Последен ден на предизборната кампания

Транспортират машините към избирателните райони
30 сеп 2022 08:10, Елка Василева
10
Последен ден на предизборната кампания
Снимка: архив, БГНЕС

Предизборната кампания за предсрочните парламентарни избори приключва днес. В събота е ден за размисъл, а в неделя гласуваме за 48-ото Народно събрание.

Още по темата
С полицейски ескорт днес започва транспортирането на машините за гласуване към районните избирателни комисии. Днес ще бъдат предадени машините за гласуване в 26 области в страната, а в събота – в София – град и София – област.

МВР ще представят на специален брифинг днес обобщени данни за предприетите от ведомството действия в контекста на подготовката за произвеждането на изборите за Народно събрание на 2 октомври.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Иван Недков преди 1 година
То се е видяло ще си излежа 2 месеца във Корило иван рилски тук е проблем само храната малко дават от порциите
6
0
 
1
 
! Отговори
Иван Недков преди 1 година
Никой не съм заплашвал по ймеила и не съм палил нищо във село равно поле
5
0
 
1
 
! Отговори
Иван Недков преди 1 година
Аз ще гласувам стига дами пуснат от психиатрията порано от месец и ще гласувам за дадена партия
4
3
 
1
 
! Отговори
555 преди 1 година
Всеки ден по няколко пъти пускат клипа на ПП-"да довършим започнатото"Слава богу, че няма да имат възможност да довършат започнатото,защото то е да довършат България. Това е и мнението на изтъкнати интелектуалци(изказано директно или индиректно) като К.Кеворкян, Милена Фучеджиева, Кристина Патрашкова и др., не толкова красиви като"красивите и умните" но с доказан висок интелект, гражданска позиция, аналитичен ум и завиден професионализъм.Благодарен съм,че ги има за да отварят очите на слепите.
3
1
 
3
 
! Отговори
Илиана преди 1 година
6Аз лично за продажби политици няма да гласувам. Но Ще отида до урната, за да отметна квадратчето, че не подкрепям никого. защото в противен случай, гласа ми може да отиде, не ДАЙ БОЖЕ при мутренска структура герб, още по-лошо ДПС. Разбра се, че външната политика диктува какво да става в нашата държава. Т.е. ние нямаме политици, ние имаме продажници, на заплата въпреки всичко от нашите данъци. Ей, това не може да се търпи. И съветвам всеки човек да се замисли сериозно как иска да живее...
2
3
 
3
 
! Отговори
Заключение преди 1 година
Гласуването е загуба на време. По добре за гъби, на риба или на пазар в Одрин.
1
1
 
4
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
ниска изб активност отиваме на избори 2023 г ако сме живи дотогава докатослучим на хора а не на икон клубове по интереси наречени партии