Петър Москов: 30 години държавата е в плен на лявото и на зависимостта от Кремъл

Според него е нужно е смислено и ценностно дясно
25 фев 2023 12:58, Нели Христова
107
Петър Москов: 30 години държавата е в плен на лявото и на зависимостта от Кремъл
Снимка: БГНЕС

30 години държавата е в плен на лявото и на зависимостта от Кремъл. И обединението трябва да е на хора. Хората гласуват за идеи. Това заяви в "Денят започва с Георги Любенов" Петър Москов, лидер на партия КОД.

Десните свободни хора, разочаровани от провала на десницата в България, призовават за съюз, работещ за една независима България. В тази инициатива участват Петър Москов, Цецка Бачкова, Стоян Радев и други.

Според Москов е нужно смислено и ценностно дясно. А това в България не се е състояло. Това е и самооценка на дясномислещите.

Състояха се различни лобита на посткомунистическата олигархия, които враждуват помежду си, смята той.

По думите му призивът за съюз на десните е призив за надежда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
4
 
1
 
! Отговори
ББ преди 1 година
персоналният шут на агент буда!Народа ни те нарече др. Менгеле,показателно,и наглееш и искаш власт...ти не крадеше ли от прането на чаршафи в болниците?...няма тайни!Сащ си имат принципе!Свободен и Справедлив Свят..или да го закрием!!!Бог да пази САЩ!...цензурата моля!
84
1
 
6
 
! Отговори
. преди 1 година
Кое е ляво вече не е ясно, а въпросния също беше в управлението на страната, така че да трае.
83
1
 
2
 
! Отговори
красавици преди 1 година
ами ако не сме луди ами ако сме нормални какво
82
3
 
6
 
! Отговори
Дърт преди 1 година
30 и кусур години "демокрация", 30 и кусур години деградация!
81
0
 
2
 
! Отговори
красавица преди 1 година
либерал ционисти са сатанисти християните им пречат лудите нормални нормалните не са луди сатанизиране на население аман от сатанисти метали откачалки сатанизирайте себе си бе станете нормални и не пречете на хората са нормални
80
0
 
4
 
! Отговори
НЕБРАДАТ БОГ преди 1 година
станете християни не доносници на службите
79
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Москов е напълно прав, колкото и да грачат копейки и русофили. 30години от същото получихме, но се използва за пропаганда как 30г демокрацията е шит и трябва промяна, демокрация с комунисти няма и не е имало.
78
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пардон, на последните избори 5028 избиратели са го подкрепили т.е. 0.2% при избирателна активност 39.4%. Кой ги финансира такива хора?!
77
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя Провал като какъв се изказва, защо не му е потърсена отговорност за ненужните машинки за пръстови отпечатъци? Много е активен на изборите, редовно взема 2500-2900 гласа в национален мащаб, но "чувства", че има някакво "смислено" послание към нацията, или по-скоро го пращат да овонява ефир в почивния ден?!
76
8
 
1
 
! Отговори
то за тва преди 1 година
е такова дереджето, не от друго. От как са инсталирали техните агенти на коминтерна у нас, не знам колко пъти грабиха българите, то пирамиди, то чрез "мутри", то през банкови фалити, то през инфлации, Олигарси, медии, индустрия(доколкото я има) всичко е в техни ръце. Докато не се напръскат с ддт червените ***, тва че е положението на българския народ
75
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В плен на лявото? Повече от половината време управляваха десни. И след всяко тяхно управление идва погром. Клостов. Царя. Бибитко. Киро Кокочето. Все десни лидери, които с бесни темпове унищожават държавата. И после викат ми то няма възможности. Ми няма. Като унищожихте всичко, което имаше и се набарбуцахте с дългове - какво да има?
74
2
 
3
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
не разбрахте ли че няма дясно от 1878 до сега само цър-ву-ли какво ляво какводясно само келе-пир това е девиза едни и същи окупирали листите и не пускат младихора няма да гласуваме отиваме на избори наесен
73
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Как се влизаше в болница по негово време, Мрял, гинал, пръстови отпечатъци на регистратурите и др, до припадък. Демокрация.
72
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Лявото винаги се стреми да направи точно това малка шепа олигарси и ***, безправен, беден народ. Това е запазената марка на лявото!! Елитаризъм... ЛЯВО! Костакурта и той е същият - ляв *** който се прави на националист.. щял да спасява лева.
71
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Toй казва в плен на лявото. Къде виждаш Кремъл тук? Кремъл в момента не е ляв.
70
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоа е такъв комплексар, бас давам, че го е срам и от името му. Да се прекръсти на Вашингтонов тогава. И без това е под ** метка на Козяк.
69
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
20 годинни сме в НАТО, а този шизофреник твърди , че сме били в плен на Кремъл.Няма връзка с главният мозък.
68
5
 
2
 
! Отговори
75 преди 1 година
години по-точно
67
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човек отишъл да моли Кобрата за подкрепа...Долнопробен фашист си Москов.
66
3
 
12
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 1 година
Четири америкатски военни баз, три американски военни биолаборатории,страна член на ЕС и НАТО, правителство одобрявано от Вашингтон, валута вързана към еврото! Това е България днес И да кажеш че сме зависими от Кремъл е признак на мозъчна импотентност !