Нинова: За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер

Спасението според лидера на БСП било възобновяване доставките от Газпром
Обновена: 14 авг 2022 15:20 | 13 авг 2022 14:12, Елка Василева
225
Нинова: За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер
Снимка: архив, БГНЕС

За да се върне на власт, Борисов е готов да лъже от сутрин до вечер. Това написа лидерът на БСП Корнелия Нинова във Facebook по повод посещението по-рано днес на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов в Димитровград.

Още по темата
„Борисов, чу ли какво ти казаха днес в Неохим? Или си направи разходка за пиар? Отиде само, за да хулиш предишното правителство и да жалиш за служебното ли? Отговори на ръководството на завода и на работниците. Отговори на 28 000 ръководства на предприятия, които ползват газ и на 250 000 работници. Те виждат спасение за завода и за работните си места във възобновяване на доставките от Газпром, а преди десет дни ти обяви 6 закона, които ще приемеш в следващия парламент. Първият от тях е пълно спиране на отношенията с Газпром и 100 процента диверсификация“, написа Нинова.

"Не ти ли е неудобно да се подиграваш с неволите на семействата от региона? Какво решение им предлагаш?  Никакво.  Хора, не  вярвайте на това лицемерие  За да се върне на власт, Борисов е готов да ви лъже от сутрин до вечер", призова лидерът на БСП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко беше в НЕОХИМ,а не нефтохим.кака *** хептен изплиска водата.а мисирките повтарят като папагали
104
2
 
20
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Г-жо Лъжа ти , защо от сутрин до вечер се занимаваш с г-н Борисов и непрекъснато ,дебнеш Какво е казал,къде е отишла ,като той изобщо не ти обръщй да
103
2
 
16
 
! Отговори
Д.Димитров преди 1 година
Ако БСП изка да влезе в новия парламент трябва да се раздели с всичките си ръководители над 45 години! Участието им в правителството на К лъжльов ги дескридитира като социалистическа партия. 7 месеца само лъжи! Хората искат най после да се потърси сметка за антибългарските действия на управляващите.
102
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бойко лъже от сутрин до вечер,а Корнела лъже от сутрин до сутрин,през цялото денонощие! Тази властолюбка срам няма,наглостта и е бездънна! Само до преди дни тя беше вицепремиер на продажното антибългарско правителство на Киро-Кокорите,което едностранно спря газа от Русия!Защо не реагира тогава,ами се направи на умряла лисица?! Защо тогава не обясни на работниците какво ще се случва с тях? Безсрамницата е тръгнала предизборно на лов за канарчета! Не и вярвайте тя работи срещу БЪЛГАРИЯ и НАРОДА ни
101
4
 
18
 
! Отговори
анонимен келеш преди 1 година
Корни ги няма за нищо Нефтохим/Неохим:):):)Едното в Бургас другото в Димитровград:):):)
100
4
 
27
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Нинче а кой доведе страната до това положение за 7 месеца? Борисов не управлява от 2 години да да кажеш че е виновен че си се родила? И ако толкова защитаваш хората защо не напусна безпринципната коалиция когато Харвардските мошеници спряха газта от Газпром , а стоя до последно и преведе 800 000 ? на ошфорка в Дубсй? Нинче от комунист нищо добро не ни очаква фалирахте с ПП страната за четвърти път!
99
3
 
27
 
! Отговори
SS преди 1 година
Наглостта на тая е безгранична !
98
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мутрагеньо не само е готов , той И лъже от сутрин до вечер , разчитайки на късата памет на българите ! В хора са включени и 200 000-та армия от калинки ,все още наредени по етажите на властта и нежелаещи в никакъв случай да оставят топлите си местенца Също и платени mpoлчеma ,монополисти ,фирми и фирмички , цоцали от фондове , както и обикновени geбuлu ,вярващи на брътвежите на еднокнижника и невярващи на фактите около него !
97
4
 
20
 
! Отговори
Анонимна преди 1 година
Кипра Лицемерна разсипа икономиката и държавата.
96
1
 
10
 
! Отговори
и те така преди 1 година
нинова , всяка твоя дума за загриженост към хората е лъжа , за това и те наричат госпожа лъжа .
95
1
 
18
 
! Отговори
7777 преди 1 година
Всички от управлявалата доскоро коалиция се държат имат много странно поведение. Прилича ми на биполярно разстройство. Държат се все едно са били в опозиция. Пък те управляваха. Оглеждат се в Бойко като ме ли той е управлявал. Странна работа. Управляват със служебните кабинети повече от година, омазаха се до шия, и не виждат никаква вина в себе си.
94
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОРНЕЛО- СТИГА ЯЗДИ БОРИСОВ- АМИ КАЖИ КАК ДА ВИ ИЗБЕРЕМ ПАК КАТО НИ ПОДРЕДИХТЕ ЕЙ ТАКА МИН ЗАПЛАТА 710ЛВ- СЛЕД ДАНЪЦИ И ОСИГУРОВКИ АКО ЕДИН МЛАД ЧОВЕК ИМА 5 Г СТАЖ- ЩЕ ПОЛУЧИ 578,49 ЛВ, ОТ ТАМ КАТО ГО МЕТНЕ 35/40% ИНФЛАЦИЯ ИЗВАДИ 202 ЛВ И С КВИ ПАРИ ЩЕ ГЛЕДА СЕМЕЙСТВО?
93
5
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 1 година
До АнонименПАК ПОВТАРЯМ, хайде вече го проумейре: ПАРИ по Плана за възстановяване за България, докато на власт има проруски или измятащи се двулични политици НЯМА ДА ИМА.
92
0
 
5
 
! Отговори
до 93 Анонимен преди 1 година
Одоговори си сам на въпроса! Защо телевизиите у добно не задават актуани въпроси на ПП, ДБ и БСП! Къде са всички останали Възраждане, ИТН и ДПС?
91
2
 
5
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 1 година
Затова кому-ня-гите се чувстват вечно задължени и благодарни на Рашка-пи-до-Рашка. Представяте ли си туй ромката *** да стане депутат или да заеме какъвто и да пост в Царство България? Или да назначи тъпкачи си на работа в най-големият завод в Царство България? Това би било абсолютно невъзможно!
90
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уффф, тая даже не успя да ме ядоса. Г-жата Лъжа тръгнала да говори кой лъжел. Ами, ти бе, госпожо, ти лъжеш непрекъснато. НЕма опасност Борисов да те надлъже, споко, държиш първенството. Виж, Киро може да ти е конкуренция, ама с него се разбирайте двамата.
89
1
 
2
 
! Отговори
До 2022 преди 1 година
Копейка не се бъзикай
88
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
същото важи и за тебе Нинова!
87
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОРНИ КЪДЕ СА МИЛИАРДИТЕ ОТ ПЛАНА ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ- КОЛКО ПЪТИ ВИ ГО ВРЪЩАХА
86
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен - Киро, Асен, Иванов, Атанасов, Ниновна поне дават интервюта по телевизиите, не се крият. Странно. - ___ - нищ странно, горните са гузни и навиват за да замажат некадърните си изцепки!