Кирил Петков убеден: Ще бъдем първа политическа сила

ПП ще отключим потенциала на България
Обновена: 30 сеп 2022 22:14 | 30 сеп 2022 19:51, Камелия Цветанова
195
Кирил Петков убеден: Ще бъдем първа политическа сила
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ще бъдем първа политическа сила, ще отключим потенциала на България и веднъж завинаги този преход ще свърши. Това ще го направим, защото сме заедно. Това заяви съпредседателят на „Продължаваме Промяната“ Кирил Петков по време на концерт под надслов "Бъди промяната" на площада пред Националния дворец на културата (НДК). Кирил и Асен не могат да направят промяната. Кирил и Асен, и още 135 депутата след 2 октомври пак не могат, 20 хиляди човека може би имат някакъв шанс, но всички заедно можем да кажем "край" на прехода и да "отключим" потенциала на България, посочи Петков, цитиран от БТА.

Асен Василев посочи, че има една малка прослойка, която иска да върне коалицията на кражбата между ГЕРБ и ДПС. Тази малка прослойка краде от живителните сили на народа, краде, вкарва разделение, лъже и ни казва, че ние не можем и гони хората, които не са съгласни извън страната, заяви Василев, след което апелира на 2 октомври да покажем, че можем и искаме повече за всички нас, а не за шест фирми и две чекмеджета с кюлчета и пачки.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още по темата: ппКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
156
4
 
0
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
До 158 - Е какво? Тиквата си го каза такъв ни е материала. Ето сега има избори... и... ГРОБ и Измяната са на челните места. Може би хората искат една трета световна войничка - защо пък не? Те не да виждали освен по филмите какво е да си тръгнеш за в къщи и да се окаже, че вече такова понятие, няма семейство, намали нищо. На тях зора им е да развяват знаменца и да протестират и там ще си свършат защото бомбите не се интересуват дали си протестиращ. Тъкмо тъпите kифли и *** ще понамалеят
155
3
 
4
 
! Отговори
Равнопосавеност преди 1 година
Това, че се оформя да сте втори след ГРОБ ви е много и само по себе си трябва да говори много за интелектуалните възможности на българския избирател. ГРОБ, които всички искаха вън от управлението се оказаха по-предпочитани от Продължаваме с измяната. Изтеглихте безумни кредити, а в стремежа си да развалите отношенията ни с РФ съсипахте доставките на газ и имахте наглостта да се хвалите, че сте дали повече на пенсионерите при 300% инфлация. Ако управлявате пак сигурно хляба ще стане поне милион.
154
2
 
8
 
! Отговори
с кого е заедно преди 1 година
никой не му разбра този път лъжите. не че ме интересуват
153
6
 
13
 
! Отговори
Joko преди 1 година
Кире имше вероятност да бъдете първи, но преди това трябваше да ме целунете по гивеча !
152
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един лузър, с харвардски сертификат. Ха-ха, хи-хи !
151
2
 
3
 
! Отговори
ПайсеИдеАбортаджийка преди 1 година
У нас щяла да идва збръчкана, но изкъдрена абортаджийка. Който с тва прави здрасти да им на предвид че когато тва си е изпускало куретажния сатър е отскубвало с голи ръце ембрионите от нещастните жени. И нада ли си е миела ръцете та за това кожата по лицето е така стабилни збръчкана като при дърпащия въженцето на гилотината. Кръц. и нам го детето. Затова тва така добре си гукаше с детеубиецът в Бутча на стълбището пред налягалата като избрела от смърт Групе "Квратал 95"
150
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сладкарака една прави некакви странни тулумби. Бръчките напречни. Всека тулумба с глава. Дияметър и дължиня са взени с отпечатък от един банкянски заьок, начи. КирчоПешкирчо е най опитния в доказването си че нашата конституция е ЪЪЪ
149
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП = Утки и Етераси
148
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ние сме в началото на трета световна, тя не избухва веднага навсякъде, започва на едно място и политиците я раздухват, постепенно огнището поглъща съседни и по-далечни страни. Погледнете историята на първата и втората световна война. Има начална фаза, която продължава месеци и години. През това време политиците надуват бузи и духат към огъня, ей такива като борисов с украинското знаме на софийската община, като кирчо и кокорчо на повикване от амер. посолство, сега трайкат но щом минат изборите..
147
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човекът има нужда от луксозен живот на широка нога и на държавна издръжка, първото нещо е да си увеличат заплатите в новия парламент и после там ще се занимават с дребни въпроси, надълго, а важните въпроси ще ги отлагат за по-нататък. И така докато след 5-6 месеца не бъдат изритани пак на улицата от недоволните избиратели.
146
3
 
15
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Ами да гласувайте за тях но си вземете вазелин за после срещу болката.....
145
6
 
18
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Киро Корнелия Ицо Вън от властта фалирахте България безнаказано
144
5
 
20
 
! Отговори
истина преди 1 година
Неадекватен човек който се самозабрави само за няколко месеца - той се оказа много по авторитарен и опасен от Бойко, взимаше сам решения които ни струват скъпо. Не може флагмани на неговата промяна да са лица като Бойко Рашков и Ицо Хазарта. Първия борил мафията през 90те и станал незнайно как милионер а втория на моменти е леко неадекватен и съмнително весел. Не може всеки който е против теб да бъде обявяван за мафиот, не е сериозно и е някак по детски - не се очаква от сериозен политик.
143
25
 
5
 
! Отговори
ЩЕ преди 1 година
ГЛАСУВАМЕ ЗА -ПРОМЯНАТА-ПЕТКОВ ОБИЧАМЕ ТЕ
142
5
 
18
 
! Отговори
Бягай зайо преди 1 година
Кирчо изглежда още вземаш ,,пици със кристали , Приеми факта че повечето хора не те искат.Не си нищо повече от паркетен любовники да ръгаш репортери в ребрата когато не ти изнася
141
5
 
24
 
! Отговори
Rr преди 1 година
Вярно първи сте, ама по кражби и лъжи.
140
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Западът е пред капитулация, тайно вече преговаря с Путин за нови правила и нов световен ред. Тайно !!! Това го разкрива Путин.
139
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борисов на фронта в украйна, а не да краде от българския бюджет и да изпраща в сащ и киев помощи. Защо са провесили украинско знаме на софийската община ? Това са предатели за разстрел.
138
16
 
5
 
! Отговори
ББ преди 1 година
Хората,ще го решат този път,купуват от дпс-гроб,плюят през руските тв-та по цял ден,манипулират през руските сайтове 24 часа...и пак ще гласуваме за Вас...децата ни трябва да живеят Свободни и Щастливи...доган-борисов-костя да моГилизират децата си не да ограбва Народа ни служейки на путин!
137
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бегай бе ! Видях махате старата мафия прайте нова джендерска с женски мъже в малки костюмчета ококорени и образовани ама безидейни и ***!