Стефан Янев: Предложението на ГЕРБ е достойно за уважение

„Български възход” ще участва в разговорите
5 окт 2022 18:11, Нели Христова
141
Стефан Янев: Предложението на ГЕРБ е достойно за уважение
Снимка: БГНЕС

Предложението на ГЕРБ е достойно за уважение. Ние ще изпратим наши представители за участие в разговорите. Това заяви лидерът на „Български възход” Стефан Янев.

В отговор на въпрос на бТВ, че няма да откаже участие в правителство, ако се стигне до там, Янев отговори: "Разбира се".

Не бих казал, че има партия, с която не бихме разговаряли. Диалог с всички, а какво ще донесе този диалог, е вече друга тема, каза още Янев, чиято формация влиза в бъдещия парламент, след като прескочи 4-процентната бариера на изборите в неделя.

Относно предоставянето на оръжие на Украйна, Янев коментира:

Нека се ограничим около решенето на 47-я парламент за оръжието за Украйна, ако търсим ново решение, нека да е на 48-ото НС, заяви той.

Бившият служебен премиер призова: Когато говорим за война, нека говорим наистина за война, а не да слушаме хора, които са виждали само пушка за пейнт бол. Ако трябва да бъдем солидарни като европейци – преглеждаме си въоръжението, вземаме решение всички заедно и отиваме в окопите, солидарно. Нека да бъдем по-обрани в говоренето. Когато има война или си страна във войната или не, средно положение няма. Ако реално тръгнем на война с режима на Путин, трябва да го вземем осъзнато и след това всички сме в окопите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


141
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
8
 
32
 
! Отговори
Пенсионер преди 1 година
Всички, срещу НАРОДА. Готова е коалицията.
21
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво. Краят много ми хареса.
20
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еми Герб правят, каквото могат. Ако другите неискат... проблема си е техен. Отиваме на избори и на другите избори махаме и ПП и Възбуждане. Тея възбуждане ,защо ще им плащаме заплати само, като те искат цялата власт ... което няма да стане никога? Защо заплати? Файда от тях няма
19
12
 
17
 
! Отговори
Кекъл преди 1 година
Тия па все някви червени "генерали" и тем подобни се изказват за войната ама се оказаха най-големите страхливци от всички. Не са виждали пушка освен на пейнтбол, абе Мунчооо един комик в Украйна ви прави всички за смях, можеш само да му придържаш огромните топки, па ти си гледай оръжия на живо. Червен БAКЛУК!
18
15
 
16
 
! Отговори
коалиция козяк преди 1 година
гроб+пп+дпс+дб+янев=ВНЛ
17
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Вече е ясно. Генерал Янев премиер с подкрепа на ГЕРБ и те така.
16
10
 
15
 
! Отговори
Генерал-Артелчик преди 1 година
Генерал Щирлиц тръгнал с окопите да ни плаши, то ние докато ги изкопаме и руснаците вече са избягали и ще трябва вместо тях да гърмим по прокси генералчетата им.
15
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стефан Янев е умен човек, за контраст на Киро знаете как му викат а пък офшорния експерт Хасан бюджета му го правиха Каримански и проф. Румен Гечев от правителството на Жан Виденов.
14
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е все пак са от една школа с Борисов.
13
17
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Правилно. В момента трябва да се оправи блатото в което ни навряха пИдалчетата .. Поне една година трябва да забравят за различията си и да заработят за България като цяло.. Който не го направи, няма място в парламента..
12
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коалиция на войната се заформя, на войната и на корупцията! Войната за нас, ние -в окопите, а за тях еврото и печалбата от нашата смърт! Избори до дупка, докато се прочисти цялата политическа тиня!
11
10
 
21
 
! Отговори
ХФ преди 1 година
До Анонимен 16 - И какво представлявал Янев? Още в предизборната си кампания казаха че ще преговарят с всички, без да делят, стига да е в името на националния интерес! И за войната вероятно е прав, едва ли говори наизуст. Стига сме тъпкали вече на едно място, защото ще продължаваме да затъваме. Нека се договарят и да управляват.
10
14
 
8
 
! Отговори
Веско Григоров от Ле преди 1 година
От град Левски съм . Стефан Янев е станал обратен . Тогава да заповяда в нашият град и късметът ще го споходи зад всеки ъгъл. Първият ще бъда аз . И повече парички да си носи или ще го отведат в София в клона на банка ДСК на булевард "Дондуков" под петолъчката и там бързо ще му дадат кредит , а парите ще ги взема аз . После той да си го връща щом не ме слуша.
9
3
 
10
 
! Отговори
Скромно мнение преди 1 година
Това за окопите не ми харесва баш , ама хайде.
8
6
 
36
 
! Отговори
ТОЗИ ЛУД ЛИ Е преди 1 година
ИЛИ ДА !
7
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега вече се разбра за какво го вкараха и тоя в парламента,я патерица,я златен пръст...а какви ги говореше преди време,не било война Ами военна операция,Путин не бил нападнал, а сега режимът на Путин...бая инструктаж е минал...
6
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Видяхте ли го какво представлява Янев? Показа ли си истинското лице? Показа го! На следващите избори мислете и гледайте по-внимателно за да прецените кой стои срещу вас!
5
17
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Относно войната е абсолютно прав, но не е прав, че предложението на ГЕРБ било достойно, нищо достойно няма - просто ГЕРБ бягат от отговорност!
4
30
 
17
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
САМО РУСКИТЕ ТРРРРОЛОВЕ СА ПРОТИВ НОРМАЛНО БГ ПРАВИТЕЛСТВО!!! БРАВО НА БОЙКО И НА СТ. ЯНЕВ - ДЪРЖАВНИЦИ ОТ КЛАСА! НЕ КАТО РУСКИ ОКУПАНТИ!
3
9
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Янев ясно защо го изгони Кирето,той искал булка на Баце да стане!?Кой гласува за тоя анимационен герой 4 процента!!!