"Възраждане" напусна собствената си пресконференция

Партията с готовност да вземат третия мандат
191

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Единственият мандат, който "Възраждане" ще подкрепи, е мандатът на "Възраждане", заяви председателят на партията Костадин Костадинов.

Той посочи, че дори от партията са готови със свой състав на кабинет.

"Възраждане" е готова да вземе третия мандат, ако президентът реши такова нещо, допълни Костадинов. Най-вероятно отиваме на нови избори, коментира обаче той.

От "Възраждане" бяха обявили пресконференция за медиите за 10:00 часа в пресклуба на БТА. От партията обаче я напуснаха, заради присъствието на представителите на медии, които според тях са финансирани от чужбина.

В началото на пресконференцията Костадинов призова представители на медии, финансирани отвън, да напуснат залата, иначе пресконференция няма да има. След като никой не излезе, от "Възраждане" напуснаха на свой ред залата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане не е партия на промяната. Възраждане е партия на лъжите и омразата. Във времена на голяма криза и на война всеки който използва националистическите чувства сред народа ще спечели избори. Вижте в Украйна национализма е в невиждан връх точно заради войната. Ако беше мирно време и без инфлация, нито при украинците, нито при руснаците, нито при другите народи национализма нямаше да нарастне толкова много и да имаме толкова много омраза между хората от различни националности.
106
22
 
27
 
! Отговори
Къщата преди 1 година
Без да съм адвокат на К.К. мога да твърдя, че репортажа за къщата му беше твърде аматьорска постановка, и на нея би повярвал само някой с много ниско чело. На всеки, който е повярвал на това, препоръчвам да си измери челото с ученическа линийка! Че има поръчана кампания "черен PR" срещу Костадиинов е очевадно!
105
18
 
30
 
! Отговори
Много шум преди 1 година
Не коментирам качествата и намеренията на К.К., защото не знам какви са. Мога да коментирам обаче следното:За 10-те процента, които спечели срещу него е насочен много повече от 10% от ресурса на медиите. Видими са усилията да го очернят - Русия, къщата, прякора, цвят на кожата. Защо? С какво е страшен ? На кого пречи? Винаги е имало патриоти/националисти, ама защо този ги дразни повече от другите?!?
104
30
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човек с принципи, неподкупен без зависимости от опиати и извратени сексуални предпочитания, илюминатите са бесни
103
23
 
28
 
! Отговори
ХАН КУБРАТ преди 1 година
КОЛКОТО И ДА НЕ ВИ СЕ ИСКА ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ НАБИРА ВСЕ ПОВЕЧЕ ИНЕРЦИЯ И ЗА ТОВА ЩЕ СА ВИНОВНИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ПАРТИИТЕ КОИТО 32Г СЪСИПВАХА БЪЛГАРИЯ КЛАНЯЙКИ СЕ НА ЗАПАДНИТЕ СИ ГОСПОДАРИ.КАЗАХ!
102
8
 
15
 
! Отговори
Келеш преди 1 година
До 114 коментар .Аве ***.КОЛКО ПЪТИ ТИ ИЗЛИЗА ЧОВЕКА С ДЖКУМЕНТАЦИЯ ЗА КРЕДИТ И КЪДЕ ГИ ВИЖДАТЕ ТЕЗИ ПАЛАТИ И 6ЪЩИ ЗА ХИЛЯДИ.ТЪПАНИ!
101
25
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин придоби много голямо самочувствие, след като получи толкова голяма подкрепа от пропаганданта русофилска кампания, в която той е само една пионка и се организира и финансира от много по-високи нива. Само че русофилството в България не е чак толкова силно и смени ли се този служебен кабинет, Копейкин пак ще е на дъното.
100
17
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане обърка сметките на ГЕРБ-СДС и на ДПС, което е добре.
99
16
 
22
 
! Отговори
фд преди 1 година
Костя на снимката в новата си А8-ца ли влиза? Брех тоз беден Копейкин
98
18
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
човек който с парийната субсидия си купи къща за стотици хиляди ми говори за принципи и морал, ама айде ..........
97
14
 
27
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Народна песен: "Болен ми лежи Коци ПопКопейкин" :)))))))))))))))))))))))))))
96
40
 
14
 
! Отговори
Възраждане преди 1 година
ЕС и НАТО вън от България!! Национален референдум за присъединяване на България към Руската Федерация!!
95
16
 
34
 
! Отговори
Майната ви.... преди 1 година
Излизане от ЕС и НАТО и отиване при Путин. Това откровено и безсрамно е желанието на Възраждане.Жалко за тези които са гласували за тях. Надминаха бялата златка.
94
18
 
35
 
! Отговори
е преди 1 година
Копейкин и той болен Нарцис, как в тая малка държава се раждат толкова много нарцизи егоцентрици и егоисти?
93
15
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейката да ходи да подсилва мобилизацията.
92
13
 
34
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Хахахааааа. Путинизма е заразно психическо заболяване. Ето Коцито е жив пример, прихванал го е от Болен :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
91
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тро лчетата спамеха, че са първа сила, ще колят и бесят след 2ри, граници ще затварят, ще мятат в затвори, в Белене. Сабудихте ли се след 2ри или още сте сумнамбули?
90
12
 
40
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Мдаа, Копейков ще управлява сам, колкото и Болен Сидерчук и той управлява още сам - в кръчмата :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
89
13
 
30
 
! Отговори
niki преди 1 година
Копейката ве, копира 1:1 стъпките на Белата Златка. Всички знаем как свърши беловласия нар ком ан.
88
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
гроб+дпс+вгъZродените ще бъде, иначе е леко шизофренно да правиш кабинет в името на майка България с партии, които до вечра си прокламирал като некадърни и самият ти си свалил.