Радев отговори на атаката, че връща "мутрите във властта"

Лъжата разбива обществото и политическата система, заяви той
6 дек 2022 17:05, Петя Славова
72
Радев отговори на атаката, че връща "мутрите във властта"
Снимка: БГНЕС

Задочен спор се разрази днес между "Продължаваме промяната" и президента Румен Радев. Според Асен Василев има "доста добре синхронизиран дует между Радев и Борисов", който станал очевиден дори и за слепите.

Още по темата

Отговорът на президента не закъсня и той коментира казаното от ПП, че държавният глава връща мутрите във властта: "Аз казах нещо много ясно - да няма лъжа. Лъжата разбива и обществото, разбива и политическата система".

Радев не коментира защо е влошил отношенията си с формацията: "Аз в случая не искам да се връщам назад, винаги има причини, но аз държа на принципите, държа да има истина в отношенията. Държа България навън да отстоява своето достойнство и своя национален интерес", отбеляза държавният глава, цитиран от БНР.

Радев коментира и казаното от лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, че формацията му ще подкрепи президентско вето върху промените в Изборния кодекс:

"Аз изобщо не се ръководя от това кой лидер на партия какво мисли. Аз се ръководя единствено от законите и Конституцията на страната. Моят екип работи и надявам се в скоро време вие да имат информация какво ще бъде моето решение".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
8
 
8
 
! Отговори
Муни Узуни преди 1 година
Глейте ся, тва е моят, голям евроатлантически провал. Пратиха ми младите момчета от Канада, за да покажем на българите предимствата на евроатлантизма, а вместо твоа им демонстрирахме неговите най-големи пороци! И ся, ни тъй, ни тъй! Ни напред, ни назад;)))
37
11
 
14
 
! Отговори
? преди 1 година
Радев му е последен мандат. После няма. Каквото разквши и излапа сега това е за цял живот. А мутрите плащат рушвети.Тоест той се държи логично. ***.Москва също плаща рушвети и той разкешва. След 6 месеца няма да го помним дори, но ако той не вземе парата сега, после ще я предлагат на друг
36
10
 
13
 
! Отговори
Гара Неизбежна преди 1 година
Радев поне е бил в казармата за разлика от пеперутките
35
19
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До БесенХей бесния, по полека и по спокойно. За твое сведение, Радев в момента е политик номер едно, с най- висок рейтинг, с най- високо доверие. Една уравновесена и балансирана личност, к не се изхвърля и работи за бг национални интереси.
34
14
 
8
 
! Отговори
моч преди 1 година
Болшевишките копои РР и ПП се скараха за кокала :) За сега само се ръжат и зъбят но , по-интерсно ще стане когато започнат да се хапят и давят , да хвърчат козина и крайници , що не и глави.Колкото по-рано се отървем от кремълския диверсани и отрочетата му , толкова по-бързо ще преживеем "шмекерията".
33
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбира тоя народ,че ни управляват същите и всичките са комунисти.Как и за кого да гласува човек?!Румънците дето им се подигравахме навремето,застреляха Чаушеску и жена му и днес са по-добре от нас,а нямаха какво да ядат!!!!!
32
14
 
19
 
! Отговори
Бесен преди 1 година
Радев вън!!!
31
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мутри вътри!
30
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Костов си тръгна само с 2 милиарда.Борисов с над 24 !!!!!Е как ще има затвор за хора с пари?!
29
23
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Най-големото моше с пълно чекмедже за прехода е Боко!Спори ли някой по този факт?!
28
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Чорапа ги вкара в политиката, а в замяна краварите му осигуриха вота за втори мандат! Сега кво се прави на разсеян
27
12
 
20
 
! Отговори
Диана преди 1 година
Асен Василев се държи като местна клюкарка...Ето ви едно типично БСПарско възпитание, мироглед, отношение към света или както искате го наречете!..Какво ще стане дори ако Радев и Борисов са "добре синхронизиран дует"? Ще стане НИЩО за Асен Василев, но той не се интересува от това, а манипулира Радев да му обръща повече "внимание", т.е. да се "синхронизира" с него, значи...Василев не знае какво да прави в политиката и трябва да си ходи от там като всяко друго БСП...
26
16
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-големи мошенитси от Кирчо и Кокорчо не сме имали в парламента. За оскар са направо.
25
14
 
17
 
! Отговори
От народа преди 1 година
Този Кирил Петков е продажник на държавата. Я не забравяйте какво направи, заедно с лена и Асен. Какви сте вие тук, платени ашлаци да пишете глупости. Никой не е забравил Боко тиквата и неговите авери. Петков нали щеше да го съди,?!? Какво постигна, примирие под масата... Главата на хората е дадена, за да размишляват, а не да пишат глупост, а някои тук нарочно изопачават нещата, защото прикриват задкулисно мутрите, едни крадци и нищо повече
24
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Москва им казва и на Радев и на Борисов какво да правят и говорят.Това е положението в България и всички бивши соц-държави.Където е стъпил Сталин след войната е така!!!!Радев и Борисов са комунисти!ФАКТ!!!!
23
13
 
6
 
! Отговори
Резидент Гумен Гадев преди 1 година
Правя каквото ми наредят от ул. Козяк!
22
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП са мутри, агресивни и лъжливи мутри.
21
28
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПП управляваха само 6 месеца. И след като отказаха да дават рушвет на мафия, Радев и ББ свалиха легитимно избрано правителство. Чрез ИТН.
20
15
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кирчо и Кокорчо - лъжливите овчарчета калитковтси.
19
23
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ГЕРБ са най-приближени до Кремъл и Путин. 3 милиарда лева от българските данъкоплатци отидоха за руски интереси. Или и тогава пак управляваше ПП?