияе от евроатлантически ценности, защото те не топлят. Очевидно е, че българското правителство действаше в абсолютно чужд интерес, в интерес на САЩ. Направи се всичко възможно зависимостта от "Газпром" да се превърне в зависимост към САЩ от производство на ток", каза Костадинов.

Каза, че и служебното правителство не е самостоятелно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
23
 
15
 
! Отговори
До до гаварит Масква преди 1 година
Абе да ти кажа предпочитам да ме тръти господаря от Запад и да си карам Мерцедеса свободно из Европа и света, отколкото да ме тръти господаря от Изток и да чакам за Лада. Айде у лево. Копейкин 6-7% макс на изборите.
54
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Категоричен е, че не е възможна голяма патриотична коалиция, както предложи ВМРО, защото по думите му "ВМРО е част от престъпния бивш управляващ режим на ГЕРБ". Още една опорка на тролеите рухна! Бил патерица на Герб, щял да се коалира с тях, щял да излъже хората... Пробвайте да измислите нещо по-достоверно!
53
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гласуващите от канада и сащ да им се умножи вота по коефиециента на интелигентност т.е по 0.33
52
14
 
10
 
! Отговори
ДДРОнег преди 1 година
Ми как копейкин да не участва самостоятелно, като знае колко много са нискоинтелигентните Българи с култура колкото на мокър *** , които ще гласуват за него !!!
51
22
 
19
 
! Отговори
Натовеца преди 1 година
Пак ще гласувам за Възраждане американската пета колона да полудява !Свобода за България!
50
7
 
3
 
! Отговори
аа преди 1 година
До Олимпи Кътев - тука у тоя форум сите сте промити либерале
49
16
 
15
 
! Отговори
Чудесна новина преди 1 година
Пожелавам им да достигнат 0.1%
48
17
 
3
 
! Отговори
аман от тоя !!! преди 1 година
От харварското недоразумение по-чекименто е само другаря Копейкин .
47
15
 
23
 
! Отговори
Олимпи Кътев преди 1 година
Константинов, не знам как я мислиш тая работа да спечелиш, ама като гледам тука у форума как те харесват хората, по- добре захващай към Масква да пиеш един новичок.
46
8
 
5
 
! Отговори
до гаварит Масква преди 1 година
те щото сега не ни тръти господаря от Запад....
45
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето такива, като тоя под мен мечтаят за Възраждане. Типични фашисти, искащи концлагери убийства без съд и крадене от богатите към бедните...Накрая обаче да не се окаже вие самите да сте в Белене без съд или някой ваш роднина, като искаш такива крайности.
44
12
 
17
 
! Отговори
Мен преди 1 година
То собственият му град не го иска, той проучване прави. Да се радва на три забравени общини и да си ходи. Най- необразованата *** гласува за този.
43
14
 
18
 
! Отговори
гаварит Масква преди 1 година
Копейката нищо съществено няма да подобри. Просто ще ни натръти на господаря от Изток. Тъжно ми е за България.
42
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този е свестен човек!
41
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
50 спокойно, няма да дойде на власт - неговата роля е да разкъсва гласовете от партиите, така, че да няма силна алтернатива на ГЕРБ. После псевдопатриотите правят коалиция с герб. Тоя филм го гледахме вече след 2013г.
40
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По бързо да печелят и да отваряме лагерите че вече не се търпи. В България има поне 10 000 човека за трепане. Тия дето ни докараха да сме най бедната и изостанала държава в ЕС ще си платят!
39
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 36 По-лошо.Волен плюеше по ДПС и се правеше на велик родолюбец и после се коалира с тях и НДСВ.Копейката е същият дришлю...
38
15
 
17
 
! Отговори
МАЙОРА преди 1 година
Прoстoватият пoсивял пaпaгaл Кoпейкин, почему не се е снимал до портрета на ШуTкин Шeлoмов! М!
37
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От този освен революции други решения не съм чул. Как една революция ще ни помогне, какво ще се подобри ако излезем от Европейския Съюз, Нато и станем като Сърбия?Ще избягат още повече хора, поне аз бих отишъл със семейството ми в Гърция или Румъния и продавам всичко,което имам тук ако този дойде на власт.
36
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя кресльо да си заминава в Русия.