Есенен грим - какви са тенденциите?

Невидим блясък, графична очна линия и още други идеи
1
Есенен грим - какви са тенденциите?
IStockphoto

Готови или не, есента вече е тук. Листата започнаха да падат, температурите – също, а вятърът да е постоянен спътник в ежедневието ни. С промяната на летния гардероб с есенния, трябва да помислим и за друг аспект от визията ни, а именно гримът. Но след сезон, изпълнен с красив загар от слънцето, сияйна кожа и лъскави устни, е трудно да си представим какво може да ни готви есента.

 
Резултатите обаче са налице и се оказва, че можем да очакваме много разнообразие от есенния грим тази година. Така че, вземете козметичните си чантички, подгответе огледалото и доброто настроение, защото тези визии са задължителни за пробване.
 
Есенен грим – тенденциите за сезона
 
1. Почти невидим блясък
 
Ако сте почитатели на грима с ниска поддръжка, тогава имаме добра новина за вас – минималният летен блясък се пренася и в есента. Тази тенденция е свързана с приемането на естествената красота и поддържането на проста рутина с леки и прозрачни формули. Ключът към овладяването на тази естетика е да подготвите кожата си с овлажнител, който я оставя мека. Сллед това продължете с лека формула за вашия основен грим, включващ BB крем или прозрачен фон дьо тен и коректор.
 
2. Графична очна линия
 
Гримът доминираше на модните подиуми и ще бъде навсякъде около нас тази есен. Така че, пропуснете сенките за очи и създайте футуристичен външен вид с някаква графична линия. Направете ваш собствен стил, поддържайте визията дръзка с различен прочит на котешко око или акцентирайте върху лицето с неонови нюанси.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: гримтенденцииесен 2022
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари