Джамбазки: В Турция нямат представа какво се случва в България

Според ВМРО не трябва да идват гласове от тази страна
1 сеп 2022 21:34, Петя Славова
31

Започва надпреварата за избирателния вот, а как ще се пренареди политическия пъзел още не е ясно. За ВМРО е много важно да спрат гласовете от Турция. Според евродепутата Ангел Джамбазки от ВМРО, там гласували хора, които нямали никаква представа какво се случва в България. "Всичко там е нарушение. Нямат право да гласуват оттам. Защо ще се взимат решенията от Ердоган, защо тези клетници в ЦИК се правят, че не разбират? Кой ги притиска? Не трябва българската политика да бъде зависима от някого", заяви той в студиото на "Денят ON AIR".

Той е категоричен, че не е важно какво казват социолозите, а какво ще изберат хората.

"Естествено, че хората няма да бъдат мотивирани да гласуват. Вижте колко пъти ги викахме да гласуват последната година", посочи Джамбазки.

По думите му последното правителство е развалило договора за газ, за да търси посредници.

"Взимаха от това комисионни. Държавата ни е хвърлена в хаос от хора със зависимости и алчност. На служебния кабинет му е работата да проведе честни избори. Той няма политическа отговорност и не може да взима политически решения", допълни гостът пред Bulgaria ON AIR.

Ангел Джамбазки изтъкна, че доколкото е разбрал е имало устно нареждане от бившия министър на вътрешните работи - всички да минават и заминават на границата.

"Трябва да има отговорност от точка до точка. Служителите стоят и си трият по телефона. Чакат да мине смяната, защото никой не им е казал какво друго да правят. Полицаите нямат сигурност. Никой не ги пази. Началниците не ги подкрепят, защото те спят сладък сън и никой не ги притеснява", заключи евродепутатът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
1
 
! Отговори
Gogo преди 1 година
От Турция прииждат селяци и копуват имоти в Пловдив ,чрез българските роми .Трябва да се спрът тези прости луде.
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Къде ги видяхте тези 40 млн.в Германия? Уверявам ви ,че точно трето поколение ползват само немски даже и когато говорят едни с други ,а децата им говорят перфектно.Изселниците към Германия преди повече от 30 години,заминават отново по покана на Германия защото имат нужда от работна ръка.В днешно време всички тези хора притежават редица бизнеси,имоти,работят в държавни администрации,имат партия дори.Прибират се в Турция за ваканция и да посетят роднини,нищо повече.
21
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тя Турция ако е добре няма да има 40 милиона гастербайтери, или поне една част от тях ще се върнат,никой не се връща обаче в Турция или много малко и то след пенсия. Отделно ми е много смешно в Германия 3то поколение и не знае добър немски, роден там, ама нормално, след това интеграция търсете, затова в Германия бачкат масово бараби и нямат 1 кмет на областен град, как да стане без език , само в Бг става, за съжаление
20
8
 
4
 
! Отговори
до 23 преди 1 година
прави си за съжаление, "приятелска" Турция не е платила 1 лев обезщетение за тези кланета и изземването на имотите на българите в Тракия, ама българите не ставаме - това е факт, затова Ердоган и Турция ни се подиграват. ние викаме- турците са много добре, по добре от нас, само ще ви кажа че там средната пенсия е с 50 -60 % от българската , ама българите не ставаме като цяло факт, затова турците ще си говорят на турски, няма да знаят добър български и ще хвалят тоз анадолски кенефффф
19
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
българите сте продажници, турците избиха 300 000 тракийски българи в началото на 20ти век, 1,8 милиона арменци и 200 хиляди гърци, ама вие си ходите там на почивки и на шопинг, и ми говорите, че били приятелска държава, въобще не са приятелска, вижте как настройват бг турците, да говорят че Турция им е родина или прародина, да мразят България, да агитират да се купуват турски неща, които като цяло са по-ниско качество от българските
18
9
 
4
 
! Отговори
Потурчени,помаци преди 1 година
И други анадолски етноси,нямат бъдеще във България.
17
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 15 - Те нашите "партньори " каквото са започнали да ни готвят ще си го ДОсготвят , и това какво е сигнализирал Джамбазки няма да трогне никого ! Когато се сготви обаче няма да става за ядене , но вече ще сме прецакани ЯКО и ще ни го натъпчат в устата наисла без да можем и да гъкнем !
16
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Нане - ЧЕ той ще гласува тогава - Не че има значение де , те тези "избори" така или иначе вече са решени , много преди ти да отидеш да си дадеш НЕграмотния "глас" , защото ако беше "грамотник " щеше да го знаеш !
15
2
 
8
 
! Отговори
Вуте преди 1 година
До Нане - Дотук добре ,а замисляш ли се когато същите тези "про шляци" спрат да Ви пращат пари от чужбина ...?! Имаш ли представа колко пари влизат в Бг от тези "про шляци " ?!
14
7
 
13
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Крайно време е на про шляците от чужбина да им се отнеме правото на глас... Както и на неграмотниците в България... ===)))
13
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Джамбазки си върши много добре работата, повече от всички евродепутати, които не ги чуваме.Джамбазки защитава българските интереси в ЕС, сигнализира за това, което ни готвят. Много си е добър като пратеник на народа.Защо нищо не прави една Елена Йончева например, живее си живота в Брюксел.
12
9
 
14
 
! Отговори
Браво на вас преди 1 година
Е такива, без ден трудов стаж на реална работа ги пратихте в Брюксел на 15 хил евро заплата с консултантите. А вас тук ви скапват за 700-800 лв цял месец.
11
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На Джамбазки искам да му кажа само едно : Ако смяташ , че в Турция нямат представа какво се случва у нас , значи ИЗОБЩО НЕ СИ ЗА ПОЛИТИК , че дори и за таксиметров шофьор не стваш !
10
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Елена - Общо взето си права , но за едно само искам да те поправя : НЕ , Българите не искат да живеят в робство , а в хаос и беззаконие , защото е по-лесно за КРАДЕНЕ , без обаче да си даваме сметката , че не крадем от други а от самите себе си - В това ние проблема ! И Германците крадат , но затова са дошли да ни карадат нас , а тяхното си го пазят , същото важи и за Американци , Англичани и т.н. !
9
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А къде е оня дебел и алчен македонец от русенските села, Шкембе войводата?
8
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това пиянде не трябваше ли вече да лежи в затвора?Още ли лапка от парите ни?
7
7
 
15
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Поредният евроатлантик които насажда омраза. Джъмбузки скриии се върви в Европарламента и остави България на мира. Само омраза има в тея евроатлантици, ето го видният евродепутат, живее извън България, работи против България но идват избори и трябва да оцелява. Забравиха как се пръкнаха през 2014, маистори са на подмяната и измамата, на купуването и продаването. Пфу
6
8
 
13
 
! Отговори
Елена преди 1 година
Прав е, в Европа гласуват само ако живеят в държавата. Трябва да се регистрираш в кметството не по-късно от края на декември предишната година, за да имаш право да си подадеш гласа. А ние сме странен народ, оставяме да решават как да се управлява хора, които не живеят от години в България, не говорят български и са проводници на чужди интереси. Българите обичаме да сме в робство, няма никакво съмнение.Думата свобода не значи нищо за нас.
5
6
 
4
 
! Отговори
Станислав Рангелов преди 1 година
До popa ot razgrad ами повечето нямат, да. Те и БГ не говорят, малограмотни и т.н. Кое не е така?
4
5
 
20
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 1 година
значи милионите български граждани по света имат представа какво се случва в България, а тези които са в Турция, нямат...колко плитко изказване...