Гюров: Показахме, че можем да носим отговорността на управлението

Според него е заблуда, че ГЕРБ са евро-атлантици
3 окт 2022 01:10, Нели Христова
67
Гюров: Показахме, че можем да носим отговорността на управлението
Снимка: БГНЕС

"Показахме, че можем да носим отговорността на управлението. В сложната обстановка през декември 2021 г. ние не избягахме, поехме отговорност и съставихме едно много сложно правителство. Показахме, че можем да управляваме кризите, в които се наложи да управляваме".

Това каза пред БНР Андрей Гюров от "Продължаваме промяната".

Още по темата
Той подчерта, че ПП няма да прояви диалогичност по отношение на нарушаването на принципите на правовата държава, на геополитическата ориентация и на цивилизационния избор, който са направили българските граждани:

"С това ние не можем да направим компромис. ...  В последните 10 години България много силно предаде своята независимост в полза на руските интереси. Заявяването сега, че ГЕРБ имат евро-атлантическа ориентация е заблуда за хората. България предаде енергийната си независимост и със средствата на българските граждани ГЕРБ изгради една тръба, която позволи на Путин да започне своята война в Украйна".

Гюров изтъкна, че по време на правителството на Кирил Петков за първи път България е била фактор в разговорите за политическата ориентация и за големите политически решения в Европа:

"Ние говорим с европейските лидери на един език и това е нещо, което България не е имала в последните няколко управление. В ПП ще продължаваме да отстояваме това".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
4
 
! Отговори
ами, преди 1 година
Гюров доказахте, че сте Пълна Порнография.
53
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ТИ НЕ СИ ПРАВ Откъде знаеш? Да не си им светил. Измшльотините на паветаджиите, докато докопат властта. За протокола - не съм от Герб и няма да бъда, но мразя лъжите, особено на измислени политикани.
52
4
 
1
 
! Отговори
българин преди 1 година
До: номер 57 "Е как да подадат оставки Кирчо и Кокорчо, като за това се изисква доблест?!" Е нали "Кирчо и Кокорчо" си признаха поражението? Признаха се за победени, поздравиха печелившите ГЕРБ, и казаха че ще работят в парламента като конструктивна опозиция!!!Какво по-доблестно очакваш от това??? Ти изобщо, знаеш ли какво е това демокрация??? Разбираш ли смисъла на тази нова за теб думичка???
51
5
 
0
 
! Отговори
ТИ НЕ СИ ПРАВ преди 1 година
До: номер 55 Глупостите ги пишеш ти! Защо Бойко Борисов използва руски фирми при строежа на газопровода? Защо Бойко Борисов продължава да закриля фирми като Джи Пи Груп, които са свързани с Лукойл България, дъщерна фирма на руския гигант Лукойл?Защо Бойко Борисов е гъст с Делян Пеевски, включен в списъка Магнитски?Виж, от САЩ и ЕС вече знаят че на "евроатлантизма" на Бойко Борисов не може да се разчита, само ти обаче сляпо вярваш в него?
50
1
 
8
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
ГЮРОВ ОСВЕН ДА РАЗРУШИТЕ БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ НИВА ДА ДОКАРАТЕ КОМИСИОНЕРИ ДА ЛЪЖЕТЕ ДА НАЗНАЧИТЕ ЛЮБОВНИЦИ ЛЕЛКИ ЧИЧКИ ДА САБОТИРАТЕ СТИГА ВЕЧЕ ГЮРОВ БЪЛГАРИЯ Е НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ А ВИЕ ПО ПЪТЯ НА ЧАЛГАРИТЕ ЕДНОДНЕВКИ ПЛАТЕНИ БОЖКОВИСТИ ГЕРБ Е СТАБИЛНА ПАРТИЯ РАЗВИВАЩА СЕ УСПЕШНА ВЪН ГЮРОВ
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До избори докато *** Той, Копейкин, това иска, избори и избори, да си вдига процентите. Видяхме кой гласува за него: гастарбайтерите. Тези, които изтеглиха големи заеми от банките да си купят луксозни возила и да се фръцкат из панелните квартали и махалите с тях. Или майките на хазартаджиите, чиито синове ги обраа до шушка, щото в Соца хазарът беше забранен и те сега реват за него. Въобще болшинството електорат на Възраждане са неуспели хора или неграмотни хора, затова страдат по соца.
48
1
 
9
 
! Отговори
До Нн преди 1 година
Е как да подадат оставки Кирчо и Кокорчо, като за това се изисква доблест?! По това приличат на кака ви Корни, ненапразно БСП е естественият им съюзник. Апропо, забелязахте ли, че и в събота, и в неделя по ЮТюб нон-стоп вървяха реклами с Асен Василев? Или пак спазваме закона избирателно?!
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 52. Не е добре. Който не е гласувал, няма право да се изказва. Защото доброволно се е отказал от гласа. Така правят пораженците: не гласуват, после стоварват вината на гласувалите. Има Закон за задължителното гласуване, но той не се спазва както всички български закони. Ако ти ударят яка глоба, моментално ще забравиш къде е гъбеното находище. Но политиците се страхуват да губят електорат с такива мерки, макар тв-то да апелират за ред и законност.
46
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПРАВ Е ГЮРОВ! Не пиши глупости. Тогава Путин беше партньор на Европа. Това са неадекватни възрожденски опорки. Боко да не е Ванга, че да се сети как Джуджака ще се чалдиса.
45
0
 
13
 
! Отговори
Праведен преди 1 година
Абе, къде е оня копой, Рашкоф !
44
13
 
3
 
! Отговори
ПРАВ Е ГЮРОВ! преди 1 година
Не гласувах на тези избори, но Андрей Гюров е абсолютно прав с твърдението си ,че ГЕРБ нямат нищо общо с евро-атлантизма. Не може Бойко Борисов да се пише евро-атлантик, а да построи Турски поток на Путин, за да заобиколи Украинския газопровод и крепостните де нападнат Украйна. Несъмнено убийствата в тази война на всички украинци и руснаци ще тежат на съвестта на Бойко Борисов, ако изобщо има такава...
43
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-добре за гъби отколкото за Подмяната. Съсипаха ни за 1 година.
42
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега пътя и кой от където дошъл,наиграхте се на "промяна" направихте доста поразии сега е време да се разкарате!
41
2
 
13
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Гюров нищо добро не направихте за страната освен да увеличите тройно цените на всичко , да постигнете двуцифрена и най висока инфлация в ЕС , лъжи и воаяжи за сметка на обикновените хора! И колкото да се биете в гърдите че сте против Русия, нищо такова не се очаква от наследниците на комунистите!
40
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гюбре... Показахте, че сте руски *** - не завършихте интерконектора, не изпратихте помощ на Украйна, не изгонихте Митрофанова, а нейните готвачи, вкарахте ни в дългове респ. отдалечихте ни от еврото, пуснахте бежанците чрез закрила на каналджиите, купувахте газ чрез посредници на самия Газпром на по-високи цени...
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това не е добре
38
2
 
16
 
! Отговори
Селянин преди 1 година
Ех Гюров, Вие просто показахте, че нищо не става от Вас.
37
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП-прости но продажни да стават за нещо? Да, взимат заеми, да предават национални интереси, за целуват задните части на господарите си ... А за кризите -част от кризите вие ги създадохте,другата част не само, че не ги смекчихте, Ами напротив, засилихте ги двойно и тройно. Накратко, за нищо не ставате, поради което и бяхте уволнени предния път. Не знам кой ви спуска тук, но със сигурност не сте избрани от българския народ
36
1
 
16
 
! Отговори
Нн преди 1 година
Когато една партия се провали на изборите, при предварителна заявка за спечелване... Лидерите и носят отговорност. Кирчо и кокорчо да подадат оставка.
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Скоро ще покажеш дали носиш и на бой....