Христанов: Заради ГЕРБ държавата стана болница

Би било трудно проф. Габровски да получи подкрепа от ПП
8 дек 2022 10:20, Йоана Цонева
31
Христанов: Заради ГЕРБ държавата стана болница
Снимка: БГНЕС

За 10 години управление на ГЕРБ държавата стана болница. Това заяви депутатът от ПП Иван Христанов по Нова телевизия.

Въпреки че отчита и признава биографията и професионалима на проф. Николай Габровски, номиниран от ГЕРБ за премиер за първия мандат, Христанов не смята, че той ще получи подкрепа. Няма да получи такава от ПГ на "Продължаваме промяната", като от партията на Кирил Петков и Асен Василев нямат намерение изобщо да отидат на срещата с него.

Би било трудно проф. Габровски да получи подкрепа от "Продължаваме промяната" дори и да беше предложение на друга партия, заяви Христанов.

Още по темата
Като се има предвид неговата биография той е отличен специалист, но тук става дума за управление на държава. Има нужда от човек, който знае къде се министерствата и как функционира държавата, посочи депутатът от ПП.

Относно обвинението от вчера вечерта на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов за сформиране на коалиция "Лукойл", Христанов обясни, че не са подкрепили предложението на ГЕРБ, тъй като то няма дадено положително становище от Министерство на финансите.

Депутатът от ПП коментира и поредната ситуация на ГКПП "Капитан Андреево" задавайки въпроса защо именно Христо Вълчанов, който бе уволнен само преди дни, е заел поста директор в агенцията, след като бе отстранен Христо Даскалов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
8
 
34
 
! Отговори
ПП - Пълен Провал преди 1 година
Колко бавноразвиващ се трябва да си,за да вярваш на ПП след всичко,което ни причиниха. Гледам как бабите и дядовците ни разглеждат витрините с кашкавал и колбаси в големите магазини и отиват да си купят преоценени хляб и мляко като всеки път споменават Кирчо и цялата му престъпна банда и родата им.
1
25
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Такъв материал ще излезне скоро за Гешев и Борисов в нидерландската преса, че ще им трябва успокоително