Йорданов: Не може да работиш в екип, правейки партньорите си слуги

Манталитетът на Петков е като на Борисов, определи той
13 авг 2022 19:27, Анисия Иванова
107
Йорданов: Не може да работиш в екип, правейки партньорите си слуги
Снимка: БГНЕС

"Ясно е, че не си свършихме работата като четворна коалиция, ако работихме добре и правителството щеше да работи сега. Но желанието за власт в Кирил Петков, манталитетът е същият като на Борисов. Не може да работиш в екип, задължавайки партньорите ти да са като слуги“, заяви Тошко Йорданов от „Има такъв народ“.

Като грешка той определи това, че заедно с лидера на ИТН Слави Трифонов са се доверили на хора, които познават отдавна: „Никога не сме подхождали с идеята, че хората са измамници и лъжци. Почтеността трябва да идва от ръководството на партията“.

Още по темата

По думи на Йорданов хубавото на служебното правителство в момента е, че носи по-чиста и ясна отговорност от тази по време на управлението на четворната коалиция.

„Петков продължава да лъже. Не е невъзможно да говорят за МРРБ, защото щяха да сложат една комисия, която отпуска парите и щеше да е под техен контрол. Излизайки от правителството, те не могат да реализират рекет върху фирмите. Не е възможно да говорят защо са подменяли на ГКПП „Капитан Андреево“ една престъпна организация с друга, затова прехвърлят откровени глупости за нас, нито едно от нещата, което казаха за нас, не беше вярно“, каза  Йорданов пред "Дарик радио".

„Човек, когато е вътре, вижда, че качеството на депутатите не е толкова лошо, от друга гледна точка, качествата на депутатите важи от водещата политическа сила. Когато бяхме първа политическа сила, за един месец успяхме да сменим изборния кодекс. В момента при тези, които управляваха, не приехме почти нищо, актуализацията на пенсиите започна също преди това. Затова и Минчев си отиде, защото си прави каквото си иска“, коментира още Тошко Йорданов.

По думите му „Продължаваме Промяната“ и „Демократична България“ са започнали първи с плаващите мнозинства, като даде за пример приемането на зеления сертификат: „Плаващо приеха гласовете на ГЕРБ и ДПС и наложиха зеления сертификат в цялата страна“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо ни занимавате с брътвежите на тези измамници и продажници? Измамиха 300 хиляди избиратели за да си напълнят чекмеджетата и да слогуват на Боку.
16
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато не можеш физически да се справиш с управлението на държава, просто не ставай политик. Всички хласуваха за Слави, защото е известен и даваше вид, че много ги глъмее нещата и резко ще оправи държавата. И не само, че получихме не него, а този клоунн Тошко, ами и стана пределно ясно, че тези хора нямат никаква идея какво да правят. Но за сметка на това искат да получат едни пари и да си сложат свои хора тук таме. Повръщааа ми се, честно!!
15
2
 
6
 
! Отговори
Равенство преди 1 година
Както те предадоха хората си, които застанаха с имената си в техните предложения за кабинет, така после ги предадоха техните депутати.
14
2
 
10
 
! Отговори
Бай Тъпчо преди 1 година
Абе тоя Педя човек-Лакът уста нивгаж няма сам да си я затвори ако някой не му я затвори бе... То хем насрано-хем голямо, пък и самочувствието му ходи три метра пред него. Три парламента разтуриха, ама що те да са виновни, като може да са им други...Началникът им замязъл на Тутанкамон, с дръпнат назад череп и все пред черно перде го дават, та още повече мутра да изглежда. Щял сега пак да пее по концерти, та електорат да сбира, ама викал-ако станело де...
13
4
 
7
 
! Отговори
Е преди 1 година
Кирето ви врътна и вас като Радев. Не казвате, какво ви обеща.
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тоя и на плешивия му стопанин само точки трябва да има в коментарите ...
11
7
 
8
 
! Отговори
Явор преди 1 година
Няма да влязат в следващото НС, но нахалстват. Хиляда пъти има избори заради тях; какво се правят на разсеяни. Това, че са под чертата е добър знак. Дано са първите и последните такива в политиката. Аз съм реалист и на нищо не се надявам, особено Слави, Тошко и компания да се смирят и да признаят, че са сбъркали, нали ги познаваме повече от 20 години, но сега са в друга игра, а не в шоубизнеса. Това че няма да влязат в НС не им пречи да се надуват. Да пречи на другите.
10
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хората гласуваха за Диван войвода, а получиха Тошата. Аз лично не ги искам и двамата. Де се е чуло и видяло, някой да се опитва да управлява държава от някаква стая, седнал на едно диванче и раздавайки присъди наляво надясно като дон Корлеоне. И то поне да беше мозък като Доган. А нашият герой никой не го знае за какво точно се бори, но стана пределно ясно, че са му много важни едни много пари и да сложи няколко свои хора на точните места. За съжаление българите не спират да настъпват мотиката.
9
4
 
11
 
! Отговори
Главо преди 1 година
Като се изля такава безумна пумия срещу тримата спрягани за премиери: Николай Василев, Пламен Николов и Петър Илиев, с кой акъл се коалират с такива хора. Всички останаха в шок, а Тошко и Слави изненадани?!
8
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тошко, това е защото гриндрите ви превъзхождат дори и физически! Имат една 4ишка в повече от вас...
7
8
 
15
 
! Отговори
ХИЧО преди 1 година
Скоро човек ще може да ви види само по евтината ви кабеларка,и то при положение че плати педесе стотинки на месец ,нещо което много малко хора ще направят.Никой не обича предателите.Излъгахте надеждите на гласоподавателите си,те ви пратиха в парламента да се борите с мафията,а не да гласувате с герп и дпс....Поне шефа ви доган ще е доволен от вас...
6
8
 
15
 
! Отговори
Тошкоооо преди 1 година
От тебе щеше да излезе чудесен овчар!
5
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не искахте да сте слуги на ПП, но станахте с радост такива на ГЕРБ и ДПС!
4
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Хайде пак, малък тошко който иска да е велик тошко ... всеки път едно и също от него - ама защо не ме уважавате ... т/ъпо л///о
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички евроатлантически партии са от един *** *** - ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИЯ АМЕРИКАНСКИ к.ен.еф - 15 години западно робство и българският народ е разсипан от все по нагли дърт ду.шмани с власт . Ако дърт ду.шман посегне с важен документ на млад живот които спазва закона за разлика от дъ.рт ду.шмана ние кво можем да вземем от дърт ду.маните на мафия герб и ЕС защото в тях е властта . Ами нищо защото техния живот вече е изтекъл . Затова евроатлантизма е толкова вредна идеология . Дърт ду.шманска
2
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господин Йорданов , а вашите депутати какви бяха? Не се ли държахте с тях като със хора трета ръка? Дори не бяха виждали шефа си (Трифонов) . Нямаха думата за нищичко. Кога Тошко стана политик, кога започна да лъже почти като Нинова и Борисов?
1
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не можеш да се налагаш повече, от колкото избиратели имаш!!