Янев: Може да приемем всякаква коалиция в интерес на гражданите

Посланието на българските граждани е „седнете и се разберете”
Обновена: 3 окт 2022 08:34 | 3 окт 2022 08:34, Елка Василева
87
Янев: Може да приемем всякаква коалиция в интерес на гражданите
Снимка: архив, БГНЕС

Ние сме най-малката парламентарна група. Но всъщност участието в политическия живот и в парламента не разделя партиите на големи и малки, а на такива, които предлагат решения, и такива, които не предлагат решения. Това заяви пред Нова тв лидерът на „Български възход” Стефан Янев.

Още по темата
По думите му съставянето на кабинет е отговорност на всички политици. „Съставянето на правителство трябва да е отговорно поведение на всички политици и на всички парламентарно представени партии. Това мое виждане не се е променило.  Очертаващият се зимен сезон с комбинация от кризи, изискват от всички нас на политическото поле да намерим пътя към диалога”.

„Може да приемем всякакъв вид коалиция, която е в интерес на българските граждани. Винаги съм казвал, че този тип коалиции трябва да бъдат на базата на приоритети, ясни правила и отношения”, посочи Янев в отговор на въпрос партията му би ли се коалирала с ГЕРБ, ако получи покана.

„Посланието на българските граждани - при тази ниска избирателна активност и при този тип парламент, който е без ясно мнозинство – явно е „седнете и се разберете”, допълни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
3
 
! Отговори
питащ преди 1 година
Предател.
73
0
 
5
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Добрата новина е , че на следващите избори слави 2 със сигурност няма да влязат. Явно граб + дай сега на пеевски са доста гладни за власт . Официалното крадене е за предпочитане пред тайното ( чрез магистралите, ремонтите на фантъпова и още). Изнервени са нещо. Хората се усетиха и не ходят да гласуват. Жалко е обаче , че решават хорица, които дори не четат български.
72
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не очаквах това от Янев. Коалиция с дпс и герб ! Поредните хора без принципи и морал , поглед без бъдще .
71
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Янев е новия Слави. Целта на партията му е същата като на ИТН: саботиране на всякакъв парламентаризъм за да се връща властта в ръцете на руския слуга Радев.
70
1
 
7
 
! Отговори
До Зайцев преди 1 година
Не се е наврял с го НАВРЯХА в последният момент,от 2.5 процента междинен резултат в 20 часа вчера и ХОП изведнъж скочи на 4.65 процента краен резултат след един час,или едни 50 хиляди гласа дошли изневиделица за да имаме удобна патерица!
69
2
 
9
 
! Отговори
Зайцев преди 1 година
навря се вътре ,сега вече си в парламента и разбира си съгласен да се коалираш с всички заради хората ,не за себе си хахахахха,що правите хората на ***
68
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дойде време и тоя да се нагуши.
67
3
 
15
 
! Отговори
ОБЯВА!! преди 1 година
Ас съм патерица търся си болен крак.С.Янев
66
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всичко ще правим само да сме на софрата това казват тия......
65
1
 
4
 
! Отговори
Не сакам никой преди 1 година
Я сум, който сум;))) Не сакам никой! "Седнете ис е разберете". Да се разбереш, с кого? Аааааааа с Бойко;))) М-да;))) Генерал с генерала, цел Генщаб ша заформим, чунким-белким са куртолисаме стабилитетно, за да крадем квалитетно;))) Симптоматично е, че още с влизането си в Парламата тръгва на съглашателство;))) Такава партия е конструирана да бъде патерица на големите и то най-вече на Бойко, то е ясно;)))
64
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ама разбира се, че ще приемете. Те руснаците така казаха, приемайте, влизайте и разлагайте отвътре.
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 53.......Ей, много си прав, що ли са ни разумни хора и партии? Трябват ни такива, дето викат "никой не щЪ", аз съм по-по-най, само с БСП-то ще се прегърна. Не са никво статукво, "млада" партия, Рашков начело на КПКОНПИ! Някои не виждат дереджето на държавата и със скъсаните *** скачат за тия, дето продължават да им ги късат. Ама то пък скъсаните нЪл са на мода в момента, та......
62
3
 
6
 
! Отговори
Факт преди 1 година
Руския слуга се интересува единствено от интереса на "гражданите" в Кремъл
61
1
 
5
 
! Отговори
Бай Дрън преди 1 година
Оффффф, Янев, докога ще се разбираме? 30години се разбираме, затова от 15години сме в ЕВРОПА и още малко в НАТО, та сме далеч от всякакъв евростандарт и имаме осем самолета на хартия. Не разбира е трябва, а масова чистка!
60
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПЕНСИОНЕРА СЕ ВЪЗХОДИ И СЕГА ДИРИ НА КОЙ ДА СИ ПРОДАДЕ ***
59
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РУСКИЯТ ПАВИЯН
58
1
 
9
 
! Отговори
Малко за политика преди 1 година
Ако направят коалиция с ГЕРБ това ще им е краят. Яне Янев, пишман-реформаторите и пишман-патриотите си минаха от реда. Патерици на Бойко за едно-две министерства. Нека се пробва и Стефан Янев. Ако направи тази г'лупост, ще отиде в небитието като тях.
57
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е как да се разбереш с гербавите крадци,беее?
56
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
СЕГА ЩЕ ПОСЛЕДВА ПОЛИТИЧЕСКАТА СМЪРТ НА ПЕНСИОНИРАНИ ВОЕННИ
55
7
 
4
 
! Отговори
Зелен чорап преди 1 година
Важната е да ни на власт, да контролираш военното министерство и да не допуснеш военна помощ за Украйна , в интерес на Русия. Това ти е целта, нали старшинка ?