Йорданов: Петков и Василев създадоха нов вид схеми

ИТН била единствената партия, която показала лицемерието в НС
15 авг 2022 09:38, Нели Христова
62
Йорданов: Петков и Василев създадоха нов вид схеми
Снимка: БГНЕС

ГЕРБ и „Продължаваме Промяната” действат по един и същ начин, с едни и същи методи. Това заяви  пред Нова тв Тошко Йорданов от „Има такъв народ”.

„Те играят един и същ танц. Кирил Петков и Асен Василев създадоха в това правителство нов вид корупционни схеми. Ако двамата се опитват да си играят на цитати от „Илиада” за Троянската война, искам само да им напомня как завършва  тя и как гърците сриват Троя със земята. Тук идва другият въпрос - коя го играе хубавата Елена, кой е Парис и кой е излъганият от любовта на живота си Менелай в цялата тяхна метафора”, каза още той.

По думите му ИТН е единствената партия, която показа лицемерието в парламента.

„Що се отнася до репликите, които ръсят за следващия кабинет, първо нека минат изборите, второ да видим дали изобщо ще може да се състави нещо без ИТН. Трето, всички говорят срещу нас. Задайте си въпроса защо - защото сме единствените, които казваме какво се случва вътре и показваме лицемерието”, допълни Йорданов.    

 И допълни, че когато ИТН са били първа политическа сила, не са срещнали подкрепа.

„Ще постъпим по същия начин, както досега. Това, което сме обещали, ще се опитаме да го направим. Ще си държим на думата. Влязохме да премахнем модела ГЕРБ, направихме  го. Влязохме и казахме, че няма да участваме в схеми и лицемерие, направихме го. Казахме, че ще спазваме коалиционното споразумение, спазихме го. Нарушиха го ПП. В следващия кабинет,  ако има достатъчно разумни формации за съставяне на кабинет, естествено ще участваме”, каза още депутатът. По думите му е възможно  „Има такъв народ” да е опозиция в новия парламент.

„Обективно погледнато партньори може да сме само с ПП, БСП и ДБ, колкото и да не ни се иска”, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто Ташунко Сапа се сдуши с Винету ! Защо все мажите ли мажете, ама никога не казвате истината!
52
2
 
6
 
! Отговори
ЖАЛКИ МАРИОНЕТКИ преди 1 година
МАРИОНЕТКИТЕ НА МАФИЯТА И ОЛИГАРХИЯТА ДОКАРАХА БЪЛГАРИЯ ДО ПОЛИТИЧЕСКА ДЕСТАБИИЛИЗАЦИЯ И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА- ТИЯ УДАРИХА ДЪНОТО
51
5
 
12
 
! Отговори
Гери преди 1 година
А бе ей,какво ДПС,какъв ГЕРП само лъжи дрънкат бе Цялата,,промяна са С..бир..Щи .на на Божков,Прокопиев,Бобокови,Сашо Дончев,Маджо..Шахматистката която предложиха ИТН за Мин.председател беше издържана от Божков.А бе вие като гласувате за кого гласувате-за вас децата ви.,семейството ви ,или за негодници които се подиграват с вас,лъжат ви и ви крадат?!.6 месеца какво правиха бе?
50
7
 
3
 
! Отговори
Тихомир преди 1 година
До Тодорчо 49 - Тодорчо мама, плащай газ по 432985798435 лева, щом като си толкова богат. Нали знаеш кой го докара до такава ситуация - ПП? Кой беше първия, който започна да надига глас срещу ГЕРБ ??? - Слави, то предаване му спираха, то в друга телевизия отиде, какво ли не му се случи. ЕДИНСТВЕНАТА партия която, каквото каже, това прави. Като си м.алоу.мен Тодорчо, поне не пиши глупости.
49
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези унищожиха едно поколение с долната си чалга. Дългия стана известен благодарение на налетите пари в шоуто му...Некадърен отвсякъде! Патриот хаха...Върна си услугата, прецака народа, хайде у лЕво!!!
48
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тези трябва да се забрани да се кандидатират отново.....три пъти водят държавата на избори. И това отвратително джудже до кога ще го показват? Нещастници!!! Само лапат народни пари. Я, марш!
47
6
 
11
 
! Отговори
войнстваща посредств преди 1 година
Слави Трифонов е едно надуто недоразумение, другото име, на което е войнстваща посредственост. Даването на ефир на такъв тип личности е позор за България и пагубно за възпитанието на младежите у нас.
46
5
 
3
 
! Отговори
Оффф! преди 1 година
До Виц за чалгаря Ха ха, много умно! Айде замени имената с Кирчо и Асен, и пак го разкажи "вица"! Къци, ти ли си бе?
45
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 43Хората не галсуваха за учиндол, а против бб, нека е ясно...
44
2
 
10
 
! Отговори
?!? преди 1 година
Те същите , ама с едните правителство правите с другите нещете. Та излиза въпроса вие какви сте?
43
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То тошко ги знае схемите, нали неговите покровители от депесето ги създадоха...
42
5
 
7
 
! Отговори
Факт! преди 1 година
Ама то много лошо това ИТН бе! Не ги е срам, да свалят ГЕРБ от власт след 12 години безплодни опити на "опозоцията"! Ами затова влязоха в политиката, защото иначе не става! Че и избори спечелиха, правителство предложиха, но никой от "приятелите" не ги подкрепи! Затова сигурно пак са виновни? Айде малко гледайте фактите, а не какво някой казал! Вярно че всеки предпочита да слуша сладки приказки и да му обещават светло бъдеще, ама от това по хубаво не става! Гледайте какво вършат...!
41
7
 
11
 
! Отговори
Биляна преди 1 година
Не нормални..к,лъжец,от..врат!ПП правели схемички обаче ако влезели в Парламента щели да се коалират с тях БСП. , защото нямало как!?На човек му иде да хване една сопа ,да я развърти та един да не остане от тия И .д.ьо..Ти Самозабравиха се !Пълна победа на ГЕРП! Достатъчно се гаври с нас тая Из. Мет на ,,промяната"
40
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"единствените, които казваме какво се случва вътре и показваме лицемерието-За това-БРАВО! МНОГО СМЕ ДОВОЛНИ,ЧЕ ГО НАПРАВИХТЕ! НО: Обективно погледнато партньори може да сме само с ПП, БСП и ДБ"-Това няма да ви го простим! Пак с тях ли? Е,НАЛИ СВАЛИХТЕ ДОВЕРИЕТО СИ ОТ ТЯХ? САМОУНИЩОЖАВАТЕ СЕ! НИКАКВО ДОВЕРИЕ КЪМ ВАС ВЕЧЕ АКО ОТНОВО СЕ КОАЛИРАТЕ С ТЕЗИ ЛИЦЕМЕРНИ И ЛЪЖЛИВИ ПРОДАЖНИЦИ!
39
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя даже май си и вярва а?!Колко пъти си мисли,че ще разиграват суверена?Няма кой да гласува за тия повече!
38
17
 
7
 
! Отговори
София преди 1 година
Само ИТН!
37
2
 
15
 
! Отговори
ббееееее преди 1 година
Хубавото на тези избори е, че след тях ще минавате на пръсти и издалеко ще заобикаляте НС!
36
5
 
17
 
! Отговори
22 преди 1 година
ИТН дали ще разбере, че политиката не е чалга-шоу?
35
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А "бебетата" на кой бяха, кой обслужваше строителните фирми на ГЕРБ и ДПС.
34
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пак като ГЕРБ няма! Схема до схема