ГЕРБ обвиниха Петков в лъжа, бившият ПР на ПП побърза да се оправдае

Нямам нищо общо, написа Диана Дамянова
Обновена: 28 сеп 2022 22:36 | 28 сеп 2022 22:30, Нели Христова
518
ГЕРБ обвиниха Петков в лъжа, бившият ПР на ПП побърза да се оправдае
Снимка: БГНЕС

Никола Николов от ГЕРБ обвини Кирил Петков в лъжа и посочи, че по-рано днес Венко Сабрутев е гостувал в предаване в ефира на Nova News.

"Кирил Петков излъга за пореден път всички в национален ефир", категоричен е пиарът на ГЕРБ.

Обвиненията от ГЕРБ дойдоха след като днес Петков се яви на предизборен дебат в bTV, на който трябваше да отиде съпартиецът му Венко Сабрутев.


Появата на Кирил Петков ядоса останалите участници в дебата и дори стана причина ГЕРБ да напуснат студиото.

Петков обясни, че Венко Сабрутев не можел да се яви по лични причини и затова той ще го замести. След края на предаването се появи и пост в страницата на "Продължаваме промяната" във Facebook, който също твърди, че Сабрутиев е бил лично възпрепятстван. От своя страна партията на Петков и Василев обвини ГЕРБ в "бягане от отговорност".


"Дали в неделя Кирил Петков, няма да вземе да се самообяви за министър-председател и да нахлуе в Министерски съвет, преди ЦИК да са обявили резултатите?", попита отново в социалните мрежи пиарката на ГЕРБ Севделина Аранудова.

Бившият пиар на "Продължаваме промяната" Диана Дамянова отрече да има нещо общо с хода на Кирил Петков да се появи неканен на дебата в bTV.

Ето и какво написа Дамянова във Facebook:

"НЕ, НЕ СЪМ АЗ!

ПОВТАРЯМ . НЕ СЪМ АЗ И НЯМАМ НИЩО ОБЩО."

Преди началото на кампанията Дамянова обяви, че няма да работи повече за ПП, няма да е отговорна за победата им и заминава на село. Добави, че е време да се даде път на младите и ще се върне на 2 октомври, за да даде гласа си за ПП, чиято победа миналата година смята за своеобразен венец в кариерата си.

 

Бившата говорителка на кабинета Лена Бориславова пък коментира създалата се ситуация в студиото на bTV без думи, публикувайки меме на страницата си във Facebook.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


518
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Бившата говорителка на кабинета Лена Бориславова пък коментира създалата се ситуация в студиото на bTV без думи, публикувайки меме на страницата си във Facebook."_______И това кифле е било в управлението на държавата...
3
56
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Герберазките калинки се разбягаха както руснаци бягат от мобилизация муахахахаахах!
2
12
 
54
 
! Отговори
ПП=ПРОМЯНАТА ПОЧИНА преди 1 година
И СЛАВА БОГУ..
1
43
 
24
 
! Отговори
г преди 1 година
ГЕРБ да обвиняват някой в лъжа......