Напрежение при предаването на книжата в Пловдив, жена припадна

Хора чакаха седнали на стълбищата пред панаирната палата
5
Напрежение при предаването на книжата в Пловдив, жена припадна
Снимка: БГНЕС

Напрежение при предаването на изборните книжа от секционните комисии в Пловдив, една жена е припаднала вътре в панаирната палата, където беше разположена 16 РИК.

За този вот това беше шеста палата, която се оказа тясна да побере всички представители на СИК, които пристигаха почти по едно и също време.

Хора чакаха седнали на стълбищата отпред, защото помещението беше препълнено до краен предел, предаде БНТ.

От 16 РИК обясниха, че вотът е съвпаднал с провеждането на есенния технически панаир и затова тази палата е била свободна.

Не са очаквали да има проблем в организацията, тъй като на предишни избори там е била 17 РИК, където предават секциите от областта.
 


5
Още по темата: ПловдивСИКкнижа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Наблюдател преди 2 месеца
Много хора като видят резултата от "изборите" припадат. Нищо ново.
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Смях.Като им видя физиономиите на тези и облеклата втора употреба безвкусица и разни хорица които пълни ...хванати от кол и въже безработни за 50 лв .. стоят там с торбите.Как не се вижда един красив умен интелигентен човек в тея избори само простолюдие и ниска класа.
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какви са тези опашки бе егати организацията. Дайте столове на всеки и ги викайте поред. Толкова години една организация на изборите не могат да направят както трябва. Отчайващи са.
2
4
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 2 месеца
Вместо да пишеш врели некипели *** на техното място
1
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Много се изнежихте нещо. Забравихте как Цецко ухото с чакрите и енергията,разнасяше с патрулките чували с бюлетини по цяла седмица, докато нагоди тиквата крадлива да е пръв. Сега носят по една флашка и припадат вече