Терзийски: Ще уважим правото на ГЕРБ на първи мандат

ПП ще изчака да види какво ще предприемат те
4 окт 2022 13:03, Нели Христова
25
Терзийски: Ще уважим правото на ГЕРБ на първи мандат
Снимка: БГНЕС

"Продължаваме Промяната" и "Възраждане" имат различни ориентации, не мисля, че е възможен диалог. Принципните ни различия са огромни, няма вариант да управляваме с тях. Това каза пред Нова Йордан Терзийски от "Продължаваме Промяната".

"Заявихме категорично, че с ГЕРБ и ДПС няма как да преговаряме и управляваме, ще останем верни на обещанията си към избирателите. Надяваме се първата политическа сила да поеме отговорност и да състави кабинет. Ще уважим правото на ГЕРБ на първи мандат и ще изчакаме да видим какво ще предприемат. Деструктивната им коалиция с ДПС и "Възраждане" да покажат, че има конструктивен вариант", заяви той.

По думите му очевидно изборните резултати са крачка назад. "Принципно ще следваме своите цели, това не ни обезкуражава. Ще бъдем градивна опозиция и ще подкрепим смислените политики. Ще сме критични, но не деструктивни. Единственият вариант за стабилно правителство е ПП, ДБ и БСП", посочи Терзийски.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уау. Пак от същото? Пак инфлация на макс? Пак 9 милиарда за 9 дни? Пак уж няма да пращаме оръжие в Украйна? Но пък пак от сутринта до вечерта ще слушаме за макета и украинци! Аааа не. Избори отново!
2
3
 
23
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
............Терзийски: Ще уважим правото на ГЕРБ на първи мандат............... Аааахахахаааааааа, кой беше ти бре? Щял да уважи?!? Кой те пита теб, Конституция има.
1
24
 
4
 
! Отговори
анинимен преди 1 година
само не герб това са мутри. борисов е эатвора. эашо не го вкарахте досога?! какво оше чакате?!? герб си отива. така да бъде!