Партията на Манолова се регистрира за изборите

Oбеща сваляне на цените на горивата
15 авг 2022 10:57, Нели Христова
51

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

"Изправи се, България!" подаде документи за регистрация в ЦИК с 4500 подписа за предсрочните парламентарни избори на 2 октомври.

Мая Манолова обясни, че вече е време за лява партия, която да стои зад интересите на хората и постави основните цели на партията.

„Ние си поставяме няколко големи цели. Първата е голяма трудова реформа и безапелационно повишаване на доходите на работещите България”, заяви тя и добави, че си поставят за цел да изтрият линията на бедност. Манолова добави, че ще работят и по сваляне на бензина и дизела до 2,50 лв., замразяваме на битовите сметки на енергийно бедните, таван на цените на основните хранителни продукти.

Формацията поставя като свой основен приоритет повишаването на доходите на българите, преодоляване на неравенствата, справянето с инфлацията, повишаващите се цени на горива, сметки, храни и обединяването на хората.

Документите в ЦИК бяха внесени от председателя на партията Мая Манолова и представители на партията
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майчето ще опра работата.
20
2
 
15
 
! Отговори
Генерал Майтапчийски преди 1 година
Много е забавано преди избори и особено при регистрацията. Вървят всички наперени, платили 100лв за фризьор, облекли новия сукман, а отзад потичват пъпчиви пубери с папки и документи все едно са част от действието. Веселбата продължава и после. Г-жа Манолова имате само 0,2% от гласовете, как така? Няма да коментирам, защото не е свършило броенето. Все едно след него ще закачи 17%
19
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
24 пичаго тези които ограбват са мизерниците на изток които сега ограбват бомбардираните домовете на невинните хора
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Румен Ралев е заклет комунист на БКП от 84г. Не ви ли смущава този факт?
17
3
 
23
 
! Отговори
Никога Костинбродска преди 1 година
Мая Манолова погази закона за изборите като излъга цяла България с абсолютно измислената афера Костинброд, което съда доказа след това. А тя се опитва да ни излъже отново. Не сме забравили.
16
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майче, как ще се казва партията ти, това е любопитното за нас :))) Мейби така ще се казва - "изправи се член, ние идваме" :)))
15
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Мая-гургулицаХич не е глупава тя, от 20 години все е в политиката, все се нагажда и вмъква, все се урежда. Ние сме глупави, че я търпим и нея и другите тарикати, които крадат толкова години и даже не го и крият.
14
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
П Р О С Т А ЖЕНА- КАКВО ЗАПОМНИХ ОТ НЕЯ- АПРИЛ 2020Г МЕД СЕСТРИ СТАЧКУВАТ ЗАЩОТО ЗАПЛАТИТЕ ИМ СА НАИСТИНА НИСКИ, ИМА ИЗЛЯЗЛИ ЖЕНИ НА ПРОЗОРЕЦА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ- А ТЯ ПОДВИКВА- СКАЧАЙ, СКАЧАЙ-...КАКВО ЧОВЕКОЛЮБИВО НИЩО, ТОВА ОГРОМНО НИЩО ЩЕ БЪДЕ ПО ПОЛЕЗНО АКО СИ СЕДИ В КЪЩИ.
13
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кухата лейка отново се пробва :))) Беше красавица Майче, обаче остаря, не вървиш :)))
12
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ох, пак ли? Дано не влезе и този път.
11
1
 
11
 
! Отговори
Евала преди 1 година
Бравос! Че може ли без Маямата!Ама вие знаете ли , че Любка Качакова е останала без работа - търговско аташе чаак в Сан Франциско. Зер, огромна търговия правим с Щатите, според нея изнасяме стоки за 1,5 млрд.$. Какво, освен лютеница за българските дюкянчета само аллах знае. Тая беше от първото поколение, изучено с крадени пари на Запад, които се върнаха с идеята да ни научат на акъл, че и да позахлебят на наш гръб. Успяха, със захлебването де.
10
25
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мая, красива както винаги. Успех!
9
0
 
9
 
! Отговори
Асан преди 1 година
хубава ханъма, а овцете й кандидат депутати от протеста при бензиностанцията още повече ги харесвам.
8
1
 
22
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
Сестра Галева - в опит за летене! Изкара 100 оФце, каза три приказки и се нареди на хранилката! Е, повече Парламент няма да види, така че.. жива и здрава!
7
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
МАНОЛОВА Е ПРОФЕСИОНАЛНА ЛЪЖКИНЯ
6
0
 
25
 
! Отговори
Мая-гургулица преди 1 година
Помните ли сериала "Болница в края на града"?И онази знаменита реплика: "Колежке, ако глупостта можеше да лети, Вие щяхте да се реете наоколо като гургулица!"Като гледам и слушам М. Манолова, само тази реплика ми идва наум. Тя най-добре я характеризира.
5
1
 
18
 
! Отговори
Нео преди 1 година
Главен спонсор - "Галеви" ООД!
4
1
 
19
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Тая нали е от БКП :)))
3
0
 
15
 
! Отговори
РЕАЛИСТ преди 1 година
ДАНО ХАДЖИГЕНЧОВ И КОМПАНИЯ ГИ НЯМА...ИНАЧЕ ПАК АУТ.
2
1
 
24
 
! Отговори
Истукан преди 1 година
Мутринската партия на Манолово не става за нищо, по-зле и от Продължаваме промяната. Забравихте, че Манолова произлиза от БСП. Нека да не забравяме кой кой е. Да си дойде на мястото.