Петков: Ние сме в позиция на конструктивна опозиция

"Отказваме да преговаряме с ГЕРБ, без коалиция с ДПС"
Обновена: 3 окт 2022 09:04 | 3 окт 2022 09:00, Елка Василева
79
Петков: Ние сме в позиция на конструктивна опозиция
Снимка: БГНЕС

"Ние сме в позиция на конструктивна опозиция. Няма да се коалираме с ГЕРБ и ДПС, ние сме последователни. Първата политическа сила носи голяма отговорност. Отказваме да преговаряме с ГЕРБ. ГЕРБ имат голям избор, ДПС е логичен коалиционен партньор, например и "златен пръст" от "Възраждане", заяви пред БНТ лидерът на "Продължаваме промяната" Кирил Петков.

Още по темата
По думите му ролята на конструктивна опозиция е важна с цел бдителност.

Той поясни, че няма идея какво точно представлява партията на Стефан Янев "Български възход". Няма ясна визия кой и как стои отзад и каква е крайната политика на партията, уточни Петко

"Ще бъдем гласна опозиция. През последните 7-8 месеца инфлацията заля цяла Европа и животът стана много скъп, много хора се разочароваха, те са в малките населени места и решиха да не отидат да гласуват", добави лидерът на "Продължаваме промяната".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още по темата: ДПСГЕРБппКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Отчайващо положение. Тъпия българин реши боко тиквата отново да упралвява и корупцията да продължи, да се връщаме назад. гроб отдавна контролират медиите и се виждат резултатите - много промити мозъци. Някои ще кажат, че това си заслужаваме. А дали?
2
5
 
25
 
! Отговори
Жоро преди 1 година
и това ви в прекалено много! обратно в Канада, ама и там не те искат.
1
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В НС ГЕРБ и ДПС са си достатъчни. Никой не им трябва. Те са си чудесен колектив. Разбират си се като първи братужки, 12 години така бяха. И отгоре Ердоган пуска парата и дърпа конците, рай братче.