Слави Трифонов: Левите и десните правят любов в тъмното, а ПП им светят

Лидерът на ИТН нападна бившите си коалиционни партньори
21 авг 2022 18:30, Красимир Ангелов
203
Слави Трифонов: Левите и десните правят любов в тъмното, а ПП им светят
Снимка: БГНЕС

Лидерът на ИТН Слави Трифонов отново нападна бившите си коалиционни партньори от ПП, БСП и ДБ. Това стана с публикация в неговия профил във Facebook.

"Корнелия Нинова иска на всяка цена да се възобновят преговорите с "Газпром". От "Демократична България" за нищо на света не искат да има преговори с "Газпром". Те дори организираха протести пред президентството с цел да не позволят на служебното правителство да започне отново преговори с руската енергийна компания.

"Продължаваме промяната" пък първо категорично не искаха да има преговори с "Газпром", но сега нямат нищо против, ако “Газпром” дадат ниска цена.

Това са моите бивши коалиционни партньори. За тях няма принципи, няма спазване на обещания, няма отговорност пред избирателите. Има само лицемерие“, написа Трифонов.

"И ако избирателят отново гласува за тях, те отново ще си направят коалиция, без мен, разбира се. И нищо не е в състояние да ги раздели", смята лидерът на ИТН.

"Лили Иванова пее в една песен, че любовта е по-силна от всичко. Е, не е била права. Любовта към властта е по-силна от всичко. И каквото и да ви говорят сега, нито “Газпром", нито Русия ще я спрат тая любов.

Представете си го така - левите и десните правят любов в тъмното, а "Продължаваме промяната" им светят", се чете още в написаното от Трифонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
1
 
! Отговори
158 преди 1 година
Всички знаем, че по-евтина от руската газ с директна доставка, няма да намерим. Т.е. реално само Нинова казва открито, че царят е гол. Славчо витиево не конкретизира той ще води ли преговори с Газпром или ще следва твърдата американска политика, която ще е пагубна за икономиката и огромна част от населението?
146
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За вас и това не остана
145
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЖАЛЪК, ПРОТИВЕН, ГНУСЕН ЧАЛГАР- ЛОЗУНГ НА ИТН- ОПРОСТАЧВАНЕ, ОПРОСТАЧВАНЕ, ОПРОСТАЧВАНЕ
144
1
 
9
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
КАКЪВ ГЛУ ПАК ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТОЯ ШМЕКЕР ХРИСТО ИВАНОВ?!
143
1
 
2
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 1 година
Като не искаш четворка, тий залагат на шведската тройка;))) Политиката е умението овреме и правилно да завъртиш дупето;))) Ако си изкусен в това, ще си дълголетен политик. Какво влиза в дупето през тва време са подробности;))) Там се нещу ша влезе, а квото влезе през дупето, излиза през устата и го наричаме политика, а-хахаххахахахахахахахахахахаа....
142
2
 
11
 
! Отговори
Вълчева преди 1 година
Ами г-н Трифонов,Вие ,като персона,която винаги декларира(а може би е по- правилно да напиша претендира,защото доста често при Вас покритието е нулево) интелект,политически познания и какво ли не още,защо се крихте толкова време зад страничките на фейсбук,ами не излязохте лично да обясните на нас ,неграмотните(според Вас)как се прави политика!!!!Знаете ли,ако ценностната Ви система и морал бяха право пропорционални на ръста Ви,Вие вероятно щяхте да бъдете поне Човек!!!
141
3
 
8
 
! Отговори
Ей таласъм преди 1 година
чалгарски, ако спреш да пречиш на простолюдието да поумнее, България ще има някаква полза от теб, засега само си вредил с твоето опростачване на суверена !
140
3
 
6
 
! Отговори
емигрант преди 1 година
Пуйки ДНЕСкашни много сте противни и отвратителни, защо триете коментари на истината против този чалгарски *** ? Как може да му пишете статия на лицемерието и наглостта му, а да триете мнения на опонентите му, що за противно мисиркаджийство практикувате, свободата на изказ при вас ЗАБРАНЕНА ли е ? Ами като ще прилагате путинщина ходете в Сибир бе, а не в свободна Европа !
139
3
 
6
 
! Отговори
ЬЬЬ преди 1 година
Никой не очаква умни и мъдри думи от един чалгар като трифуна.който се мисли за тайфун,а в същото време е една вече протрита изтривалка на въздесъщото задкулисие. Преговорите с г*зпром и евентуалната по-ниска цена на газа ще превърнат България отново в най-вярната страна на рушия и най-зависимата от нея. В България трябва да управлява правителство,независещо от рушия и газта, а споделящо само европейските ценности.
138
1
 
8
 
! Отговори
Леля Пена преди 1 година
НАГЪЛ *** И ЛИЦЕМЕР СИ ,ТРИФОНОВ,С ДОСТА НИСКО ИНТЕЛЕКТУАЛНО НИВО!УСПЯ ОБАЧЕ ДА ИЗЛЪЖЕШ МНОГО ХОРА,ЧЕ СИ ПАТРИОТ.
137
2
 
9
 
! Отговори
Не зная кой преди 1 година
на кого свети, но твоята сигнална лампичка за лицемерие, злоба и простащина явно е изгоряла, смени я по-скоро, че не се търпиш вече !
136
10
 
6
 
! Отговори
Augusto Pinochet преди 1 година
БРАВО УЧИНДОЛСКИ ТИ СИ ПИЧ!!!
135
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А Слафчо ги гледа от дивана и коментира ли,коментира,без да прави нищо.
134
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каквото и да кажат от итн те са вече в историята за дето извършиха толкова злини само където гласувахме за тях излезнаха мекерета
133
4
 
13
 
! Отговори
Петю преди 1 година
Абе хора спрете да Отивате на концертите им-нека да Пеят на Празен Стадион-тоест на Себе си.
132
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Велики" Славчо, за всяка болка има лек, да запазиш приличие- ето кое е трудно! Стига рива, като вдовица за....
131
1
 
4
 
! Отговори
като преди 1 година
иска6 да последва6 господ семеиство не ти трябва
130
1
 
3
 
! Отговори
имам преди 1 година
и за теб
129
3
 
10
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Човек който няма семейство и деца тръгнал Уроци да раздава-Абе да си гледа луксозните къщи дето други ще ги продават след него.
128
1
 
5
 
! Отговори
на преди 1 година
4ужди гробища нидеи рива