Джамбазки: Българските домакинства са обезкървени

Вече говорим за оцеляване, каза още той
17 сеп 2022 19:23, Нели Христова
31
Джамбазки: Българските домакинства са обезкървени
Снимка: БГНЕС

„Промяната“ си присвоиха и безплатните градини, и семейното подоходно облагане, което ние от ВМРО въведохме в 44-тото НС. Това заяви евродепутатът Ангел Джамбазки. Карлос Контрера го допълни, че този модел на управление е не само крадлив, но вече обрече българите на глад и мизерия.

С тези думи съпредседателят на ВМРО Ангел Джамбазки и председателят на групата общински съветници в Столичния общински съвет Карлос Контрера откриха срещата на кандидатите за народни представители на войводите в София.

Юлиан Ангелов влиза в битката за 23-ти МИР София град, Карлос Контрера – за 24-ти МИР, а за лидерския 25-ти МИР – Ангел Джамбазки.

На големия християнски празник, в който се чества паметта на Св. София и нейните дъщери Вяра, Надежда и Любов, ВМРО събра кандидатите си за трите столични избирателни райони в кино „Македония“ на ул. „Пиротска“. Денят не е подбран случайно, тъй като един от стълбовете в програмата на войводите е запазването на християнските ценности, отстояването на семейството като основна единица на обществото, както и защитата на националната идентичност и предаването на поколенията на народните традиции и моралните устои, отвоювани с кръв от дедите ни.

Това важно уточнение направи водачът на листата в 24-ти МИР Контрера и откри събитието.

ВМРО има ключова роля в този момент на пълно идеологическо и ценностно безвремие. Явяваме се на тези избори по една проста причина, а именно, че искаме да сме контрапункт на тези либерални терористи, които ни вкараха в този пагубен за народа ни експеримент. Той започна с първите „спасители“ от миналата пролет, премина през всичките им метастази и кулминацията дойде тази година, когато ставаме свидетели на пълен колапс на икономиката. Вече са ясни и взаимовръзките на ПП с доста интересни схеми, допълни водачът на ВМРО в 24-ти МИР.

Вече говорим за оцеляване. Българските домакинства са обезкървени. Неадекватната икономическа политика доведе до колапс на малките и средни предприемачи. Този ляв либерализъм не предложи нищо, освен това което предстои – хиляди хора без работа, без доходи и без перспектива. Явно това е била идеята – да няма бъдеще, да няма надежда, че може да постигнем нещо по-добро, завърши изказването си Контрера и даде думата на водача в 23-ти МИР Юлиан Ангелов.

ВМРО има силата, вярата и духа да направим нужното, за да защитим каузите и позициите си. Ние днес показваме единство. Това трябва и да е примерът за всички български граждани. Народът ни е разединен. Той е на парчета. Ние трябва да го обединим. Имаме изградени идеи, имаме общи каузи. Нямаме нужда от месии от Канада и Америка. Ние имаме нужда да разчитаме на себе си като народ, каза на свой ред главният секретар на ВМРО и даде за пример съединението на България, което е пример за това, че българите можем и сами да определяме съдбата си.

Ето това трябва да правим ние от ВМРО - да убеждаваме хората, че това е пътят. Нашата кауза е България и българщината. И трябва да убедим всички наши сънародници, че това е нашият общ път – не път на Изток или на Запад, начертан от чужди посолства. Пътят ни е България!

Водачът на листата на ВМРО в 25-ти МИР Ангел Джамбазки от своя страна описа политическата ситуация така:

Две идейни групи се борят на територията на България – от едната страна са САЩ и техните лакеи. Те искат ценностите да бъдат разбити, семейството да бъде разбито и те настояват ние да приемаме извратеността като норма. За нас това е недопустимо. От другата страна стоят другите сили, които искат България да бъде извън гравитацията на ЕС. И донякъде успяват. Те ни говорят, че не сме равноправни, че Европа не е наш дом. Но не са прави!

Той определи именно тук каква е водещата ролята на Организацията, за да върнем националния суверенитет и правота на българите да се самоопределят като самостоятелна нация.

Нашето място на ВМРО е тук. Ние останахме единственото островче на някакъв съзидателен, градивен патриотизъм. И това е причината последните 2 години да ни заливат с поток от долни манипулации. ВМРО е организация на съмишленици. Тази организация е преодоляла доста по-тежки времена. Нас тези с копейките и доларите няма да ни изплашат. А целта им всъщност е да изплашат и гласоподавателите. И кои са те? – ГЕРБ и ДПС. Те искат ниска избирателна активност, за да си напълнят парламента и да си управляват, макар и задкулисно пак, заключи още Джамбазки и изброи лъжите, с които се опитват да спечелят изборите другите играчи в лицето на „Продължаваме промяната“, а именно че те са направили детските градини безплатни и са въвели подоходното облагане за работещи семейства с деца.

На събитието присъства и почетният председател на ВМРО д-р Красимир Каракачанов, който развенча митът, налаган от неолибералните кръгове, а именно, че ВМРО не е постигнало нищо в периода на управлението си. Той посочи като поръчители на разпространението на тази лъжа кръговете, финансирани от американските НПО-та и обърна посоката на разговора за приоритетите на кандидатите на партията.

Изгодно е на политическите партии обществото умишлено и изкуствено да се разделя на евроатлантици и русофили. Всичко това, което ни залива е една голяма измама. Имало демократична и недемократична газ. Те ни обясняват, че трябва да ходим голи, боси, немити, но да отстояваме демокрацията. И кои са тези хора? Европа е в криза. На нас ни е важно българинът да е нахранен, облечен, изкъпан и на топло. Не ни интересуват тези отвъд Океана и техните марионетки в Брюксел и България. Един политик трябва да се грижи за народа си и за държавата си, подчерта още Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.