ГЕРБ-СДС печели убедително във Варна

Разликата с втория е над 9%
23
ГЕРБ-СДС печели убедително във Варна
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ-СДС е първа политическа сила във Варна, сочат данните на ЦИК при обработени 99.85% от протоколите. На малко повече от 9% от тях се нарежда вторият - ПП.

Ето какво е подреждането в морската ни столица:

ГЕРБ-СДС - 30.72%

Продължаваме Промяната - 21.48%

ВЪЗРАЖДАНЕ - 13.24%

БСП - 7.49%

Демократична България - 7.03%

ДПС - 5.48%

Български възход - 4.84%

ИТН - 4.22%


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Модернизираха сините зони и скубят мангизи
17
2
 
3
 
! Отговори
До 15 преди 2 месеца
Всички квартали се модернизираха, но ти явно не показваш носа от кв. Левски. И с право, може да те срещне твой колега - друсан възрожденец, а вие нали сте против насилието, трябва да бягаш с 200.
16
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Искаме да видим ПЪЛНАТА биография на наглеца Деян от Възраждане и предишните му имена.
15
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Абсолютна малоумщина, та ББ съсипа Варна. В Варна освен няколко километра продължение на бур. В.Левски с няколко маалоумни кръгови не е направено нищо за 12г. Напротив, много проекти бяха спряни и забравени.
14
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Варненци не биха гласували за Герб, но за тях няма много избор. Тези от жълтите павета не стъпват във Варна, не им пука за варненци. Костадинов го знаят какво представлява и не му се връзват, освен по селата. Гуцанов е нежелан по дефолт, щото е авторитар и дерибей. Най-симпатично тук се държат ДПС, но те пък са етническа партия. Янев тук е презиран с уклончивостта си. ДБ не правят нищо за културата. Те така...
13
2
 
10
 
! Отговори
Логично. преди 2 месеца
Това е наказателен вот. Варненци познават добре машинациите на Коцето и говорителя му Деян Николов, чиято биография е пълна тайна, но май преди беше варненец, който с един временно пребиваващ руснак наемаше хора без трудови договори да пробутват по домове и офиси фалшиви домакински електроуреди. Благодарение на такъв сестра ми от Варна щеше да си запали жилището. Когато потърси господина да го съди, се оказа, че нито има такава фирма, нито такъв господин. Дали не си е сменил името? Лицето е това
12
8
 
2
 
! Отговори
Печели преди 2 месеца
Щото завалиите ГЕРБ-авия кмет ги заля с пропаганда, как щяло да има метро, как щяло да има нов мост, панорамния към Златните. Абе аланколооооооу? Ами Боце вече като не е на власт откъде ще дойдат парите за тия проекти. Портних е пътник догодина. Защо не споменава нищо за удълбочаването на Варненското езеро и ***-тръбопровода, който две години ароматизираше залива и за насрания градски транспорт? 2023 като си изберете кмет от ПП, тогава ще има развитие за Варна.
11
8
 
5
 
! Отговори
Не се заблуждавайте! преди 2 месеца
Варна УЖ е синя, НО Е ЧЕРВЕНА ДО МОЗЪКА!!!!
10
6
 
7
 
! Отговори
Granik преди 2 месеца
Нормално във Варна освен огромно количество мързеливи служители в държавната администрация ,друго няма . Те всички по принцип си гласуват за ГЕРБ.
9
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жалко, отново победа с платен вот - ГЕРБ и турците. При тях нищо като проценти не мърда. Знаят си още преди да са излезли резултатите.
8
5
 
20
 
! Отговори
СФ преди 2 месеца
Варна трябва да е новата столица на България. София се препълни с биологичен ***.
7
28
 
21
 
! Отговори
дедо Его преди 2 месеца
Браво на варненци, все пак има умни хора които знаят къде е истинската управленска сила. Жалко, че има над 35% са гласували за ПП и Копейкин, явно неориентирани и умствено изостанали жители на морската столица.
6
15
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Срам за Варна, истински срам...
5
10
 
2
 
! Отговори
От Вселената преди 2 месеца
След изборите във Варна, сутрината се разсъбуждам и гледам мъгла е покрила Черното море. Изпивам един чай от лайка и бегом се изкачвам горе в планината и гледам, а там Загрея - Слънцето наше Изгравя на ХорИзОнта и ме докосва миловно със своите лъчи! Издигам си ръцете нагоре и казвам: Да пребъде Божият мир. Смъквам ръцете си надоло покрай лицето и казвам: И да изгрее Божията Радост. Смъквам ръцете си покрай сърцето и казвам: И Божието веселие в нашите сърца! 3 пъти обливане!
4
16
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ГЕРБ...........гадове за единно разграбване на България!!
3
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Жалко за целия цирк.
2
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Напушеният и дрогиран кмет-руски евреин скоро ще бъде сменен.
1
3
 
9
 
! Отговори
Пришълеца преди 2 месеца
Жълто-синия:))) аут...