Ицо Хазарта: Мен живота ми мина да ги търпя тия дърти мутри

Искам да помогна да се разкарат, заяви той
Обновена: 26 сеп 2022 18:48 | 26 сеп 2022 18:38, Нели Христова
319
Ицо Хазарта: Мен живота ми мина да ги търпя тия дърти мутри
Снимка: БГНЕС

За добро или за лошо тези оферти не пристигат на фирмена бланка с подпис и печат на шефа на агенцията. Аз съм на 42 години и в моя живот досега никога не ми се е обаждал да ме пита за кого ще гласувам. Питал съм и моите приятели. Нека и хората се запитат този въпрос - дали някой някога ги е търсил. Това заяви рапърът Хирсто Петров, по-добре познат като Ицо Хазарта, коментирайки въпросът със социологичеката агенция, за която той твърди, че е поискала 100 хил. лева за да даде на "Продължаваме промяната" процент отгоре. Бившият депутат отказа да назове името на агенцията или на човека, поискал парите.

"Според мен социолозите в България се появяват месец - два преди изборите. Започват да пълнят главите на хората с едни неща. Минават изборите и "те много успешно се правят на луди". На миналите избори някои от агенциите даваха 10% преднина на ГЕРБ, а спечели ПП", допълни той и сподели, че е бил запитан защо не е подал сигнал: "На кого да подам сигнал? На прокуратурата и на онзи, който Борисов нарича "шефе"?"

"Тези оферти идват така, че ако някой реши после да обвини, човекът отсреща да каже: "Глупости, ние просто си говорихме", каза още Петров.

"Аз един месец гледам кой ли не да обяснява едни много красиви изречения. Много мога да говоря за децата, на които помагам, на които се опитвам да помагам. Ще ми простите грубия език - мен живота ми мина да ги търпя тия дърти мутри. Животът ми мина в това. Искам да помогна тази мръсна машина да се разкара", заяви Ицо Хазарта пред bTV в отговор на въпроса какво го задържа в политиката. "90-години ги гледах как чупят крака и ръце и лепят лепенки по кафета и магазини. Сега ги гледам с костюми как обясняват, че трябва да има стабилност. Искам да помогна това нещо да се разкара. Това ме задържа в политиката."

"Мръсната машина съществува от доста време, може би повече от 30 години. И тя работи. Може би тя прави нашата хубава държава различна от другите европейски държави, на които искаме да приличаме", каза още рапърът. "Когато влезеш там, на свестните хора казват: "Виж, ти си млад, нещата не се случват по начина, по който си мислиш." Политиката може да бъде място за промяна. Зависи от хората. Хората са тези, които правят политиката. А хората биват добри и лоши."

"Правителството със сигурност падна заради действията на "мръсната машина", защото не направихме сделка с никого", заяви Ицо Хазарта и добави, че другите политически партии са искали неща от ПП за да не гласуват на вота на недоверие. "Например няколко милиарда за строеж на пътища."

"Нито сме единствени, нито сме безгрешни. Много грешки бяха направени", каза той за ПП и отбеляза, че за него сериозна грешка е било, че всяка партия си е имало собствено министерство. "Аз лично съм казвал на Кирил колко необмислен беше неговият призив да се дари една заплата за Украйна. Имаше много други грешки."


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
1
 
2
 
! Отговори
Д преди 2 месеца
Един удобен човек попаднал удобно за някого в парламента да ръси мозък и да дава хляб на мисиркитИ.
245
2
 
18
 
! Отговори
Reinhard преди 2 месеца
Ченгета и мутри това е българския политически модел.Съгладен съм с Ицо и аз помня 90- те и криминалния плеход.ДС създаде партиите и разпределя порциите и до днес!
244
23
 
10
 
! Отговори
Вижте каква гнусна преди 2 месеца
физиономия има този наркоман, това жалко недоразумение, този пар-цал тръгнал против Бойко Борисов да говори.
243
15
 
8
 
! Отговори
Явно Бойко Борисов преди 2 месеца
не е толкова лош и черен политик какъвто го изкарваха.. сега дойдоха други подли, алчни *** - като това надрусано недоразумение на снимката
242
8
 
2
 
! Отговори
Този наркоман вика преди 2 месеца
против Бойко и ГЕРБ, но се е уредил на топло местенце в Парламента?
241
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В МОМЕНТА БЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ШПИОНИ И ТО ДВОЙНИ ТРОЙНИ И ЧЕТВОРНИ ШПИОНИ... НАПРИМЕР И РУСКИ И АМЕРИКАНСКИ ЕДНОВРЕМЕННО... А СИГУРНО ИМА И ДЕСЕТОРНИ - ДАЖЕ МАКЕДОНСКИ ШПИОНИ СИ ИМАМЕ.ЕТО ДАВА СЕ ТРИБУНА ВЪВ ВСИЧКИ МЕДИИ НА ЕДИН НАПЪЛНО НЕГОДЕН ЗА ПОЛИТИКАТА ЧОВЕК...
240
1
 
5
 
! Отговори
Lina преди 2 месеца
Ице, само да не се разочароваш ( отвратиш) от пппппп. То там не е сигурно кой отговаря кикитата или мустакина ( защо така я скрихте, да не е на шопинг) някъде .Гледам и ицето от дай бг са го покрили... Явно провалите се скриват.
239
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
аКО бЪЛГАРИЯ СЕ УПРАВЛЯВАШЕ ОТ ХАН тЕЛЕРИГ, ЩЕШЕ ДА СЕ СПАСИ, ЗАЩОТО И ТОЙ СЕ Е НАПРАВИЛ ЧЕ Е ВИЗАНТИЙСКИ ШПИОНИН И ВАСИЛЕВСЪТ СГЛУПИЛ ТА МУ ДАЛ СПИСЪКА СИ С ШПИОНИ И ТЕЛЕРИГ ГИ ИЗТРЕПАЛЛ ЕЙ ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ХВАНАТ РУСКИ, АМЕРИКАНСКИ, ФРЕНСКИ, НАГЛИЙСКИ, ТУРСКИ И ВСЯКАКВИ ШПИОНИ И ДА СЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ... И СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА ЧУЖДИ ШПИОНИ...
238
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
да сменим мутрите с такива като Кирчо Лъжеца и Кокорчо присвоителя на интелектуалната собственост на съдружника си и с теб - явно невладеещ нервите си, невазпитан, арогантен ... АЗ СЕ ПРИЦАКАХ И ГЛАСУВАХ ЗА ВАС НО СЕГА ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА СТЕФАН ЯНЕВ. НЕ СЪМ ГЛАСУВАЛ ЗА ВАС ДА СТЕ АНТИРУСКИ *** И ДА ЗЪЗНА ЦЯЛА ЗИМА ЩОТО НЕ СТЕ В РЕД.
237
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ИСТИНСКАТА ПРЕЗИДЕНТСКА ПАРТИЯ Е БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД А НЕ НЕБЛАГОДАРНИТЕ ПРОМЯНАДЖИИ-МЕНТРАДЖИИ, ОБИЖДАЩИ ПРЕЗИДЕНТА. ХАЗАРТА Е ШЕФ НА КРИЛОТО В ПП - ДА ДЕГРАДИРАМЕ МЛАДЕЖТА НА БЪЛГАРИЯ...ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА НА ТОВА ГМО
236
5
 
5
 
! Отговори
Кривондел преди 2 месеца
Първо някой го заплашвал..отказа да каже кой.После някой искал пари...пак нениска да каже кой...Еми...въздухарска работа.
235
13
 
10
 
! Отговори
Иван радоев преди 2 месеца
И ти Ице си голяма грешка и на музиката и на политиката
234
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Неуважението към младите е още от соца. Много див народ сме.
233
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ей,*** по-добре дърти мутри,отколкото надрусани и прости недоносчета!!!!!
232
6
 
12
 
! Отговори
Котки преди 2 месеца
Ицо, това което правил с 13-14 годишни момичета нв се брои за "помагам на децата".
231
7
 
16
 
! Отговори
Белото преди 2 месеца
Не, Ице. Живпотът ти мина от дискотека на дискотека, демек от кокаиново сборище на кокаиново сборище. Изобщо не ти е мястото в парламента
230
7
 
12
 
! Отговори
Алооо преди 2 месеца
Поредния пал.чо, кло.н в цирк наречен Народно събрание. Те си плямапат т.потии , пълнят си джобовете и 5 пари не дават за България и българския народ и вие им вярвате. За думичките ще се досетите кои са, че все пак е демокрация и има свобода на словото и да не ми изтрият коментара.
229
8
 
12
 
! Отговори
Клоун преди 2 месеца
Каква чиста душа, истинско национално съкровище. Втори Левски.
228
9
 
14
 
! Отговори
aZ-ът преди 2 месеца
Ици мъжкото ми-ту. Някой ме изнасили, но пък няма да кажа кой е. Но пък ще ходя от телевизия на телевизия да са оплаквам колко ме боли гъдзът...
227
19
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На мен пък живота ми мина да ти слушам наркоманските песни.