Йорданов: Не може да работиш в екип, правейки партньорите си слуги

Манталитетът на Петков е като на Борисов, определи той
13 авг 2022 19:27, Анисия Иванова
107
Йорданов: Не може да работиш в екип, правейки партньорите си слуги
Снимка: БГНЕС

"Ясно е, че не си свършихме работата като четворна коалиция, ако работихме добре и правителството щеше да работи сега. Но желанието за власт в Кирил Петков, манталитетът е същият като на Борисов. Не може да работиш в екип, задължавайки партньорите ти да са като слуги“, заяви Тошко Йорданов от „Има такъв народ“.

Като грешка той определи това, че заедно с лидера на ИТН Слави Трифонов са се доверили на хора, които познават отдавна: „Никога не сме подхождали с идеята, че хората са измамници и лъжци. Почтеността трябва да идва от ръководството на партията“.

Още по темата

По думи на Йорданов хубавото на служебното правителство в момента е, че носи по-чиста и ясна отговорност от тази по време на управлението на четворната коалиция.

„Петков продължава да лъже. Не е невъзможно да говорят за МРРБ, защото щяха да сложат една комисия, която отпуска парите и щеше да е под техен контрол. Излизайки от правителството, те не могат да реализират рекет върху фирмите. Не е възможно да говорят защо са подменяли на ГКПП „Капитан Андреево“ една престъпна организация с друга, затова прехвърлят откровени глупости за нас, нито едно от нещата, което казаха за нас, не беше вярно“, каза  Йорданов пред "Дарик радио".

„Човек, когато е вътре, вижда, че качеството на депутатите не е толкова лошо, от друга гледна точка, качествата на депутатите важи от водещата политическа сила. Когато бяхме първа политическа сила, за един месец успяхме да сменим изборния кодекс. В момента при тези, които управляваха, не приехме почти нищо, актуализацията на пенсиите започна също преди това. Затова и Минчев си отиде, защото си прави каквото си иска“, коментира още Тошко Йорданов.

По думите му „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“ са започнали първи с плаващите мнозинства, като даде за пример приемането на зеления сертификат: „Плаващо приеха гласовете на ГЕРБ и ДПС и наложиха зеления сертификат в цялата страна“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
10
 
! Отговори
Защо? преди 1 година
защо ще бъде "изгубен" коментара ми?! този на снимката не у ли *** с просташки и каруцарски език и не е ли палач, изпълняващ срещу заплащане мокри поръчки?! Поръчки на мафиоти и мутри?!
36
10
 
9
 
! Отговори
така ли бе, Тошко? преди 1 година
А как "можеш да работиш с екип", който нагло изнудваш, за да изпълняваш поставените ти от мафията задачи, като изнудваш финансовия министър за милиарди, които да дадеш на делянпеевските фирми, като лъжеш нагло и безочливо, като приемаш ролята на палач и изпълняваш мокри поръчки на сарайско-банкянската мафия, с която се прегърна, че и си спретнахте "коалиция"?! Как да работиш с партньори, които продаваш за мръсни и кървави пари и като държиш просташки и селяндурски език! Как бе, Хаджи Тошко?
35
10
 
5
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 1 година
Може,може,Боко 12-сет години така си...управлява,а вие Кирчо,едва 6 месеца го изтърпяхте. А освен така и не е...крал като Кюлчето.
34
5
 
13
 
! Отговори
Я преди 1 година
Кво стана с мажоритариу вот и субсидиите? За кога ги отложиха?
33
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко, ти си аут
32
8
 
9
 
! Отговори
Тошо.. преди 1 година
Ти си най-храбрия копченатискач, който съм виждал...
31
6
 
12
 
! Отговори
То се видя Тоше.... преди 1 година
..освен да управлявате магазини за шнорхели , пояси и плавници и да искате да турите ръка върху БНБ за да теглите яки кредити ....ЗА ДРУГО НЕ СТАВАТЕ! Нищо от това което дрънкаше преди изборите и референдумите Чалгаро не го направихте---ЗАТОВА ЩЕ СИ ОТИДЕТЕ!...НЕМА ВЕЧЕ БАЛАМИ ДА ВИ ВЕРВАТ!
30
15
 
10
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Тоя знае ли какво е направил Борисов за България? Когато направят една газова връзка и поне една магистрала. Тогава могат да си слагат името до неговото. За година и половина живеем на крдит и празни приказки. Делата а важни от ваш нищо няма.
29
4
 
9
 
! Отговори
tot преди 1 година
Кви ги блещиш,кой те взема на сериозно,като сте *** в политиката и се на.кахте жестоко.бий си камшика и бегай си купи нещо от битака....
28
5
 
6
 
! Отговори
НЕ РАЗБИРАШ ТОШКО: преди 1 година
ВЪВ ВСЕКИ ЕКИП СИ ИМА РЪКОВОДИТЕЛ , ЗАЩОТО ПРИНЦИПА НА "ЕДИНОНАЧАЛИЕТО" ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВА --В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ,/ КАТО ПРИ ВАС /--ВСЕКИ СЛАБО КОМПЕТЕНТЕН ПОЧВА ДА ДАВА ЗАПОВЕДИ И ДА КОМАНДВА И ТАКА СЕ СТИГА ДА "АНАРХИЯ"..../или т.н. анархокомунизъм/---А , ДО КАКВО ВОДИ ВСЕКИ "КОМУНИЗЪМ" ВЕЧЕ ГО ВИДЯХМЕ И ПРЕЖИВЯХМЕ..ха,ха,хааааааааааа....време е и Ти да го научиш!
27
3
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До Е Пиши си каквото искаш, пич. Ти имаш право на мнение. Но Радев не е врътнат, нито ИТН. Ако Радев, ИТН и служебното правителство правят услуга на Бойко Сикаджията, както се твърди много сериозно и зачестяват тези твърдения, те са врътнали целия български народ, който му показа червен картон. Радев как точно е врътнат. Радев няма право да работи с Борисов, Доган и Пеевски, защото им е показал юмрука си.
26
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Другарят Караджов ли си има апартмент за 2 милиона в Рим...
25
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ми то вие искахте да управлявате еднолично бе Тоше... кого обвиняваш? тебе си ли? айде чиба!!!
24
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тошка, вие сте аут от следващия парламент!
23
4
 
7
 
! Отговори
А бе можахте преди 1 година
Македония и енергетиката бяха техните ресори.
22
4
 
12
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
Разбирай така. Не може да управлявате и да не слушате Доган и Бойко
21
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От цялата им водевилна партийка, само Ива Митева става за нещо. Жената изглежда умна, компетентна и донякъде чаровна. Просто тя заложи на куц кон и сега я карат зорлем да се излага и да ги защитава. Тези хора нямат никаква програма, на никой не му стана ясно за какво се борят и как мислят да управляват. Нещо мърмореха за Македония, нещо за Суверена да му дадем пари и да му изпълним волята. Просто ужас някакъв. Не се гласува за някой, присто защото го дават по телевизора. Как не го проумяхме.
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хубавото е , че това са последните дни в които им се отделя внимание. След 2 са забравени като пишман продажни политици.
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МАРИОНЕТКИТЕ НА МАДЖО, ЧЕРЕПА, БОБОКОВ С ЧЕРНАТА ДЖИПКА И КУЛТУРНИТЕ ПРОЕКТИ КАК ДА ПРОДЪЛЖИ ЦИРКА НА ПП ТАКА ЧЕ БГ ДА БЪДЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ДЕСТАБИЛИЗИРАНА И ИКОНОМИЧЕСКИ СМАЗАНА А ПОСЛЕ...ИЗВЪН ЕС И ВКАРАНИ В ЕВРАЗИЯ...
18
2
 
6
 
! Отговори
МАРИОНЕТКИ НА ЧЕРЕПИ преди 1 година
ОБРЪЩЕНИЕ ОТ ТОЯ СУБЕКТ КЪМ КОЛЕГА ОТ ТВ- ...АБЕ, ПИЧ...ТОВА Е ДЪНОТО ...ДОСТИГНАХМЕ ДЪНОТО С МАРИОНЕТКИТЕ НА ЧЕРЕПА.