"Възраждане" напусна собствената си пресконференция

Партията с готовност да вземат третия мандат
191

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Единственият мандат, който "Възраждане" ще подкрепи, е мандатът на "Възраждане", заяви председателят на партията Костадин Костадинов.

Той посочи, че дори от партията са готови със свой състав на кабинет.

"Възраждане" е готова да вземе третия мандат, ако президентът реши такова нещо, допълни Костадинов. Най-вероятно отиваме на нови избори, коментира обаче той.

От "Възраждане" бяха обявили пресконференция за медиите за 10:00 часа в пресклуба на БТА. От партията обаче я напуснаха, заради присъствието на представителите на медии, които според тях са финансирани от чужбина.

В началото на пресконференцията Костадинов призова представители на медии, финансирани отвън, да напуснат залата, иначе пресконференция няма да има. След като никой не излезе, от "Възраждане" напуснаха на свой ред залата.
 


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
155
0
 
0
 
! Отговори
България преди 1 месец
Само така😉 Коце,на другите избори е сте номер едно,
154
15
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Клоуни и лъжци! Цончо Ганчев беше се изцепил по една от телевизиите, че през 2014г. Крим се отдели от Украйна защото там беше забранено да се говори руски. Нагла лъжа! Това може да го каже само някой, който никога не е стъпвал там. В Крим, както и в останалата част на Украйна, руски НИКОГА не е забраняван!
153
20
 
23
 
! Отговори
Някой си преди 2 месеца
Севсем нормално. Хората са си поканили свободни медии и не желаят да говорят пред корпоративните медии на кръга Капитал. Платили са си наем и си провеждат партийно мероприятие. Що за нахалство да се натресеш неканен? Адекватно поведение, но Прокопиевци свикнах да дерибействат. Евала на Възраждане, поне си имат мнение и си го отстояват. В България няма партия на честта, всички са кариеристи и под'логи.
152
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
костя сам си го каза който е финансиран от вън да напусне е напусна
151
8
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 2 месеца
За "Възраждане" само едно -ИГНОР.
150
8
 
13
 
! Отговори
Ами да преди 2 месеца
Днес слънцето печеше отрано и нищо чудно другаря Костя да го е хванало.
149
10
 
24
 
! Отговори
Пустиняк преди 2 месеца
Шизофрения
148
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За "Дневник" е абсолютно прав.Пускат някакви статии,които изцяло изкривяват действителността,а в коментарите са им някакви платени ,които пишат даже на немски и руски.По другите медии тук там има различни точки докато там си е антибългарско отвсякъде.Подчертвам на "антибългарско'"Това не означава в никакъв случай проруска,а против интересите на българите.
147
4
 
7
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 месеца
Хора товае УЗАСНО ЩЕ се метна уДунава
146
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До КласаКопейкин няма да се продаде , защото никой нищо няма да му предложи.Свърши времето на златните пръсти на Сидеров.
145
32
 
24
 
! Отговори
Класа преди 2 месеца
Само не правете сравнение с други патриоти и националисти - Костадинов е класи над Сидеров и Симеонов, съответно Възраждане е класи над Атака и НФСБ.Най-малкото няма да се продаде за жълти стотинки като тях!
144
5
 
8
 
! Отговори
Лллл преди 2 месеца
Кой е бялата Златка ?
143
18
 
12
 
! Отговори
Лллл преди 2 месеца
Човекът е прав . Сега е във властта и може да се прави на интересен . Както всички останали !
142
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами нали тия финансирани от американски и немски фондации медии те легендираха като проруски бе Коце. И прякор ти измислиха - Копейкин та да хване дикиш лъжата и все малкото наивници да се хванат, та да гласуват за теб и партийката ти. Нали Русия беше агресор нарушаваше международното право - ти я обяви за такава. Бърка си в носа и гледаше настрани когато гонеха руски дипломати. Сега ти ще оправяш отношенията ли? Не става така. Ще преосновавал държавата горкия - за хан Аспарух ли се мислиш бе?
141
14
 
14
 
! Отговори
amerikan 6pionin преди 2 месеца
Оставете го човека... колко пари се вляха в него, а той само %10...От кремъл са му се скарали сигурно и сега е намусен....
140
15
 
22
 
! Отговори
Цирк "Копейкин преди 2 месеца
Цирк Копейкин ще ни излезе много скъпо. Руското посолство плаща добре.
139
16
 
22
 
! Отговори
niki преди 2 месеца
Тоя е по смехотворен и от Белата Златка. Просто ми се иска родителите му да са ползвали презервативи....
138
18
 
25
 
! Отговори
Гош преди 2 месеца
Тоя льольо излезе по голям лицемер и лъжец от Слави
137
8
 
12
 
! Отговори
Имотите преди 2 месеца
За един все още прохождащ политик е само в предимство, че вече има и кола, и къща за по 300 хил.лв Ако нямаше, щяхте да пишете "няма 2 лв джоба си"!
136
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Между другото,верно си купил кола за 300 000