"Възраждане" напусна собствената си пресконференция

Партията с готовност да вземат третия мандат
191

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Единственият мандат, който "Възраждане" ще подкрепи, е мандатът на "Възраждане", заяви председателят на партията Костадин Костадинов.

Той посочи, че дори от партията са готови със свой състав на кабинет.

"Възраждане" е готова да вземе третия мандат, ако президентът реши такова нещо, допълни Костадинов. Най-вероятно отиваме на нови избори, коментира обаче той.

От "Възраждане" бяха обявили пресконференция за медиите за 10:00 часа в пресклуба на БТА. От партията обаче я напуснаха, заради присъствието на представителите на медии, които според тях са финансирани от чужбина.

В началото на пресконференцията Костадинов призова представители на медии, финансирани отвън, да напуснат залата, иначе пресконференция няма да има. След като никой не излезе, от "Възраждане" напуснаха на свой ред залата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Коцето го е яд,че никой няма да го кани в коалиция.Нито пък ще му връчат мандат.Няма да може да бъде Златен пръст.
126
12
 
10
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Анонимен 134 - а, не съвсем. На Вашия ментор *** нещо му вървят на зле нещата в Украйна. Ще го закъсате с финансирането! Напролет - резултата на Бялата Златка! Чекай ти да "удвоиш" нещо. Ни пенсионерите ще се "удвоят" ни аутсаидерите! Но което е много важно - младите хора се отвръщават искрено от вашите "идеи"!
125
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Докато съществува този парламент от *** ще са я пълна изолация.После ги следва съдбата на атака.
124
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, къде е Бялата Златка?Да не се е дематериализирал?
123
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До *** "Ако не влезнат в парламента по време на гласуването. ГЕРБ с малцинство почват да управляват и така вълкът сит и агнето Цяло. " ------ ами това е една много добра идея! Нека боко управлява през зимата, да обере всичките негативи, да си припомнят хората защо го свалиха, и на пролет като падне тиквата, възраждане пак ще си удвоят резултата.
122
15
 
9
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Много шум - като начало, с това, че бълват "националистически" думи а веят руски знамена! Казано по друг начин, това не е националистическа платформа, а такава която цели да проведе политиката на ЧУЖДА държава, която в момента те нарича враг. Не трябва да си много умен, за да разбереш какво ще се случи в България ако Костадинов я изведе от ЕС - над 75 % от износа ни е за ЕС. Или ако я изведе от НАТО - като ние практически армия нямаме. Ето това е отровното руско влияние. С това!
121
18
 
13
 
! Отговори
Лаврентий Берия преди 1 година
До Дядо Боби - не Дядо! Твърдо не на руската по..дLога Възраждане! Изборите показаха - 10% аутсайдери, пенсионери-реваншисти и объркани души! Българина е твърдо европеец. И не желае да коленичи пред *** и неговите слуги. Тея мамули ги продавай другаде, тук няма пазар за тях!
120
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не знам защо го сравняват с ВоленЕдиният има 10%..Другият-0,2%
119
8
 
13
 
! Отговори
Белата Златка преди 1 година
Този ми изяде хляба.
118
7
 
14
 
! Отговори
kiki преди 1 година
Браво
117
18
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Честито на още един нищоправец милионер.А оффцете, дето го избраха днес са работа.За 800 лева.
116
13
 
10
 
! Отговори
Хахахахахахаха преди 1 година
Хаххахахахахахахахаха, клоун.
115
7
 
11
 
! Отговори
Сидеров: преди 1 година
И аз бих направил така!Само,че никой не иска пресконференция от мен!
114
22
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да изселим Копейкин от България!
113
2
 
8
 
! Отговори
Без упойка до 122 преди 1 година
Всякаш при другите е различно.Политиката отдавна е втори пласт на властта на капитализма.Това е просто форма на управление-демокрация.Управляват капиталистите,олигарсите,които държат социалните ресурси.Те контролират медиите,а политиците са хора,които са слугинаж,някаква иматативна връзка с плебса.Те напоследък и това не умеят и капитализма е в голяма криза.Хората вече налучкаха,че политиката е бизнес и не искат да участват във формулата на властта,тоест да легитимират политиците и капитализма.
112
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Винаги е имало патриоти/националисти, ама защо този ги дразни повече от другите?!?" - Защото е твърде краен и не е чист националист, ами ходи да пази паметника на съветската армия. Ако Болен Сидеров беше на негово място, и към него щеше отношението да е същото. ВМРО също са патриоти, но те много умно се разграничиха от политиката на Путин и затова никой не ги закача.
111
20
 
25
 
! Отговори
Дядо Боби преди 1 година
Само Възраждане е партията за обединяване на българския народ срещу крадците и измамниците от Герб и ПП!!!!
110
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ясно показа начина си на управление ,значи ще избира и кои да управлява ,всички които не са гласували за него ,не влизат в управленската му програма ,ще се грижи само за шепата хора дали гласа си за него
109
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Само им погледнете профила на електората на ***. Ако случайно има интелигентни гора там, това са мошеници, които се опитват да спечелят пари и власт на гърба на народа. Всички други са лесно-манипулируеми хора без особен интелектуален капацитет.
108
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен до 118 преди 1 година
Казваш медиите му виновни. Как ще коментираш, че Копейкин имаше ДВА пъти повече медийно време по телевизиите от всички партии?