Проф. Гечев: Политическият ни елит има робско поведение

БСП не може да бъде излъгана с някакъв параван, категоричен е той
5 дек 2022 10:38, Йоана Цонева
30
Проф. Гечев: Политическият ни елит има робско поведение
Снимка: БГНЕС

Трудно може ГЕРБ или някоя друга партия да се скрие зад параван. Това заяви проф. Румен Гечев, народен представител от БСП, пред Нова телевизия.

Както предполагахме най-вероятно първата партийна сила няма да успее да състави правителство, в случая ГЕРБ, посочва Гечев. А по повод обезличаванията на БСП, той посочи, че това няма значение, защото партията се обезличава от 130 години, но все още е тук.

По отношение на промените в Изборния кодекс, Румен Гечев заяви, че има поръчка към БНБ за специална хартия за машините и бюлетината ще бъде защитена. Протоколите от машините няма да се сравняват с тези от хартията, защото ако има дори и един глас разлика, това сведение отива в съда, заяви Гечев и допълни, че с тези искания, българите се изкарваме като най-измамната нация.

Още по темата
"Цяла Европа и цял свят гласува с хартия. Това не е хартиена коалиция, това е коалиция Европейски съюз", посочи депутатът от БСП.

Според Гечев България е изпълнила условията и е цинично да не се приема в Шенгенското пространство, а като причина да се посочва мигрантския поток. Очевидно има пробив на мигранти в България, но 207 000 бежанци са влезли в ЕС през тази година, констатира Гечев и пита откъде, от България ли?

Защо тогава не изключат от Шенген страни като Германия, Италия, Франция, Испания, където има най-много мигранти, щом това е проблем, чуди се Гечев.

Австрия не иска Румъния в Шенген, Нидерландия не иска България, това е много добре замислено и нагласено според депутатът от БСП.

Българският политически елит има робско поведение и продава българския интерес, а как ще се отнасяш към един роб, пита Гечев и сам си отговори- "Ами като с роб".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
ще излезем...и този път ще е с..."камъни и дърве",ще спрем със сила предателствата ви с дпс и гроб...играете опасна игра...аз не съм съучастник в геноцида над мирни украйнци...децата ми не са...а вашите с нинова,борисов,доган,пеевски и плеядата милиардери не пройзвеждащи нищо,май ги храните с рубли???...кгб...
26
0
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
удобно забравяш,кой носи чувалите с бюлетини!дИпутати на дпс-гроб...ама сте си авери и си правите услуги...който плаща Народа ни???закрихте я бсп-то!!!
25
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е, а пък вие,комунистите , сте предателите на БЪлгария и екзекуторите на българския народ ! Ако нямаше комунисти в България, досега да сме по-добре от Швейцария !!! Ноооо, не би ! Дори днес ни управляват децата и внуците на комунистите - те обраха до шушка народа и днес харчат окрадените пари - само комунисти са милионери !!!!
24
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато ученик получи слаб 2 в училище (за шенген) сяда, пише си домашното и се явява на поправителен, а не се вайка и плаче като нашите политици
23
1
 
5
 
! Отговори
факт преди 1 година
за другите не знам но бсп винаги е била роб на ссср . така че ,,,
22
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Единствените, които отказаха да са роби на САЩ бяха Виденов и правителството му. Като наказание САЩ ни спретнаха хиперинфлацията и с помощта на СДС свалиха Виденов от власт. После никой политик не си и помисли да не е роб на САЩ.
21
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Защо на снимката е без ***
20
1
 
5
 
! Отговори
Активист преди 1 година
Гечев даже и не допуска, че точно заради такива като него партията се обезличава от 130 години, но това нямало никакво значение. Важното е той да е депутат.
19
1
 
4
 
! Отговори
Поразяващата уста преди 1 година
Само като гледам физиономията на снимката и си мисля този дедо ще доносничи ли или ще мърсува :)))
18
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гечев прав си бате. Партията се обезличава последните 130 г до пълното й изчезване. И с тебе така, че то много мандати вече направи 7- 8 ли са?
17
0
 
3
 
! Отговори
РГ преди 1 година
Агент Икономов_ доносника не може да е роб, той е титан на мисълта, професор който не е написал за последните 15 години нито един ред . Пък!
16
0
 
5
 
! Отговори
АСЕН преди 1 година
Абе Гечев, нали ти си от българския политически елит? Добре че сам си казваш какъв роб си.
15
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Робите на дружество Топлофикация е негово решение в 1992- 1993 г. Познат му беше модела централно отопление.
14
1
 
1
 
! Отговори
Този преди 1 година
Може да е комунист,но конкретно по темата е абсолютно прав.Роби сме,защото крадоха 12г.,запада ги пазеше и сега се навеждат яко.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българите са роби на политиците си и чорбаджиите си. Политиците ни са роби на началниците си. Нация от роби!? Е как да уважаваш такъв народ, който се дърля на русофили и русофоби, а е забравил, че трябва да бъде преди всичко българофил? Обричаме се на обезличаване и ще изчезнем съвсем безславно, но логично, от географската карта на света.
12
0
 
2
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
ние нямаме политически елит от 1878 до сега са ни управлявали само цър-ву-липолит елит се създава с поколения с подходящо образование това сега не сапартии а икон групировки няма чест няма достоинство само келе-пир
11
0
 
3
 
! Отговори
Аноним преди 1 година
ЩОМ ТОЗИ ГОСПОДИН УПРАВЛЯВА ОЩЕ 2022 ГОД БЪЛГАРИ СПАСЯВАЙТЕ СЕ ПОЕДИНИЧНО БЪЛГАРИЯ Е ПРОПАДНАЛА ФАЛИРАЛА
10
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доносникът на ДС , агент Економов , говори за национален интерес . Защо не защити националния интерес при сделката с Ровър когато беше министър , или при лиценза на Юнион банк от която си "купи " къща . Национален , национален интерес ама личния над всичко . Няма такъв лицемер и демагог като Гечев
9
0
 
4
 
! Отговори
ми те преди 1 година
лидерите от 44та насам са ваши хора, ко рониш крокодилски сълзи гиди дрта комуняфка
8
0
 
3
 
! Отговори
Майора преди 1 година
Докато има хора евродепутати като Йончева и Радан , които винаги глауваъ срещу България , ще сме в това положение! Иначе ако се следват законоте за единство мс нсцивтс , независимп от политическите прострастив , в интетес на страната може да се състави кабинет! Според хсн Кубрат силни сме кпгатп сме заедно , а не по единично!