Кирил Петков увери: С ГЕРБ няма да направим коалиция

Няма да отстъпим от приоритетите си, посочи бившият премиер
25 сеп 2022 20:15, Красимир Ангелов
121
Кирил Петков увери: С ГЕРБ няма да направим коалиция
Снимка: БГНЕС

Няма да отстъпим от приоритетите си, като един от най-важните е борбата с корупцията, обяви съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков пред bTV.

Той добави, че от бившата управляваща коалиция са поставили приоритетите върху неща, които са важни за Бълария.

Още по темата
"Социалният пакет беше един от тези приоритети. Вторият приоритет беше антикорупцията. Реално и БСП, и ние, и "Демократична България" се съгласихме, че законът за КПКОНПИ трябва да бъде променен", заяви още Петков.

Той коментира и какви коалиции са възможни и невъзможни.

"С ГЕРБ няма да направим коалиция, докато го господин Борисов е лидер и по принцип в ръководството изглежда са хора, които не само че, според мен, не биха били готови да направят промяна в съдебната система, те са зависими от съществуващата съдебна система. Тези хора наистина се страхуват. Искам да кажа всеки, който ръководи ГЕРБ и го е страх от работеща съдебна система - не може да бъде наш партньор за правене на промените, които са нужни", заяви съпредседателят на ПП.

Според бившия премиер и съпредседател на "Продължаваме промяната" Кирил Петков няма никакво съмнение, че референдумите в окупирана Украйна не са честни и свободни.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още по темата: ГЕРБППКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
никога не съм се вълнувал от това, коипапагали ще яхнат властта..Имам си основанията,но не е нито мястото,нито времето тук и сега да ги разнищя...Тоя път, обаче,чакам с нетърпение втори Октомври***Очаквам много интересна КАША,която ще е по-вълнуваща и от "Октомврийската революция"..Разбира се,аз съм "никой",но дори и като такъв ИМАМ ПРАВО да апелирам:-РАЗМЪРДАЙТЕ СИ ЗАДНИЦИТЕ,хора,"прежалете се" и гласувайте на изборите!.ЗНАМ че нямате вяра на нито един от играчите,но просто ПОКАЖЕТЕ ЧЕ СТЕ ЖИВИ
49
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква коалиция те гони бе Кире. Те не те пускат в антрето, а ти искал баницата да хапваш.
48
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дали се харесва или не, има само два варианта: 1. ДБ+ПП+ (БСП?), или 2. Няма правителство в навечерието на война и зима и служебния гълъб и РР се пингавят. Избираш или се чупиш!
47
13
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
ха ха!..ВСИЧКИ бягат от гробарите !../с изключение може би на дпс и сдс,но те са си братя-близнаци/...Ега ти прокажената "партия" !..При това с такъв "велик","ерудиран","интелигентен","образован" и "НЕОПЕТНЕН" водач като ../тоя път ще използвам по-мекия израз/ :-така наречения "Бойко М. Бориссофф"....А оня от "дъ-бъ"-то беше най-духовит..Вика :-"Ората и жъ ни бият,ако дялкаме с гроп"...Мили родни картинки..
46
0
 
20
 
! Отговори
Канадец - измамник преди 1 година
На Кирето не може да се вярва
45
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Блъф, бяла лъжа, Киро ги разбира ...
44
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това цяла лъжа ли е?
43
0
 
20
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
Пак ше има сеири , с тия политически недоръфляци от ПП.. ха,ха,хаааааааа.....и ПРИКАЗКИ НА АНГРО , БЕЗ ПОКРИТИЕ !
42
0
 
19
 
! Отговори
О преди 1 година
Пак лъжа.
41
0
 
27
 
! Отговори
О, божке преди 1 година
Този защо говори все едно ще има 45% и ще му трябват още 5 да управлява? По последни данни ще има около 15%. С ДБ, и с БСП заедно няма да имат 30. Той нали вече управлява. За 7 месеца обърка толкова, колкото успя и камък върху камък не постави. Народът не е толкова наивен, че да ти даде повече власт, кирчо. Не забравяй, че дойде на крилете на президентската подкрепа, която отдавна нямаш.
40
0
 
30
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 1 година
Абе кирчо, ти не разбра ли че ГЕРБ не искат и да чуят за семейният бЪрдак на кумците, кумиците и любовниците, а още по-малко за теб и кокорчо, вие се те най-бързо провалилото се правителство и никой неще да си срива рейтингът заради вас ... чула жабата че подковават коня и взела че и тя подложила крак ... !!!
39
0
 
27
 
! Отговори
Надя преди 1 година
Един инфантил и печен лъжец като Киро, нито може да ме убеди ,нито да ме увери с лъжите си в каквото и да било.Аз много добре виждам до каква разруха докараха България .За 30 год по-нагли ,арогантни хора в политиката на България не е имало
38
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирето и Асенчо големите мутри...единия ръчка в ребрата неудобен журналист, другия дърпа телефон на журналист. Окрадоха България,посегнаха да крадат телефони на журналисти...Тези ли ще кажат кой ще кара влака, бееее? Айде, в ареста!
37
10
 
4
 
! Отговори
ПРАЯЧ СЕ НА ГЛЕДАЧ преди 1 година
Плюят се взаимно, но накрая ще направят франкещайнско правителство, което ще изкара по-малко от година. Накрая народът ще поумнее, ще дойде Възраждане и БЪЛГАРИЯ ще дръпне напред и нагоре.
36
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП толкова много лъжат че въобще няма да ме учуди ако направят коалиция точно с ГЕРБ.
35
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КИРЕ ГЛЕЙ СЕГА- ДА РЕГИСТРИРАШ ФИРМА НА АДРЕС НА РУИНА ДА НАТРУПАШ 1 500 000 ЛВ ЗАДЪЛЖЕНИЯ КЪМ ФИСКА НА БГ, ДА Я ПРОДАДЕШ НА КЛОШАР А ПОСЛЕ ДА СИ КУПИШ ИМОТ В ДУБАЙ ЗА 1 000 000 КРАДЕНЕ И КРАДЕНЕ ТА ДРЪНКА И КИРЕ ТОА КОЙТО ВИ МОНТИРА Е НАПРАВО ЗА БОЙ ПО ГЛАВАТА- А СЕГА ПРЕТЕНЦИИ- ГЛАВАНАК ДО ГЛАВАНАКА....
34
1
 
7
 
! Отговори
37 преди 1 година
Не, не е келипир! Дай алтернатива! Ние все от после разбираме. Лошото наистина идва.
33
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ не са на зор, ти изоставаш с 10%, а не те.
32
0
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
На кого сте притрябвали за партньори, недоразумения таакива?! За нищо не ставате! Уж се имате за дясна партия, а се съюзихте с комунистката Нинова и навсякъде пробутвате милиционера с 19 тоалетни Рашков.
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аре кирчо и кокорчо с тулупа и всички партийни създадени от БКП и командвана от масквето. Изчезвайте към блатная.