Петкова: Готови сме с кабинет в рамките на първия мандат

По думите й, страната има нужда от стабилност
30 ное 2022 10:00, Петя Славова
46
Петкова: Готови сме с кабинет в рамките на първия мандат
Снимка: БГНЕС

Очаква се съвсем скоро президентът Румен Радев да  връчи мандата на ГЕРБ.

Според Теменужка Петкова, партията е отговорна и вече е готова да предложи правителство още в рамките на първия мандат с готов проектосъстав.

Още по темата

"Нека стартира конституционната процедура по връчването на мандатите, ще проведем отново поредица от разговори с нашите потенциални коалиционни партньори. Считаме, че такъв наш потенциален и естествен партньор е "Демократична България", коментира пред БНТ Петкова.

По думите ѝ страната има нужда от стабилност и от редовен кабинет, от работещ парламент заради войната в Украйна и галопиращата инфлация.

"Нашата програма е изпратена към всички парламентарно представени политически сили. Ще водим разговори по политики с всяка едан от тези партии, ще търсим допирни точки, ще определим приоритетните теми", допълни Теменужка Петкова.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
13
 
! Отговори
МИСЛЕЩА преди 1 година
Тази "експертка" да каже защо цената на тока се покачи, след като минахме на свободния пазар /говоря за фирмите/, а тя прогнозираше обратното?!! Няма ли да понесе някаква отговорност, или пак трябва да и гледаме гадната мутра по ТВ-то?!!
12
0
 
9
 
! Отговори
КОНСТАНТИНОВ преди 1 година
ПАРТИИНИТЕ ВОЖДОВЕ СЕ ПРАВЯТ НА НЕРАЗБРАЛИ ЧЕ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ ЕДВА ГИ ИЗТЪРПЯ 32Г. ДА РУШЪТ,КРАДЪТ И ПРОДАВАТ БЪЛГАРИЯ.НЕ СТЕ НИ НЕОБХОДИМИ ВСИЧКИ ВИЕ ПРОКЛЕТИ ПРЕСТЪПНИ ПАРТИИ.ИСКАМЕ СУРОВО НАКАЗАНИЕ ЗА ВАС И ПРАВИТЕЛСТВО ОТ БЕЗПАРТИИНИ БЪЛГАРИ ЧЕСТНИ ,ДОСТОИНИ И ЗНАЕЩИ.
11
0
 
8
 
! Отговори
9689 преди 1 година
Нушка-плямпалото,лъжец ненадминат.
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обади ли се на кака Гинка?!
9
1
 
6
 
! Отговори
Тед Бънди преди 1 година
Ква е тая леля?
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доколкото се чува вече са се наговорили с Нинова, така че правителство може би ще има! 6-7 депутата от БСП уж против волята на Нинова, ще подкрепят кабинет на ГЕРБ, ДПС и Възход, Нинова ще ги обяви за предатели, но всъщност това ще става с нейно знание! Статуквото се завърна на куц Славуц и крива Крушовица
7
1
 
5
 
! Отговори
До 5 преди 1 година
То това са им "експертите", други нямат. Некадърни, но за сметка на това безрезервно предани на вожда Винету.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
БСП и ИТН върнаха ГЕРБ на власт. Тежко ни и горко оттук нататаък. Някои май много харесват бедността и мизерията.
5
0
 
7
 
! Отговори
Стабилност?! преди 1 година
Не мерси! Достатъчно ни стабилизирахте през последните 33 години. Доста хора избягаха от вашия стабилитет, докато други умряха от стабилност. Някои се стабилизираха толкова много, че са абсолютни монополисти на "свободния пазар". Всеки път като чуя "стабилност" направо настръхвам! Удивен съм от презкуризма на тия дето създават тази стабилност.
4
0
 
6
 
! Отговори
 Електрохолд и Гинка преди 1 година
Тая naча ще обясни ли как съученичката и купи бизнеса на ЧЕЗ тук и станаха Електрохолд? И как така Боко иска Енергохолд да се съобразяват с него докато дават заем за да се купи същият този бизнес (записа на който Боко говореше пиян) ? Ще каже ли защо реално Боко е собственик на Електрохолд??
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С кой ще предложи ?С булката от шуменските села където мъжа и излежава 11 г в испански затвор ?Или пък с къдравата Сю ?А може би с Тома латерната която не спира да говори фантастични нещица ?С кой душо?
2
0
 
10
 
! Отговори
Горянин преди 1 година
БРАВО,ЕТО СЕГА ЩЕ СЕ ОБЕЗЛЮДИ ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯ НА БГ.УСПЕХ.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мафията си търси смокинов лист,за да прикрие магнолия от Банкя.