Кирил Петков увери: С ГЕРБ няма да направим коалиция

Няма да отстъпим от приоритетите си, посочи бившият премиер
25 сеп 2022 20:15, Красимир Ангелов
121
Кирил Петков увери: С ГЕРБ няма да направим коалиция
Снимка: БГНЕС

Няма да отстъпим от приоритетите си, като един от най-важните е борбата с корупцията, обяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред bTV.

Той добави, че от бившата управляваща коалиция са поставили приоритетите върху неща, които са важни за Бълария.

Още по темата
"Социалният пакет беше един от тези приоритети. Вторият приоритет беше антикорупцията. Реално и БСП, и ние, и "Демократична България" се съгласихме, че законът за КПКОНПИ трябва да бъде променен", заяви още Петков.

Той коментира и какви коалиции са възможни и невъзможни.

"С ГЕРБ няма да направим коалиция, докато го господин Борисов е лидер и по принцип в ръководството изглежда са хора, които не само че, според мен, не биха били готови да направят промяна в съдебната система, те са зависими от съществуващата съдебна система. Тези хора наистина се страхуват. Искам да кажа всеки, който ръководи ГЕРБ и го е страх от работеща съдебна система - не може да бъде наш партньор за правене на промените, които са нужни", заяви съпредседателят на ПП.

Според бившия премиер и съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков няма никакво съмнение, че референдумите в окупирана Украйна не са честни и свободни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: ГЕРБППКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
11
 
! Отговори
Гусин Радеф преди 1 година
Ха така, ще я караме на служебни правителства докато ми изтекът мандатите
69
0
 
16
 
! Отговори
Бойко преди 1 година
кире , къде е лена ?
68
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Незнам кой ще гласува за вас обаче.Не 15,5 процента са ви много. Затова лъжете хората с Ицо Хазарта,барем някой балък се върже...
67
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Както се пее в една песен, а дано ама надали
66
1
 
17
 
! Отговори
Ангелов преди 1 година
Абе мухъл кой иска да прави коалиция с един лъжец и крадец само *** от дб и комунистите от бсп орел рак и щука. Видяхме как сгувнихте държавата за 6 месеца и още искате от същото изчезваите на маинината си и не се вязкаите в България нещем вашата промяна защото ни обричате на мизерия глад и сирумашия хайде изчезваите докъто можете.
65
0
 
17
 
! Отговори
:) преди 1 година
Какъв е тоя бежанец? Ще чак и иска да управлява...
64
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Умрял е някой да прави коалиция с човек, който дори Български не може да говори.
63
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Голяма грешка, Кирчо!!! Ще гласувам за вас, когато поставите България на челно място в интересите ви, а не както сега-на последно. Мислете за държавата и народа, не за вашите наранени чувства-не сте бебета да ви слишам само да циврите и пискате. Държавниците мислят за работа в екип и вдигане на Родината си на крака, а ти Кире явно мислиш за Канада, защото все още не си български гражданин, понеже наруши най-нагло Конституцията и народа си най-нагло!! Сега пак лъжеш...
62
5
 
11
 
! Отговори
Ужас преди 1 година
Вярвам на кирчо колкото на бацеЖалко , че се подигра на хората искащи по нормален живот в страната си и се изгаври с протеста
61
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ-СДС пак са в пълна изолация от останалите партии. Е, не са съвсем сами, имат се чекмеджетата.
60
0
 
13
 
! Отговори
П.К. преди 1 година
Наистина! Както пишат тук: - Някой да те е поканил???/// На всичкото отгоре, както има една българска приказка: - Цялата Мара втасала...Такава наглост и гьон сурат до сега не се е раждала на Българска Земя хубава...
59
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще гласувам за партия, която няма да прави коалиция с ГЕРБ. На практика всички, които познавам ще гласуват така, ако гласуват
58
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя Филм сме го гледали със шкембе войвода , Валери Симеонов и Сидеров .. Парите не мирешели . Та искам Закон за носене на Полическата отговорност : политик който си е излъгал избирателтелите -излъганите да имат Право да го целуват студен без да носят Наказателна отговорност ! Давност 50 г назад .
57
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Че то никой няма и да го покани!!!! Тоя пак е преял с ония пици
56
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Някой може ли да ми обясни - на коя планета живеят Петков и Борисов? Има една единствена комбинация за правителство - това е коалиция ПП+ДБ+ГЕРБ. Всичко останало означава да продължим на служебни правителства в услуга на Путин. И ПП и ГЕРБ НИКОГА няма да получат достатъчно проценти за самостоятелно управление.
55
2
 
20
 
! Отговори
Цв преди 1 година
Чакай бе ХАРВАРД, някой да те е поканил? Говориш като съвършен победител. НАГЛЕЦ ОООО! МАРШ ОТТУК!
54
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Положението е: Take it or leave it! Или ще имаме правителство с ПП и ДБ, или отичаме в канала. Няма друг вариант за редовно правителство.Така че, опичайте си акъла!
53
11
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До До ПросТото...а,за приматаот Банкя си прав/а...Но какво да правя?..-Само като мерна визията му,сякаш излязла изпод молива на Доню Донев ,и ми става лошо..А отвори ли си устата,нещата ептян загрубяват..
52
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С герп ще направим коалиция, защото сме същите лъжци и крадци.
51
3
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До Анонимен..ПроСоТо си пие "шампанското" ,макар и малко късничко днеска,и се ЗАБАВЛЯВА бесмотан/а !!!..НИКОЙ НЕ му плаща !!..Спечените ви мозъчета не могат да вденат за такива работи,ама..аз каква вина имам?..Но споко,останаха още само два пръста в бутилката..ПОСЛЕ РИНГА Е ТВОЙ !