Костадинов: След четири дни ще видим какво иска българският народ

Според него България ще избира между "Възраждане" и разрухата
28 сеп 2022 22:35, Нели Христова
178
Костадинов: След четири дни ще видим какво иска българският народ
Снимка: БГНЕС

"Шансът се увеличава от няколко дни, откакто започна мобилизацията в Русия и то се увеличава заради това, че американският натиск да се създаде правителство в нашата страна ще стане по-сериозен. Този натиск е между американските партии и България - "Продължаваме промяната, ДПС, ГЕРБ. Трудно ще седнат на една маса, но ако има кажат, ще го направят. Друг е въпросът колко ще издържи една такава конфигурация", заяви лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов в студиото на "Денят ON AIR".

По думите му има възможна вероятност "Възраждане" да управлява самостоятелно, колкото и да е невероятно.

"Това зависи единствено от българските граждани. След четири дни ще видим какво иска българският народ - дали България да бъде свободна и независима държава, или една унизена американска колония. Ако този кабинет под американски натиск бъде създаден, ние от самото началото ще работим за неговото сваляне, защото той ще бъде антибългарски. Този кабинет ще се създаде с една единствена цел - да вкара България във война срещу Русия", изтъкна Костадинов.

Неговото мнение, че когато участваш във война ти не изпращаш топли чорапи на войниците за зимата, а изпращаш войници и въоръжение.

"Истината е, че в момента България не е независима държава. Нашите решения се взимат в американското посолство. Аз съм за напускане на НАТО категорично. Откакто влязохме в тази организация, българската армия загуби три пъти своя отбранителен потенциал", допълни гостът.

"Ние сме за това България са има собствена икономика, армия и независима политика, а това може да стане като си взима сама решенията. По време на кампания се лъже, а по време на управление се прави това, което им се заяви", каза Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

И заключи, че на 2 октомври българският народ ще избира между "Възраждане" за България и разруха за България.


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
118
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Марш и забрана да те показват.За теб гласуват само телефонните измамници, мързеливци и прости ***.Ти си позор за ***.Дори се срамуваш да говориш за това.....Лъжец!
117
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Народа не иска да бъде *** на никого, защото България има история с която да се гордее.Нарида иска да върви в бъдещето заедно с другите цивилизовани европейски държави.Не му трябват дребни копейки в заговор с мутри от 90-те.Такива като теб минаха, заминаха и изчезнаха в канализацията.Не му трябват и крадливи, разкрачени политици, които лъжат, че ще продължат да сме разкрачени.Света се промени.Народа иска да секнат кюлчета и пачки, Президенти - фалшиви герои.....
116
2
 
3
 
! Отговори
Определено, преди 2 месеца
народа не иска да го псуват.
115
4
 
9
 
! Отговори
Киро жокера преди 2 месеца
Всички русофили са *** вън от България национални предатели
114
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И сега мога да ти кажа: Марш при *** , продажно *** и престани да промиваш мозъците на лумпелите! По твоите резултати , ще разберем, колко хора с тежки умствени увреждания има в БГ !
113
4
 
13
 
! Отговори
Керчо преди 2 месеца
Тоя не е добре с центовката.
112
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Просташки подход дори и да има нещо вярно
111
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Стой по близо до вратата да е по малко освиркването
110
15
 
4
 
! Отговори
За България преди 2 месеца
Възраждане е най българската партия в момента! Два гласа!
109
6
 
13
 
! Отговори
Тоя е преди 2 месеца
Твърде жалък...
108
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
В маалата сите *** сме за израждани, време беше нашия брат да ни поведе. Баш кат нас е обещава, лъже и има ли пари у джеба прибира.
107
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
?Доктор Клинтън
106
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Как ги будалка Копейкин с разни референдуми, които няма как да станат. България няма толкова милиарди по милиарди, за да излиза от където и да било. Те думата неустойки чували ли са я? Виденовата зима ще им се види рай, ако тръгнат да излизат. Ми да излизат поединично, кой ги държи в европейска държава? Всички възрожденци да емигрират в извъневропейска държава. Чудя се как този популистки мошеник е допуснат до изброи. Май Радев го държи за отвличане на вниманието от себе си.
105
12
 
12
 
! Отговори
Правя подписка преди 2 месеца
Да помогнем на гражданина (и селянин) Костадин Костадинов да излезе от ЕС и НАТО. Да го пратим в Кашлик!
104
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега ще се обиждаме ли...Кой финансирал Възраждане?Същите дето и другите политически партии-народът-суверенът.Има си закон.
103
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Кой финансира възраждане?
102
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Анонимен 125 Кой ти е виновен, че познаваш само мал-оумн-ници. С каквито се събереш, такъв ставаш. Не ни занимавай с айдушката си дружинка от неграмотни изрожденци.
101
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Всички ,които познавам ще гласуват за Възраждане.А да знаете,те са гласували за всички останали досега без ДПС.Тоест Костадинпв държи ключа за властта.Аз ако гласувам ,искам нещо важно,да поведе борбата за нов комуниатически строй в България.В него ще има място и за здравия национализъм и за християнската идея.Ако ли не,ако е поредния Волен ,то няма смисъл да гласувам следващия път.От него зависи.Пари,жени,нямат значеное един ден пред Божия съд.И без това излизаме от живота само по един начин
100
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Ще има изненада Грешиш. Фризьорките и *** не членуват в БСП. Дори да са против Нинова, бесепарите са твърдо ядро. Намаляха, щото измират от старост. Но не отстъпват от червената си идея. Те поне вярват в нещо, за разлика от този безродник, алчен за власт на всяка цена. Не ги харесвам, но ги уважавам повече от възрожденците.
99
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще ти връчи еднопосочен билет за Домодедово.