Василев и Петков поканиха Борисов и друг член на ГЕРБ на лидерски дебат

Хората заслужават да чуят лидерите на двете формации, смятат от ПП
25 сеп 2022 15:42, Красимир Ангелов
146
Василев и Петков поканиха Борисов и друг член на ГЕРБ на лидерски дебат
Снимка: БГНЕС

Лидерите на "Продължаваме промяната" Кирил Петков и Асен Василев поканиха официално лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и още един член на ГЕРБ по негов избор на двоен дебат.

"На 2-ри октомври страната ни ще направи исторически избор – да се върне назад към провалената политика на прехода или да изгради променена България. Всички социологически проучвания показват, че или „Продължаваме промяната“, или ГЕРБ ще има най-големи шансове да сформира правителство. Всеки български гражданин заслужава да знае какво ще получи от кабинет с мандата на всяка от двете партии. Хората заслужават да чуят това директно от лидерите на двете формации, които могат да очертаят пътя на следващото управление на България“, смятат лидерите на "Продължаваме промяната".

Още по темата
"Затова Ви каним на публичен дебат на неутрална локация, най-късно в четвъртък вечерта – между Вас, заедно с още един Ваш представител, и нас двамата. Нека поговорим как ще помогнем на хората да преминат по-леко през зимния сезон, как ще стимулираме икономическия растеж, така че България да не бъде най-бедната страна в ЕС, как може в страната ни да има добри болници и училища, как ще продължим да увеличаваме доходите на работещите и пенсионерите и как ще подкрепим младите семейства и децата.

Тези въпроси са важни за всички български граждани, а ние сме задължени да дадем отговорите. Нашият народ не може да бъде лъган повече, затова лидерите, които носят отговорност, трябва да бъдат част от този дебат. Ако Вие откажете участие, г-н Борисов, лидерски дебат няма да има, защото е ясно, че именно Вие определяте политиката на ГЕРБ и в този смисъл Вие носите отговорност, независимо дали ще бъдете отново министър-председател или не.

Призоваваме Ви да не Ви е страх, г-н Борисов!

Очакваме отговора Ви възможно най-скоро, за да направим необходимата организация", пише в поканата на ПП до ГЕРБ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
0
 
2
 
! Отговори
Куку преди 1 година
Като спечели изборите,Боце ще ви направи съпруги.Коки и Кики ще метете и готвите в Банкя!!!
94
7
 
0
 
! Отговори
Бг преди 1 година
Който гласува за Геро и за Бойка-гласува за узаконяване на ***-д-ер-ас-тия+та в България,за ювеналната юст.-където ще се отнемат деца и ще ги дават на гей двойки в Европа, за мутрите, далаверите, кюлчетата и мафията. Никога повече содомска власт на герп в България.
93
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
КОКОР- ЩЕ УВЕЛИЧИМ ЗАПЛАТИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ И ЩЕ ГИ НАПРАВИМ НАД 2000 ЛВ- УВЕЛИЧАВАТ ГИ С 5%
92
1
 
1
 
! Отговори
КОКОР преди 1 година
ЩЕ УВЕЛИЧИМ ЗАПЛАТИТЕ НА УЧИТЕЛИТЕ СЪС 125% НАД СРЕДНАТА ЗАПЛАТА ...УВЕЛИЧАВАТ ГИ С 10%
91
1
 
6
 
! Отговори
СМЕХ... преди 1 година
Тия от ПП , страдат от манията , че са НЕОТРАЗИМИ и НЕДОСТИЖИМИ....ха,ха,хаааа
90
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Очакваме отговора Ви възможно най-скоро, за да направим необходимата организация"-Ти да видиш! Ще правят организация! Тези още ли си вярват,че са нещо? Вън,мошеници! Нито ББ,нито ние се нуждаем от вас! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ВЕЧЕ,ЧЕ НИКОЙ НЕ ВИ ИСКА? ББ да не е луд да се унижава с вас!
89
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Нека поговорим как ще помогнем на хората да преминат по-леко през зимния сезон, как ще стимулираме икономическия растеж" КАКВА НАГЛОСТ!КИРО И АСЕН НИ ДОКАРАХА ДО ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ,СЕГА ПЪК ИСКАЛИ ДА НИ ПОМАГАТ! А,МОЛЯ,МОЛЯ-СТИГА ВЕЧЕ,ВИДЯХМЕ ВИ КАК ПОМАГАТЕ-САМО НА СВОИ ПРИЯТЕЛИ,ЛЮБОВНИЦИ,КУМОВЕ,"БИВШИ"КОЛЕГИ И ТО ЗА НАША СМЕТКА! ВЪН!!!!
88
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
То па в изказа на Киро ни мисъл, ни смисъл може да се хване. До него Борисов е като академик.
87
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов и дебат са две несъвместими неща. В какъв дебат ще участва Борисов, когато две смислени изречения не може да каже?!
86
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бациньо, говори само пред Ива Николова и пред съпартииците. Лика прилика като Слави. Страхливи хорица, изживели своя пик по времето на прехода. Без образование, без морал, без етика. За толкова години държавата е на ниво бананова република и ние продължаваме да настояваме да ни управляват същите тия мутри и корумпирани некадърници. Няма как да правиш същото нещо и да очакваш различен резултат, Айнщайн го е казал. Но ние продължаваме да си искаме бащицата...
85
3
 
10
 
! Отговори
До 99 преди 1 година
То па Киро простото владее български. За управител на държава не е нужно да си умно красив и крадлив, а да си работлив. Може да го посрещнаха Кирчо по приказките и фалшивата диплома, но го изпратиха по несвършеното. Той отказва да го разбере. За това има и избори.
84
8
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Борисов НЕ владее литературен български, как ще дебатира такъв. Той си знае слабостите и затова бяга от дебати и парламентарен контрол. Българино, до кога ще гласуваш за необразовани лъжци като Боко?
83
4
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 1 година
Борисов те владее литературен български, как ще дебатира такъв. Той си знае слабостите и затова бяга от дебати и парламентарен контрол. Българино, до кога ще гласуваш за необразовани лъжци като Боко?
82
4
 
9
 
! Отговори
Хахаха преди 1 година
Боко е необразован страхливец, без нужните компетинции, езикова и политическа култура. Добре, че има съветници, иначе е гола вода
81
6
 
10
 
! Отговори
Борисов преди 1 година
кои са тия василев и петков ?!
80
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов е страхливец! Много силен само пред камерата на Севда и в джипката!
79
8
 
5
 
! Отговори
toti преди 1 година
Оказа се че Борисов бил страхливец и ще не ще си намаля рейтинга ,колкото и да плаща на социолози...но нека да си го види след изборите,дано не съм прав...
78
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само ГЕРБ, мошениците простото Киро и ококорената Асенка в затвора.
77
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От Герб от кое време ги канят на дебат, те отказват. Ако Борисов се пенсионирал, тогава ще говорят с друг от Герб, но не с него. Сега какво са решили, като видяха, че тълпите след тях изчезнаха, да играят ва-банк, пък каквото сабЛя покаже. Само че ББ доста време е в управлението и не ги виждам на дебат с него, ако изобщо се съгласи. Въпреки че не е лошо да им понатрие вирнатите носове.
76
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тва ше е невиждан дебат и двамата не знаят български