Костадинов: След четири дни ще видим какво иска българският народ

Според него България ще избира между "Възраждане" и разрухата
28 сеп 2022 22:35, Нели Христова
178
Костадинов: След четири дни ще видим какво иска българският народ
Снимка: БГНЕС

"Шансът се увеличава от няколко дни, откакто започна мобилизацията в Русия и то се увеличава заради това, че американският натиск да се създаде правителство в нашата страна ще стане по-сериозен. Този натиск е между американските партии и България - "Продължаваме промяната, ДПС, ГЕРБ. Трудно ще седнат на една маса, но ако има кажат, ще го направят. Друг е въпросът колко ще издържи една такава конфигурация", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му има възможна вероятност "Възраждане" да управлява самостоятелно, колкото и да е невероятно.

"Това зависи единствено от българските граждани. След четири дни ще видим какво иска българският народ - дали България да бъде свободна и независима държава, или една унизена американска колония. Ако този кабинет под американски натиск бъде създаден, ние от самото началото ще работим за неговото сваляне, защото той ще бъде антибългарски. Този кабинет ще се създаде с една единствена цел - да вкара България във война срещу Русия", изтъкна Костадинов.

Неговото мнение, че когато участваш във война ти не изпращаш топли чорапи на войниците за зимата, а изпращаш войници и въоръжение.

"Истината е, че в момента България не е независима държава. Нашите решения се взимат в американското посолство. Аз съм за напускане на НАТО категорично. Откакто влязохме в тази организация, българската армия загуби три пъти своя отбранителен потенциал", допълни гостът.

"Ние сме за това България са има собствена икономика, армия и независима политика, а това може да стане като си взима сама решенията. По време на кампания се лъже, а по време на управление се прави това, което им се заяви", каза Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

И заключи, че на 2 октомври българският народ ще избира между "Възраждане" за България и разруха за България.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
6
 
18
 
! Отговори
Белата Златка преди 1 година
Ей, този ми изяде хляба.Ще с метна уДунава
52
17
 
19
 
! Отговори
Българка преди 1 година
Референдум за незабавно излизане от ЕС и НАТО.
51
16
 
10
 
! Отговори
Български син преди 1 година
Момчетата от Възраждане изкъртиха в Каравелово и Богдан. Да сте живи и здрави без значение дали ще спечелите изборите или не, вие сте Хората с главна буква. Моите уважения и гласове от мен и семейството ми. Възраждане за България!
50
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много правилно Костя , само че вашия файтон няма да е включен в това искане ...
49
3
 
12
 
! Отговори
Даже преди 1 година
И оня Пасков избяга от партията ви.
48
7
 
7
 
! Отговори
Ренесанс преди 1 година
Народът на България иска : да си живее спокойно, кротко, да си покрадва по малко, никой да не го закача за нищо, да не се преработва много , някой да му плаща за да си пие ракията и да псува. Само че такъв филм няма. Кой ebaл - ebaл. Сега всеки си плаща и ще си плаща всичко в реални размери.
47
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човек без нито един ден трудов стаж за тая държава, но караш Q7 / колата на клошарите и безработните. Добре финансиран и добре плащаш на слугите / четете форумите / Пбщо взето съветски еничарин и ако не вредеше толкова на държавата - да не му обръщаш внимание. Ние и собствен оттпадък си имаме, че да се интересуваме и от чужди мекерета
46
11
 
17
 
! Отговори
Български син преди 1 година
С очите си гледах как момчетата на Възраждане ринеха заедно с нас кал в с. Богдан, Карловско бяха с бели тениски и бяха затънали в кал до уши заедно с всички нас. Щом можете да дойдете в калта при нас, как да не гласувам за вас. Да сте живи и здрави, да гласувам за вас е най- малкото което мога да направя. Възраждане за България!
45
8
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
при ниска изб активност нищо няма да видите няма да гласувам защото не вивярвам вашето име се забърка в скандали за имот и сега за парите на депутатите ви
44
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин ходи се пляцкай някъде в пиндирастан. Какво ни занимаваш с глупостите си. Тотален невежа ... и около теб само такива още вярват ,че Земята е плоска и самолетите ги пръскат. Откъде ви намират не ми е ясно :)
43
2
 
8
 
! Отговори
До 57 преди 1 година
Лапай таблетката и лягай, никой не ти вярва . 50 е прав такава информация не съществува.
42
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо ги направи тези трета сила с неадекватните си действия докара хората да избират такива като Копейкин.
41
14
 
6
 
! Отговори
до 50 и разни други преди 1 година
Ясно показвате нивото си на интелект. Дори не знаете как да търсите в интернет. Лека подсказка или тип звучи по-американско - виж в ютюб. Хора като вас никога не са били инициатори и лидери, а просто едни мишоци скатаващи се в ъгъла, чакащи следващата заповед от господаря. Промените ще дойдат, но на вас няма да ви се вярва и ще мислите че е руска пропаганда - ха-ха
40
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще гласувам срущу сертификати, мерки и затваряния. Другото ще е едно и също при всички
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Наблюдател Тия , които спечелиха в Италия са твърдо на страната на Украйна.Усещаш,ли разликата.Дай друга опорка.
38
15
 
6
 
! Отговори
Z преди 1 година
Срам си ти Атлантико срам си защото взимаш грантове и си подл-ога на Мустафата, срам си защото такива като теб крепят кражбите и съсипията в България. Срам си защото ти си част от разсипията на земеделие, на бизнеси на всичко в България. Ти си част от евроатлантиците които ни разказаха играта, срам си и спри да говориш за Копеики щото жалък грантаджии дето взима центове от Америка за България да говори за голям Българин от Възраждане е срам и позор. Позор си атлантико
37
6
 
10
 
! Отговори
ХХЛ преди 1 година
Ще сте в парламента, но внимавайте да не си заминете като другите патриоти. Засега народа сякаш е долу горе положително или неутрално настроен към вас, ще имате време да се докажете.
36
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Антибългарска партия.Срам за България!
35
4
 
17
 
! Отговори
До 39 преди 1 година
Е, бива ли да си толкова елементарен, А ?!
34
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин, нали бяхте 1ва политическа сила, социолози студенти, не знам си какво. А сега "ще видим". Сам не си вярваш на лъжите.