Борисов отсвири Петков и Василев за дебат, не спазвали Конституцията

Пожелавам Ви още идеи за черна кампания, с която заливате обществото, написа лидерът на ГЕРБ
25 сеп 2022 17:07, Красимир Ангелов
435
Борисов отсвири Петков и Василев за дебат, не спазвали Конституцията
Снимка: БГНЕС

"Господа Петков и Василев, как си представяте да дебатирам с Вас, които поръчахте и организирахте незаконния ми арест?! Потвърден като незаконен на две съдебни инстанции. Бих дебатирал с всеки гражданин, спазващ законите и Конституцията на страната. Нито Вие г-н Петков, нито Вие г-н Василев, отговаряте на този профил".

Това написа лидерът на ГЕРБ и бивш премиер Бойко Борисов по повод отправената по-рано днес покана за дебат от страна на лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев.

Още по темата
"Пожелавам Ви още идеи за черна кампания, с която заливате обществото! Така може би няма да се класирате и втори. Живеем в демократична държава, в която нас, гражданите, не ни е страх!", заяви още Борисов.

Както Dnes.bg съобщи, по-рано днес лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев поканиха официално лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и още един член на ГЕРБ по негов избор на двоен дебат.

"На 2-ри октомври страната ни ще направи исторически избор – да се върне назад към провалената политика на прехода или да изгради променена България. Всички социологически проучвания показват, че или "Продължаваме промяната", или ГЕРБ ще има най-големи шансове да сформира правителство. Всеки български гражданин заслужава да знае какво ще получи от кабинет с мандата на всяка от двете партии. Хората заслужават да чуят това директно от лидерите на двете формации, които могат да очертаят пътя на следващото управление на България.

Затова Ви каним на публичен дебат на неутрална локация, най-късно в четвъртък вечерта – между Вас, заедно с още един Ваш представител, и нас двамата. Нека поговорим как ще помогнем на хората да преминат по-леко през зимния сезон, как ще стимулираме икономическия растеж, така че България да не бъде най-бедната страна в ЕС, как може в страната ни да има добри болници и училища, как ще продължим да увеличаваме доходите на работещите и пенсионерите и как ще подкрепим младите семейства и децата.

Тези въпроси са важни за всички български граждани, а ние сме задължени да дадем отговорите. Нашият народ не може да бъде лъган повече, затова лидерите, които носят отговорност, трябва да бъдат част от този дебат. Ако Вие откажете участие, г-н Борисов, лидерски дебат няма да има, защото е ясно, че именно Вие определяте политиката на ГЕРБ и в този смисъл Вие носите отговорност, независимо дали ще бъдете отново министър-председател или не", пише в поканата на ПП до ГЕРБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След седмица герберастите ще бягат от България като руснаци след повиквателна когато излезе истината за фалшивите им "социолози". ПП води с 10 процента на ДБ, с ГЕРБ са след ДПС, но още седмица ще живеят в заблуда преди да започнат разпитите за държавна измяна. А горкият Гешев всяка нощ взема хапчета и се моли да не се събуди
230
10
 
7
 
! Отговори
Куку преди 1 година
Бойко ли открадна заводите,банките,Бойко ли унищожи селското стопанство,Бойко ли създаде хиперинфлацията при която комунистите върнаха жълти центове за милионите левове кредити??? Бойко ли създаде контрабадните канали за цигари и каптагон?
229
5
 
3
 
! Отговори
Мария преди 1 година
До 261Много точно си описал всички променкаджии ,особено Киро и Асен .Техния профил е точно такъв
228
2
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Хехе...на "баце"- ти вратът му беше дебел,кога беснееше...Сега е изтънял и той просто са чуди кък и жъ оцелее...За това свинския врат така промени цената си..
227
0
 
4
 
! Отговори
Киро преди 1 година
Да не е съдия....
226
9
 
5
 
! Отговори
Петя преди 1 година
Ха,ха,ха Стига бе,тия пак се правят на ,,велики" Е какъв акъл имат Киро и Асен та да дебатират нещо си с Борисов.Смешни и жалки сте бе въздухари самонадеяни,търчи лъжи,некадърници
225
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това недоразумение на природата от снимката е толкова умен ,колкото е и смел .Когато това същество се осмели на дебат ,значи България има шанс за просперитет.Да ама не -тоя е пр-ост,ал-чен .аро-гантен и мястото му е в затвора не в политиката.
224
11
 
1
 
! Отговори
Хехе преди 1 година
Трябва да се уважаваме! При Баце свинския врат беше 4,60, сега минава 10 и то на промоция. Нека гладните гласуват,пък ще видим кой кого накрая..
223
3
 
2
 
! Отговори
Ицко преди 1 година
Чакайте бе бок....и какъв дебат искате??? нали Киро щеше да вкара Борисов в затвора!!
222
6
 
2
 
! Отговори
Маг Минчо преди 1 година
Дебат само,ако Киро и Асен също влезят в ареста, за да има паритет ! Но преди изборите няма да е плюс за ПП. Нека ги опандизят след 2 октомври.
221
11
 
2
 
! Отговори
Враца баце преди 1 година
И Бойко, и ония двамцата са напоследък на една хранилка - от Козяк!! Така,че Възраждане и точка!!
220
1
 
11
 
! Отговори
До 252 преди 1 година
В Либия литър бензин е 6 стотинки, сега. Емигрирай там, щом това ти е най-важно
219
1
 
7
 
! Отговори
До 252 преди 1 година
А при бай Тошо беше 70 стотинки.А сега де?При кого бяхме най-добре?
218
2
 
10
 
! Отговори
До 252 преди 1 година
Не знаех,че той в определял и цената на бензина.Това,че беше завладял цялата държава,всички го знаем,но чак пък да определя и цените,множко ми се струва.И съвсем по комунистически.
217
2
 
6
 
! Отговори
Дърт преди 1 година
Само ме подсети коя година бензинът е бил.1.30 лв , че нещо ми се губи ....
216
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До OtProtesta 2020Браво на тези дето са те били, явно ти е било малко!
215
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Необразован, но бензинът при него беше 1,30 лв, нали?
214
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов не иска да влиза в дебат, защото ще лъсне голата истина , че е *** и необразован . И трудно може да върже две изречения. Друго си е монолози по нета и медиите
213
9
 
11
 
! Отговори
прав е Борисов !!! преди 1 година
С тези лъжливи и некадърни недоносчета, само ще си изгуби времето.
212
1
 
7
 
! Отговори
До 247 преди 1 година
Не бе,те искат да му видят акъла.